Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בפתיחה וסגירה של הגג...

לא הרבה מדובר על זה, אבל המנגון של גג הבד של המיאטה הוא אחד הגאוניים בשוק, בעיקר בפשטות שלו שמוסיפה לכל אווירת ה-Careless שהמיאטה משרה עם האמינות, השליטה הקלה והפשטות הכללית. בנוסף הגג של המיאטה בניגוד להרבה מהמתחרות לא משפיע בשום צורה על נפח תא המטען.

הבחור סוגר את הגג ופותח מחדש ב-4.9 שניות:

כדי להבין את גודל ההישג צריך להשוות לרכבים אחרים בקטגוריה, למשל הפונטיאק סלוסטייס:

בנוסף על המנגון המאוד מסורבל, בפונטיאק הגג הפתוח גורע כמעט את כל נפח האחסון של תא המטען.

פשוט להוריד את הכובע בפני המהנדסים של מאזדה...

עריכה אחרונה על ידי HyperViper

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

מנגנון הגג בפונטיאק פשוט זוועתי, חשבתי שמנגנונים כאלה נעלמו לפני הרבה שנים.

גם אתה לא תראה כל כך סקסי לפתוח את הגג ברמזור אדום לעומת SLK למשל

פורסם
מנגנון הגג בפונטיאק פשוט זוועתי, חשבתי שמנגנונים כאלה נעלמו לפני הרבה שנים.

גם אתה לא תראה כל כך סקסי לפתוח את הגג ברמזור אדום לעומת SLK למשל

במיאטה אין אפילו צורך לחכות לרמזור, גם בנסיעה במהירות עירונית אין בעיה לסגור או לפתוח את הגג עם יד אחת על ההגה ועיניים על הכביש.

פורסם

בתור אחד שהיה בעלים של סולטיס , זה הרס לי את כל חויית הגג נפתח , זה מביך להגיע למקום לצאת ללחוץ על השלט לסגור לדחוף לסגור תבגאז' לסגור את הקליקים אתה מרגיש אידיוט שרק מקבל מבטים , בחצי שנה שהיה לי את הרכב אפשר לספור על יד אחת את כמות הפעמים שנסעתי עם גג פתוח

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם
בתור אחד שהיה בעלים של סולטיס , זה הרס לי את כל חויית הגג נפתח , זה מביך להגיע למקום לצאת ללחוץ על השלט לסגור לדחוף לסגור תבגאז' לסגור את הקליקים אתה מרגיש אידיוט שרק מקבל מבטים , בחצי שנה שהיה לי את הרכב אפשר לספור על יד אחת את כמות הפעמים שנסעתי עם גג פתוח

רכב "Convertible" (בר-המרה) כשמו כן הוא, מאפשר מעבר בין שני "רכבים שונים". מאחל לך חוויה מתקנת עם רודסטר עתידי ומוצלח יותר, חבל לוותר על חגיגת הגג הנפתח רק בגלל המנגנון.

פורסם
כותרת של קישורים לכתבות של וואינט בפייסבוק.

מה הבעיה לרשום את זה בכותרת , נו מיילא

כבר מהכותרת ברור שמדובר בבדיחה, אף אחד שמתמצא קצת ברכבים לא באמת יאמין לכותרת הזו...

פורסם

דווקא אני ממש צחקתי מהעניין עם הכותרת. סחתיין.

מנגנון הגג באמת מרשים, במיוחד למול הסולסטיס.

יותר מעניין אותי לראות את הגג קשיח עם המנגנון החשמלי. יש כבר שמועות לגבי שחרור של גרסה כזו?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
יותר מעניין אותי לראות את הגג קשיח עם המנגנון החשמלי. יש כבר שמועות לגבי שחרור של גרסה כזו?

עוד 9 חודשים תוצג גרסאת גג קשיח.

פורסם

או, עכשיו עניינת אותי.

אני ממש מחכה לראות איך הדגם הזה יראה עם גג קשיח.

מתחיל לחסוך מעכשיו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
או, עכשיו עניינת אותי.

אני ממש מחכה לראות איך הדגם הזה יראה עם גג קשיח.

מתחיל לחסוך מעכשיו.

בעבר גרסאת הגג קשיח של המיאטה הייתה יקרה ב-50,000 ש"ח מגג הבד. בהתחשב בעבודה שגרסאת גג הבד של המיאטה החדשה עולה בארץ 235,000 ש"ח, שיהיה בהצלחה עם החסכונות :)

פורסם

בניגוד לגג הקשיח בNC, לפי דעתי הפעם הם יצטרכו לצמצם את הבגאז' כדי להכניס את המנגנון החשמלי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...