Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין למה צורת הפנסים הקדמיים מהלאון מצאה את דרכה לסופרב. פשוט מכוער לאוטו הזה.

!AWDSOME

פורסם

לא מסכים עם האמירה שהסופרב למעשה "מייתרת" את הפאסאט. ראשית, אלה שתי חברות שונות שאמנם שייכות לאותו קונצרן אבל כל אחת מהן צריכה לעשות כמיטב יכולתה כדי למכור ולהצליח אחרת אנשים הולכים הביתה. בדיוק כמו שהקונצרן עושה שלוש מכוניות מיני מקבילות (אפ, סיטיגו ומיי) ואני לא חושב שזה יוצר מצב של קניבליזציה אלא להיפך, מבחינת הקונצרן הם מעדיפים שהתחרות תהיה מבית ולא מחוץ ושבן אדם יתלבט ויקנה פאסאט או סופרב ולא מונדיאו או מאליבו לצורך העניין.

פורסם
האוטו נראה מצוין, עד כדי כך שהמגרעת היחידה לפחות למראה היא הסמל שכידוע אינו בדיוק סמל "פרימיום" ( לחובבי הז'אנר החל במיני עבור לאודי וכלה במרצדס ב.מ.וו וכיו"ב )

שכחת VW :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הלכתי לראות אותה היום, אני לא מסכים איתך.

הלכת לראות את מה, את הפאסאט?

בכל אופן כמי שראה וישב בשניהן זה עניין של טעם אבל לי היתה העדפה (לא גדולה) לסקודה.

אגב, חבר שהיה איתי בג׳נבה ולפחות בעשר שנים האחרונות נוסע באודי למינהן (RS6 כרגע) אמר שהסופרב גורמת לרכב שלו להראות כתמורה גרועה מאוד לכסף...

פורסם
בעיניי, הבעיות העיקריות של הסופרב הקודמת (הייתה לי אחת כזו כמה שנים) היו כדלהלן:

1. נוחות גרועה - לדבריך פתרו את זה.

2. מרווח פנים מקדימה - גם ברוחב התא וגם ברוחב המושבים עצמם. לפי התמונות נראה שגם כאן יש בעייה דומה.

3. רעשי רוח וכביש מוגזמים ולא מתאימים לקטגוריה.

אשמח להתייחסותך להנ"ל בנוגע לסופרב החדשה.

הנוחות טובה על הצד הקשיח כמו שהגרמנים אוהבים. הבולמים מתפקדים בצורה טובה מאוד בדרכים בין עירוניות ואין רעשי רוח מיוחדים גם במהירות של 160 קמ"ש. זה לא השקט ששורר בתא של מרצדס או במוו סדרה 5 וזה לא הנוחות שתקבל בצרפתיות של

פעם. זה 8 מתוך 10 .

מרווח הפנים לנוסע הוא הדבר היחיד שלא "עצום במימידיו אבל הוא עדיין דיי מרווח. הנהג והיושבים מאחור מקבלים המון מקום.

נראית (לפי התמונות) הרבה יותר טוב מהקודמת. מעניין מה מהאבזור יגיע לישראל. אני הייתי מבקש לשאול אותם לגבי הגיר, בהנחה שאפשר לשאול שאלות שהן לא PC...

גרסאות הדיזל החזקות והגירסה של ה2.0 קיבלו DSG6 כדאי להתמודד טוב יותר עם המומנט. ה1.4 וה-1.8 שלא נבחנה (עיתונאים פולנים ריסקו איזה 2-3 מכוניות כאלה) מקבלות DSG7.

שאלתי את האיש הטכני שלהם לגבי התקלות בגיר. אבל אל תצפה לתשובה שהיא לא PC...

הוא אומר שבוורסיה הנוכחית של הגיר הבעיות נפתרו ושהם לא נתקלו בשנה האחרונה בבעיות כאלה. נחיה ונראה...

הלכת לראות את מה, את הפאסאט?

בכל אופן כמי שראה וישב בשניהן זה עניין של טעם אבל לי היתה העדפה (לא גדולה) לסקודה.

אגב, חבר שהיה איתי בג׳נבה ולפחות בעשר שנים האחרונות נוסע באודי למינהן (RS6 כרגע) אמר שהסופרב גורמת לרכב שלו להראות כתמורה גרועה מאוד לכסף...

אני מבין את זה וזה הרבה יותר מוחשי כשנוהגים בפאסאט ובסופרב, בגלל זה רשמתי שהסופרב מייתרת את הפאסאט כי אם היא תעלה משמעותית זול ממנה אני לא ממש מבין למה להעדיף את הפאסאט אלא אם אתה חובב של הסמל.

הופה ! היא כ"כ מוצלחת שאולי הבוכנות שוב יקפצו ממנה החוצה מרוב שמחה

נחיה ונראה...

• תוכן חדש...