Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שיש פה שירשורים עם המלצות. קראתי את כולם ואני שומר אצלי על המחשב את כל ההמלצות. אבל... אני גר במרכז ובד"ב לוקח בחמישי חופש כדי לנסוע לנס הרים. הבעיה בנס הרים, לפחות בקטע של הכבישים 395 -> 386 -> 3866 היא שבאמצע השבוע בבוקר יש לא מעט מכוניות שנתקעים מאחוריהן.

פעם אחת החלטתי לחרוג ממנהגי ונסעתי לכביש ערד - מצדה. שם בהחלט כמעט ואין כלי רכב באמצע השבוע אבל הכביש שבר לי את האוטו ואת הגב. פשוט לא נעים לנהוג ככה.

לצפון עדיין לא נסעתי למרות שאני יודע שיש שם מספר כבישים טובים מאוד לנהיגה. שורה תחתונה אני מחפש:

1) כמה שפחות להתרחק מהמרכז כי יהיו פקקים בחזרה

2) שהכביש יהיה באיכות טובה (כמו כבישי נס הרים)

3) כמה שפחות מכוניות מתנייעות עליו באמצע השבוע בבוקר-צהרים (10-12)

תודה מראש

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הצפון איזור די גדול אתה יודע ;) במרחק שעה מהמרכז אתה יכול להגיע לחיפה\יקנעם וגם שם לא חסר כבישים נאים ביותר.

אם כבר המשכת לכיוון חיפה יש לך את כביש הצפון\נשר\בירנית-אלקוש ועוד.

דרך אגב,למה חמישי? עדיף (אם אתה לא שומר שבת כמובן) שבת מאוד מוקדם בבוקר.

http://www.driving-roads.com/ - אתר די ממצה

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אשמח לדעת על הכבישים הטובים במרחק של עד שעה נסיעה.

בירנית אלקוש נראה ממש על גבול הצפון. חתיכת נסיעה.

למה חמישי? אני לא איש של בקרים. בטח ובטח שלא בשבת. אגב, בשבת ממש מוקדם בבוקר אני יודע שגם בנס הרים אין כלב.

תודה רבה

פורסם

היחיד שריגש אותי:

• תחילת המסלול: צומת אשתאול (מפגש כביש 38 עם כביש 395)
  • סיום המסלול: ירושלים, הר הרצל (סיום כביש 386)

d79bd791d799d7a9d799-d7a0d794d799d792d794-3.jpg

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

אם הגעת ל98, תוסיף את 789

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

נס הרים לא מתאים לכל שעות היום, בדרך כלל שרוצים להנות מנס הרים ריק צריך להגיע לפנות בוקר או באמצע הלילה.

נסה את 458 שליד מעלה אדומים, לא תצטער.ImageUploadedByTapatalk1432186044.999107.jpgImageUploadedByTapatalk1432186057.914820.jpg.

ImageUploadedByTapatalk1432185936.113960.jpg

פורסם
למה חמישי? אני לא איש של בקרים. בטח ובטח שלא בשבת. אגב, בשבת ממש מוקדם בבוקר אני יודע שגם בנס הרים אין כלב.

כמה מוקדם? משלב מסוים כל האיזור מלא ברוכבי אופניים

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם (נערך)
458. לא איטליה.

:lol:

תשמע, בדקתי את הכביש על המפה. אכן נראה חלום אבל אין שום סיכוי שאני נכנס ליהודה ושומרון.

אני יוצא מנקודת הנחה שאם שניים פה המליצו עליו אז יהודים נוסעים עליו אבל מתנחלים נוסעים כל יום בשטחים וגם לצערינו נהרגים מידי פעם.

עריכה אחרונה על ידי kingikra
פורסם
היחיד שריגש אותי:

• תחילת המסלול: צומת אשתאול (מפגש כביש 38 עם כביש 395)
  • סיום המסלול: ירושלים, הר הרצל (סיום כביש 386)

[ATTACH=CONFIG]424651[/ATTACH]

המון תודה אבל נראה לי שלא קראת מה כתבתי :cry:

פורסם
אשמח לדעת על הכבישים הטובים במרחק של עד שעה נסיעה.

בירנית אלקוש נראה ממש על גבול הצפון. חתיכת נסיעה.

תודה רבה

נ"ה בשבת בבוקר - ממש לא ריק. אלא אם אתה שם ב-4/5 לפנות בוקר. מ-5+ וצפונה מגיעים החבר'ה עם האופניים, ולאחר מכן 6 (וצפונה) מגיעים חברינו הכחולים (ניידות / אופנועים).

הזמן הכי טוב לנ"ה - בלילה (במידה ואתה מכיר את תוואי הכביש היטב). אין חברים בכחול. אין תנועה. תענוג צרוף.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...