Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לפני חצי שנה קניתי פיאט דובלו 1.9JTD שנת 2008 ממגרש מכוניות, היה לה 194K ק"מ.

הרכב נראה בסדר וכמה מכונאים בדקו את הרכב והכל היה נראה אחלה.. אחרי חודש התחילו סדרה של מלא מלא תקלות שלאו דווקא קשורות אחת לשניה, הרכב רוב הזמן במוסך או על גרר מאשר אצלי. זה מה שקרה בחצי שנה האחרונה לפי הסדר:

1. תושבות מנוע - הוחלפו (עוד לפני הקנייה היה צריך להחליף אז זה לא רלוונטי או שכן?)

2. צינורית במגדש טורבו התפוצצה.

3.תושבת גיר הוחלפה.

4.אלטרנטור מת, שופץ וחזר לחיים.

5. צינור יציאת אויר במגדש טורבו התפוצצה (צינור אחר מההוא שהוחלף, -כמעט כל הרכב התלקח)

6.משאבת קלאץ עליונה התקלקלה.

7.סטרטר מת

8.מתג התנעה נשרף/התקלקל (אולי בהמשך לתיקון הסטרטר?)

כל התקלות טופלו במוסך שמקורב למשפחה והוא אמין ומקצועי מאוד, אומנם לא מורשה פיאט אבל בהחלט יודים את העבודה.. אני ממש אוהב את הרכב כשהוא נוסע, אני עובד איתו וזה השילוב המושלם של טנדר חזק וטוב בהעמסות ורכב פרטי שלא זולל המון דלק יחסית.. מה עושים? ברור שאני כבר שוקל להיפטר ממנו אבל יש מישהו שיש לו ניסיון עם דובלו בשנתונים האלה??

אשמח לעזרה

פורסם

קשה לי לראות קשר בין מרבית התקלות שציינת. לדעתי זאת סתם תקופה רעה של הרכב. קורה.

אני לא בטוח שלמכור אותו כרגע זה רעיון טוב, בפרט כשציינת שבסה"כ הוא עונה על צרכיך בצורה מושלמת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא רואה משהו מיוחד מלבד בלאי סטנדרטי של רכב עבדה עם 200 א' ק"מ

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
קשה לי לראות קשר בין מרבית התקלות שציינת. לדעתי זאת סתם תקופה רעה של הרכב. קורה.

אני לא בטוח שלמכור אותו כרגע זה רעיון טוב, בפרט כשציינת שבסה"כ הוא עונה על צרכיך בצורה מושלמת.

גם אני מתצרף לדברי הנ"ל

כמעט כל מה שרשמת ,זהו בלאי טבעי שישנו בכל רכב , ולפי המזל זה קורה אצלך או אצל הקונה הבא

אבל אין שום סיבה למכור, במיוחד אחרי שסדרת הכל.. עוד עניין כל המסחריות בקטגוריה ובשנתונים האלו ,הם לא "המילה " האחרונה של האמינות.. אז תהנה ממה שיש לך

בהצלחה

• תוכן חדש...