Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב סיטרואן C4 2008, כנראה במזמן הנסיעה הרצועה נקרעה כי שמתי לב לרצועה מתחת לרכב, כבר אחרי שהחנתי את הרכב.

לא היו בעיות התחממות.

מה שמוזר שהרצועה הוחלפה כבר לפני שנה וחצי.

אני שואל כי אני חושש שהרצועה גם מתפעלת את משאבת המים במנוע.

השאלה היא אם אפשר לנהוג באוטו בערך 20 ק"מ עד המוסך.

http://puu.sh/i5Mzn/ab25a92926.jpg

ab25a92926.jpg

פורסם

אם זה מרחק של כמה דקות אז כן, בגדול אתה יכול לנסוע עד שהמצבר לא יתרוקן סדר גודל של חצי שעה +- (תלוי במצב של המצבר)

פורסם

מהתמונה נראה ששיש בעיה עם המותחן כי אין לו מקביליות עם שאר הגלגלות או שזאת טעות אופטית.

בכל מקרה לשאלת המשאבת מים לא יכול לענות כי אני לא מכיר את הדגם אבל זה קריטי שתדע לפי שתסע בלי רצועה כי תוך דקה שניים אתה תגרום להתחממות קשה של המנוע.

איפה הימים שהיינו שמים גרביון על הגלגלות ונוסעים עוד מאות קילומטרים בלי שום בעיה עד שנכנסים למוסך.

פורסם

מהו קוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב ולפי זה נוכל לדעת האם הרצועה מניעה גם את משאבת המים או אולי גם עוד אביזרים הקשורים לנהיגה בטוחה.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

על סמך המידע בתמונות המצורפות רצועת האביזרים ברכבך מניעה את האלטרנטור ואת המדחס בלבד.

משאבת המים ומשאבת הגה הכח מונעים על-ידי רצועת התיזמון.

בכול מקרה אם אתה מניע את הרכב ולא רואה זרימה של נוזל קירור במיכל העיבוי או חום המנוע עולה כבה מיד את המנוע.

אם ההגה נהפך להיות קשה לסיבוב סביר להניח שהרצועה מניעה גם את משאבת הגה הכוח לכן אל תנסה לנהוג ללא תיגבור הגה כוח.

2.JPG

untitled.JPG

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

ברכב הזה משאבת הגה כוח חשמלית. היא לא מונעת ברצועה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• ספונסר פורום
פורסם

זה לא שהמותחן לא מקבילי, אין מותחן :-D, נתפס המייסב של המותחן וגלגלת הפלסטיק שעליו נשברה ועפה.

אומנם בדגם הזה זה נדיר, אך רצועת אביזרים שנקרעת לחוטין כאלו עלולה לחדור לטיימינג ולעשות נזק בלתי הפיך לשסתומים.

עצתי היא לגרור למוסך.

אורן

פורסם

תודה לכם על התגובות.

מקווה שעלות התיקון לא תיהיה גדולה מדיי.

ותודה אורן על העצה, אשקול להזמין גרר.

פורסם

את המשאבת מים מניעה רצועת טיימינג. ככה זה בכל הרכבים.

אגב, לא מומלץ לנסוע ללא אלטרנטור, מהסיבה שהרכב עלול לעצור באמצע כביש מהיר, ולסכן אותך ואת הנהגים האחרים.

עדיף שתגרור את הרכב למוסך.

או אל תגרור את הרכב למוסך, אבל אל תסע ככה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
את המשאבת מים מניעה רצועת טיימינג. ככה זה בכל הרכבים.

בחלק מדגמי מיצובישי ורובר/הונדה, משאבת המים הייתה מונעת על ידי רצועת האביזרים ולא על ידי שרשרת/רצועת טיימינג.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...