Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פה ושם, כאשר אני בתל אביב, אני נתקל בשלטים הללו, מלאי הנאצות והגידופים.

מישהו יודע מה הקטע של ה"רובין הוד" הזה?

כלומר ברור שהוא כועס על הבנק, וגם עליי הבנקים הם לא הגופים הכי אהודים, אבל דמגוגיה כזו מפגרת לא ראיתי כבר הרבה זמן, מבלי כמובן להצדיק פעולות של הבנק, כאלה ואחרות, מה גם שהוא מטנף את חוצות העיר (לא רק הוא, כן? אבל למה להוסיף...).

20150520_071950_resized_1.jpg

פורסם

חסר לך כאלה?

מי זוכר לפני כ15 שנה את זה שיהיה מרסס "פיאט גנבים מושחתים מאפיה" בפונט ייחודי על ארונות חשמל?

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

אחד המוקדים של המדבקות האלו נמצא ליד העבודה שלי. דיברתי עם הבחור שתפקידו לטייל בארץ ולהסיר אותן.

מדובר בלקוח ממורמר שזהותו ידועה (אבל אי אפשר להוכיח עד שיתפס על חם). בכל מקרה, הניסוחים הזויים ומשעשעים, ומתעדכנים מעת לעת. כמה שניות של שעשוע בפקק של כפר שמריהו.

:turn-l:
פורסם (נערך)
חסר לך כאלה?

מי זוכר לפני כ15 שנה את זה שיהיה מרסס "פיאט גנבים מושחתים מאפיה" בפונט ייחודי על ארונות חשמל?

בטח זוכר.

כל פעם שהייתי נתקל באחד כזה, הייתי מנסה מחדש לחשוב מה כבר הם עשו לו שעורר אצלו מוטיבציה כ"כ גדולה.

(דא"ג, לפחות עד לפני שנה היה ארון בזק אחד, ברח' השרון פינת וייצמן בהרצליה, שהיה עדיין רשום עליו כנ"ל. ממש על מסלול הג'וגינג היומי שלי דאז...)

ואגב- תודה לפות"ש על הצילום של המודעה.

כל אלו שאני נתקל בהם הם תו"כ נסיעה מהירה (למשל במעברונים מתחת לכביש החוף בשפיים ועל כביש 5712).

תמיד עניין אותי, ואף פעם לא הספקתי לקרוא לעומק, מה יש לאיש הזה להגיד. :-)

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

זה מישהו שהיה בכיר בוועד העובדים בבנק דיסקונט

לא חסר מימון לבנאדם והמחאה הזו בדמות פוסטר ירוק זוהר מוכרת כבר שנתיים לערך עם תפוצה מאוד מאסיבית

לי יצא לראות החל מחיפה ועד ירושליים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בידור בחינם, מה אכפת לכם?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נתקלתי גם לפני כמה חודשים ליד מגדל השלום בת"א. חשבתי זה משהו של דוסים (עם הקטע של הספרדים ושומרי מצוות ובולשיט כזה ואחר).

פורסם

אצלנו ריססו על סניף של פועלים "בנק פועלים את הלקוח בועלים" את האמת זה היה די מצחיק.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
בטח זוכר.

כל פעם שהייתי נתקל באחד כזה, הייתי מנסה מחדש לחשוב מה כבר הם עשו לו שעורר אצלו מוטיבציה כ"כ גדולה.

טוב, קונצרן פיאט די שולט בתעשיית הרכב האיטלקית, זאת כנראה מזימה של למבורגיני כדי לגנוב לקוחות מפרארי :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...