Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס״ד

שלום רב לכולם קודם כל אני שמח לחזור לפורום וקצת לעניינים אחרי תקופת צינון ארוכה מאוד מסיבות כאלה ואחרות.

הפעם הג׳וק חזר אבל (בתקווה) בצורה מתונה יותר :wink:

בנוגע לשאלה, לאחרונה התחדשתי ברכב מסוג פורד מונדאו שהגיעה עם מערכת מולטימדיה אפטרמרקט שהותקנה בארץ ע״י היבואן שחוץ מזה שהאיכות שלה שואפת למינוס ואני מאמין שלא צריך להרחיב יותר מדי בנוסף עושה קצת בעיות עם כל נושא ההתממשקות מול גלגל ההגה חיבורי בלוטות׳ USB וכו׳.

1)מה שאני מחפש כרגע זה להחליף אותה ביחידה יותר איכותית הן מבחינת סאונד עד כמה שאפשר ממערכת מולטימדיה והן מבחינת שאר הפונקציות שכמובן לא יתנגשו ביכולת לישלוט מההגה.

2)השלב השני והמתבקש הוא לשפר מעט את איכות שאר הרכיבים באוטו שכרגע הדבר היחיד שנשאר לי במחסן מימי הזוהר הוא סט של אודיסון voce av-k6 אשמח לקבל המלצות גם לגבי שידוך של מגבר 4 ערוצים סביר+ שיצטרף אליו גם סאב נחמד ולא מעבר!

אין לי בעיה עם יד שניה אפילו אשמח אם אוכל להשיג משהו איכותי במצב תקין ובמחיר שפוי (שזה הקריטריון העיקרי שלי כרגע)

נ.ב

לגבי מערכת מולטימדיה מותאמת למונדאו הכי קרוב לאיכותי שמצאתי ברשת לפי כמה פורומים בחו״ל היא של חברה בשם eonon לא זוכר בדיוק את הדגם הספציפי אבל אוכל לחפש

תודה מראש לכל העוזרים, יהודה.

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

לגבי המולטימדיה:

לדעתי כל מערכת מולטימדיה אפטר מרקט מבית טוב כגון: פיוניר, קנווד תתאים לרכב שלך. לדוגמא: יש פיוניר דגם 2750 בכ 1500 ש"ח.

לי יש קנווד דגם 5025 דגם איכותי מאוד ואני מרוצה ממנה. ממליץ בחום.

פורסם (נערך)

לא כל כך מדויק מה שאתה אומר כי לפורד מונדאו יש מבנה מסויים שרק מערכות שמיוצרות בשבילו ספציפית מתאימות ואם אני לא טועה לפיוניר באמת יש איזה דגם כזה שמתאים אבל עדיין לא מספק את הדרישות שלי ממערכת מולטימדיה

לגבי הדגם של חברת eonon שהזכרתי מקודם מצאתי אותו:

http://www.eonon.com/Car-GPS/Specific-Car-GPS/GA5161.html

האנדרואיד נראה דווקא מעניין השאלה אם איכותי בשאר הפרמטרים כמו סאונד וכו׳

שכחתי לציין שלגבי תקציב אני לא סגור כרגע רק מחפש כיוונים ואעשה את השיקולים שלי אחרי ההצעות שלכם

תודה, יהודה.

עריכה אחרונה על ידי a-udi-o

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

לאישתי יש פורד מונדאו שנת 2008, אם אני לא טועה הייתה מתיחת פנים ומבנה הקונסולה אמור להיות זהה בין 2008 לבין מה שנמכר כיום.

התקנתי לפני כשנתיים דאבל דין מסוג pioneer 4450. הזמנתי מתאם לפלסטיקה + מתאם לכפתורי הגה , הכל התחבר באופן מושלם ללא שום בעיות.

hu: hx-d2- amp's - gensis 4channel, st60, monoblock:clif cd1.1lx , speakers: hat l6 l4 &l1pro, subwofer- 10w3v3

פורסם

אוקיי אז אם באמת יש לי את האפשרות לפתוח את האפשרויות ליותר מכשירים בעזרת מתאם איזה מכשיר באמת איכותי ומומלץ?

למען האמת המכשירים עם מערכת הפעלה אנדרואיד ניראים מאוד אטרקטיביים מבחינת הפונקציונליות הכמעט אינסופית שלהם מהכירות שלי עם המערכת הפעלה הזאת השאלה כמה הם באמת איכותיות? כמו לדוגמא זאת שציינתי למעלה כי רוב המערכות מהסוג הזה שנתקלתי בהן עד עכשיו סיניות

פורסם

המכשירים מתחלקים לשתי קטגוריות.

הקטגוריה הראשונה- מכשירם תואמי מקור מכשירים סיניים בד״כ באיכות ירודה, מגיעות ללא צורך במתאמים מהסיבה שהם תוכננו לדגם ספציפי של רכב.

בטגוריה השניה אתה תמצא מכשירי דאבל דין מהחברות המובילות, pioneer kenwood jvc וכן הלאה.

