Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דאצ'יה לודג'י המשווק לנהגי המוניות מצויד במנוע טורבו דיזל בנפח 1.5 ליטרים,

המנוע מפיק 109 כוחות סוס ובתיבת הילוכים ידנית בלבד

המאפיין חשוב במיוחד למוניות: שבעה מקומות ישיבה.

מחיר הרכב לנהגי המוניות כ-70 אלף שקלים (בשונה ממכוניות פרטיות, מחירי מוניות אינם כוללים מס קנייה).

פורסם

בביקור שערכתי בסוכנות הייתה לי שיחה עם נהג מונית שבא לבדוק את הדאסטר דיזל 4x4 אומר שהם בדיוק אושרו למכוניות וזה יוצא גרושים.

אם אני טועה הוא דיבר על כ100k על הכביש

מגניב להם.

אני יודע שאני מרים להנחתה, אבל ברומניה 90% מהמכוניות זה דאצ'יה לוגן

טל

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

כבר יש בבאר שבע כמה מוניות דאסטר (כן, אני לא מתבלבל - מדובר בג'יפ).

נראה שדאצ'יה מנסה לעשות מעשה דומה לסקודה שרכשה את מוניטין האמינות מהמוניות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אינני רואה בדאסטר כרכב שמתאים כמונית, הרכב גבוה (יחסית) והכניסה והיציאה ממנו לא נוחים לאנשים בעלי נכות קלה ובטח שנכות קשה.

פורסם

מה? הפןך גוטה. הרבה יותר נוח להיכנס ולצאת מרכב גבוה (מה גם שהדאסטר לא כ-זה גבוה, הוא לא הרבה יותר גבוה ממשפחתית).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אגב, אני בספק אם הלודג'י משווק למוניות עם 7 מקומות.

לדעתי משווקים את דגם ה-5 מקומות.

7 מקומות ברכב כזה לא ישאירו מקום למטען, ניתן לראות כיום שגם c4 פיקאסו (שנהיה להיט בתור מונית), פריוס פלוס ופולקסוואגן טוראן משווקים למונית עם 5 מקומות.

7 מקומות במונית יש רק במיניואנים הגדולים שזה בעיקר סאנגיאנג רודיוס (ועוד יחידות בודדות שראיתי של פורד גלאקסי וקיה קרניבל).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אינני רואה בדאסטר כרכב שמתאים כמונית, הרכב גבוה (יחסית) והכניסה והיציאה ממנו לא נוחים לאנשים בעלי נכות קלה ובטח שנכות קשה.

דווקא לאנשים שסובלים מכאבי גב, יהיה יותר נוח להיכנס לרכב גבוה.

אותו מטריד משהו אחר. אם הייתי נהג מונית שצריך כל היום להסתובב בעיר, לא הייתי בכלל בכיוון תיבת הילוכים לא אוטומטית. מספיק גרוע לעמוד עם ידני בפקק, עוד יותר גרוע לבלות עם זה 12 שעות ביום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אגב, אני בספק אם הלודג'י משווק למוניות עם 7 מקומות.

לדעתי משווקים את דגם ה-5 מקומות.

7 מקומות ברכב כזה לא ישאירו מקום למטען, ניתן לראות כיום שגם c4 פיקאסו (שנהיה להיט בתור מונית), פריוס פלוס ופולקסוואגן טוראן משווקים למונית עם 5 מקומות.

7 מקומות במונית יש רק במיניואנים הגדולים שזה בעיקר סאנגיאנג רודיוס (ועוד יחידות בודדות שראיתי של פורד גלאקסי וקיה קרניבל).

די כבר עם השימוש ב"סאנגיאנג" - זה לא הקטנוע הטאייווני, מדובר ב"סאנג יונג" - יצרנית הרכב מקוריאה!!!!!!!!!! זה פשוט מתחיל להפריע לי בכל מקום בפורום הזה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם (נערך)
מה? הפןך גוטה. הרבה יותר נוח להיכנס ולצאת מרכב גבוה (מה גם שהדאסטר לא כ-זה גבוה, הוא לא הרבה יותר גבוה ממשפחתית).

דווקא לאנשים שסובלים מכאבי גב, יהיה יותר נוח להיכנס לרכב גבוה.

אותו מטריד משהו אחר. אם הייתי נהג מונית שצריך כל היום להסתובב בעיר, לא הייתי בכלל בכיוון תיבת הילוכים לא אוטומטית. מספיק גרוע לעמוד עם ידני בפקק, עוד יותר גרוע לבלות עם זה 12 שעות ביום.

אתם מוזמנים לבוא ולראות את אימי (ששברה את מפרק הירך), הדרך שבא לצריך לעלות לרכב היא כבר מחוץ התיישבות על הכיסא ואז סיבוב הגוף פנימה לתוך הרכב.

באיזה רכב יהיה יותר קל לעשות זאת, ברכב שגובה המושב מהכביש הוא 70 ס"מ או ברכב שבו גובה המושב מהכביש הוא 90 ס"מ?

אם אני לא עומד ליד מדרכה בכלל קשה להכנס לרכב.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

השאלה היא מה זה 70K במונחים של מוניות, מה האלטרנטיבה שאפשר לרכוש בכסף הזה?

(שאלת תם, לא טרחתי מעולם לבדוק מחירונים של מוניות)

אם זה כסף של אוקטביה אז פחות מעניין, אם זה כמו קיה ריו אז זה בהחלט אופציה מעניינת.

לגבי הדאסטר מונית - אם הוא עולה כמו\פחות פלואנס דיזל אז למה לא בעצם?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...