Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

עקב התרחבות המשפחה עלינו להתקדם לרכב משפחתי ולכן בצער רב אני נאלץ לוותר על אחד הרכבים הכי טובים שהיו לי!

מדובר על דגם אמבישן 60 כ"ס מנוע 1000 ידני.

הרכב אוכל בעיר 1/16 ובחוץ 1/22!! הוא עבר 46600 ק"מ עד כה.

הרכב טופל אך ורק במוסך יבואן ובזמן כמובן, כאשר עכשיו הוא יצא מטיפול אחרון הכולל החלפת צמיגים!!

הרכב ללא תאונות כלל (מכל סוג שהוא) והוא שמור מבפנים ומבחוץ.

הרכב הוא לא רכב ספורט והוא לא משפחתי ולכן לכל מי שמתעניין רצוי שיבין שמדובר ברכב קטן (אך עם הבגאז' הכי גדול ביחס לשאר הרכבים בקטגוריה) זריז וחסכוני שמתאים בעיקר לנסיעות עירוניות אך מיותר לציין שהוא עושה את העבודה גם בנסיעות ארוכות (אני גר באילת ואנחנו עולים מדי חודשיים לבקר את חמותי ביבנה)

הרכב מדהים ולמען האמת הוא לא מצריך דבר למעט דלק (כל השאר דואגים למלא בטיפול התקופתי..)

ולכן אני אומר שאני נפרד ממנו בצער רב! :cry:

בכל אופן אני לא אומר כל המוצא זוכה, אך אני כן אומר שמי שיחליט לקנות את הרכב (לאו דווקא שלי..) יזכה ברכב מדהים!

• תוכן חדש...