מן הסתם שאתם תצטרך לקנות מתאם פלסטיק ומתאם להגה, אני בחרתי באופציה השניה (pioneer) שלטעמי היא הרבה יותר איכתית.

בהצלחה.

hu: hx-d2- amp's - gensis 4channel, st60, monoblock:clif cd1.1lx , speakers: hat l6 l4 &l1pro, subwofer- 10w3v3

פורסם

לא מומלץ לרכוש מכשיר סיני.

פיוניר דגם 2750 מומלץ, ועולה כ 1500 ש"ח. יש דגמים יותר יקרים, השוני הוא באיכות ובגודל מסך ובפונקציות שונות. הכל שאלה של תקציב.

תוכל לבדוק עם החנויות בזאפ, אם יש להם מכשירים פתוחים להדגמה וכך תוכל להתרשם.

פורסם

ולגבי מערכות מהחברות היותר מוכרות וטובות שציינתם יש כאלה עם מערכת הפעלה אנדרואיד או שזה רק במערכות הסיניות והפחות איכותיות?

מצאתי בפורום מישהו שמוכר מערכת של קנווד שניראת דווקא דגם גבוה שלהם:

http://www.kenwood-electronics.co.uk/products/car/functions/bluetooth/DDX8026BT/details/

מה ניראה לכם?

סליחה על החפירה בנושא פשוט מעולם לא הייתה לי שום נגיעה עם מערכות מהסוג הזה אני פשוט לא מבין בהן כלום

פורסם

מישהו מכיר את הדגם של הקנווד שציינתי למעלה ויכול לתת חוות דעת עליו או על מכשירים באותה רמה!?

פורסם

קודם כל ברוך שובך אל הפורום - לא הספקתי לעבור על רוב השרשור חייב לציין (בזמן האחרון אין לי כמעט דקה לנשום)

ממליץ בחום על הסאב וופרים מבית ARC AUDIO - ספונסר פורום - תביט בדביק - סדרת ARC לדעתי תתאים לך גם מבחינת הספקים והגברה וגם מבחינת סאונד.

תיגש לשמוע כמובן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

תודה רבה אדי בהחלט אשמח לבדוק את הכיוון הזה בדיוק אחרי שאסגור את פינת ההגברה ובראש ובראשנה מערכת המולטימדיה שהכי בוערת כרגע! בנתיים מחפש מציאות יד שנייה.

לגבי arc אם הבנתי נכון פונים ליוסי כן!?

עריכה אחרונה על ידי a-udi-o

פורסם

טוב עשיתי קצת בדיקות חיפושים ושיעורי בית והגעתי לשני דגמים ספצפיים שמאוד משכו אותי וכאן יש לי התלבטות וצריך את עזרתכם ודעתכם הראשון הוא של קנווד דגם ddx7015bt:

http://www.kenwood-electronics.co.uk/car/nav_mm/mm/DDX7015BT

והשני של פיוניר דגם avh-x8700bt:

http://www.pioneer.eu/eur/products/25/109/281/AVH-X8700BT/page.html

מה שמשך אותי בגדול בשנייים האלו זה קריאה של קבצי flac ו mkv ואני מניח שעוד אפשרויות רבות נוספות שלא קיימות בדגמים נמוכים יותר.

מה שאני לא יודע כל כך זה לגבי שליטה מההגה בכל אחד מאלה אם קיימת ואיך בכלל עושים\מחברים את זה אם קיים!?

ודבר שני זה איזה מהם יותר מומלץ לדעתכם?

ד"א יש לי אפשרות לקנות אותם דרך אחי מלונדון במחיר של כמעט חצי מהארץ (סביבות 2500-3000ש"ח) ולכן החלטתי ללכת דווקא על הדגמים האלה שבמחיר שלהם באנגליה בארץ הייתי קונה אולי דגם כניסה מה דעתכם?

פורסם (נערך)

לגבי הפיוניר:

לדגם 8700 של פיוניר יש תדרי רדיו ישראלים? כדאי שתבדוק זאת לפני הרכישה.

אגב, פיוניר 8650 עולה 2700 ש"ח בזאפ. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=884113.

תוכל לבדוק באתר של פיוניר את ההבדלים בניהם, והאם זה מצדיק ייבוא מחו"ל.

לגבי הקנווד:

לי יש קנווד דגם 5025 שזה אותו דבר כמו 7025 רק בגודל מסך קטן יותר ולא נשלף + גלגל ווליום ולא כפתורים. הוא מכשיר מצוין בכל מובן. ניתן להשיג בסביבות 2000 ש"ח. דגם 7015 הוא חדש יותר מ 5025 ו 7025. תוכל לבדוק באתר של קנווד מה ההבדלים בניהם.

תוכל לראות עוד מידע בהיסטוריית ההודעות שלי.

למיטב ידיעתי, שתי המכשירים מתחברים לכפתורים שעל ההגה. ייתכן שתצטרך מתאם חיצוני, למרות שלדעתי היום כבר הכל מובנה במכשיר.

עריכה אחרונה על ידי chaimb
  • תוכן חדש...