Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תראה, זה לא מוחלט.

יש יתרונות וחסרונות במתן רשיונות השכרה לכל דורש.

אבל אני חושב שיש עוד שיקולים (ואפילו הגיוניים), בהצבת סף כניסה לעסק, כמו חברה להשכרת רכב, מעבר למניעת תחרות.

אשמח לקבל אחד. לא צריך כמה.

עריכה : חסכון בעבודה לפקידים במשרד התחבורה לא נחשב .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לדעתי

תן לכל אחד לפתוח , ככה תוכל להגדיל את מצבת הפקידים במשרד התחבורה כדי לפקח על הנעשה.

השר כץ לעיונך ולהחלטתך המהירה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אז איך קיימות חברות השכרה קטנות? אתם רוצים להגיד לי שבכל חברת השכרה קטנה יש לפחות 30 מכוניות?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המספר הוגדל לפני מספר שנים , כנראה שמי שהיה אז מותר לו להמשיך והחדשים כבר צריכים לעמוד בתקנות החדשות

בלי שום קשר 30 רכבים זאת חברת השכרה קטנה מאוד, מספיק מגרש שמכיל כ 20 מקומות , והון עצמי של כחצי מליון שקל שזה לא הרבה לחברה (אפשר לקבל הלוואות כאשר הרכבים משמשים כבטחונות ) , ואם מתמקדים בתחום של רכבים קטנים , ניתן להגיע לזה בקלות כאשר רכב חדש יכול לעלות כ 50K שח לצרכן וחברת השכרה שכזאת תקבל הנחה מהיבואן

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)
לדעתי

תן לכל אחד לפתוח , ככה תוכל להגדיל את מצבת הפקידים במשרד התחבורה כדי לפקח על הנעשה.

השר כץ לעיונך ולהחלטתך המהירה.

ישה אני מאוד מעריך את דעתך בהמון עניינים, בפרט כלכליים, ואף נעזרתי בך לא מעט.

אבל בנקודה הזו תרשה לי לחלוק על דעתך בנחרצות אך מתוך כבוד.

אחד התחומים בהם המדינה נכשלה כשלון חרוץ ארוך ומתמשך, הוא בתחום ה"פיקוח על הנעשה".

אין פיקוח טוב בשום תחום.

לא משנה אם יהיו 5 פקידים או 500, הפיקוח גרוע עד לא קיים. לא בבתי החולים, לא במוסכים, לא בבנקים ולא במשטרה.

ושלא תהיה טעות: בירוקרטיה - יש ויש. אתה לא יכול להבין מימינך ומשמאלך אם אין לך תואר שני ב"קריאת טקסטים שמישהו חשב איך נעשה את זה הכי מסובך שאפשר כדי שיחשבו שמישהו חכם ומלומד כתב את זה".

אבל אין בינה לבין פיקוח דבר.

יש תקנות, יש סעיפים ותתי סעיפים 1ד / 54*9, יש חוזר מנכ"ל ותיקון הוריות.

תכלס', מי שרוצה לקמבן יכול כמה שבא לו, ומי שרוצה ללכת נורמלי נתקל בחסמים בלתי אפשריים.

עריכה אחרונה על ידי avargel
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
~

אני אומר לך על זה, ולו רק כדי שבניגוד לשאר עילגי הפורום תוכל להגיד באמת ובתמים ש"השכרת רכב". (ולא שכרת אותו)

עכשיו רק נשאר להסביר להם ש"רכבים" זה לא מילה שקיימת בעברית, ואז אוכל סוף סוף לצאת לפנסיה.

אתה באמת משווה בין "השכרתי רכב" ל"רכבים?

נראה לך אותה רמה של טעות?

בשונה מ"רכבים / כלי רכב", "השכרתי / שכרתי" הן שתי מילים תקניות לחלוטין, רק שאנשים לא משתמשים בהם במקומות הנכונים.

לעומת זאת רכבים זה סוג של סלנג שנהפך למילה מקובלת.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

~

אכן שתי תופעות פסולות, כל אחת בדרכה.

בחזוני, יום אחד יהיה לפורום בודק איות אוטומטי שיקפיץ הודעת אישור בכל פעם שמישהו רושם "השכרתי רכב". הוא ישאל אם יש ברשותך חברת השכרה ויבקש פרטים לאימות, ואם תסרב לספק אותם תוכנס מיד למעקב. אי אפשר להמשיך ככה.

פורסם

האוזן שלי כבר כואבת כשאני שומע מחבר דלפון שמספר לי מעלילת דירתו השכורה: "אז השוכר אומר לי שהוא לא חייב לתקן את הדוד".

אני אומר לו שהשוכר באמת לא חייב.

• מצחיק 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

כנראה שלא קלטת את הציניות של הודעתי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא סובל את הגישה, סליחה על הביטוי.

כאילו לא כל שעה נפתח כאן ת'רד נוסח "חווית שירות מזעזעת באוויס / סיקסט / אלבר / אלדן".

כאילו שהרגולטור באמת מפקח על רמת התחזוקה בחברות הגדולות.

כאילו כל קציני הרכב עומדים בפרץ ולא מאשרים צמיגים סיניים סוג ז'.

כאילו תחנות הדלק סד"ש פחות טובות מפז.

כאילו שמחמשת הרככבים שלי יהיה פחות אכפת לי ממיטל או ליאת שיושבת בפלמחי"ם ומכירה את הרכבים דרך המקלדת.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?563453-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%A9%D7%9C-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-%D7%90%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A1-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9C%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%94%D7%96%D7%94%D7%A8%D7%95!

דוגמה טריה.

זה בגלל שלאוויס יש רק 4 מכוניות. אם היו להם לפחות 30 - זה לא היה קורה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תודה על המידע.

מגיגול קצר מצאתי שהם מעורבים ביותר מדי תהליכים משפטיים: http://www.takdin.co.il/searchg/%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%93%20%D7%94%D7%A9%D7%9B%D7%A8%D7%AA_page4.html

לא שיש בזה לבד כדי לפסול, אבל מעלה לא מעט תהיות מול מי אני עומד.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

~

נראה שהפרוייקט הזה לא יתרומם, אז אני יכול להציע לך דרך אחרת ופשוטה יותר להרוויח כסף מהשכנים העשירים: self storage.

הרעיון הוא שאפשר לייצר הרבה מקום פנוי בדירה אם שמים את כל החפצים שמשתמשים בהם פעם ב... ביחידת אחסון של כמה מ"ר לא רחוק מהבית. אם מדובר בשכונה חדשה ודאי יהיו שם זוגות צעירים עם ילדים, כלומר הרבה בגדים, צעצועים, עגלות ושאר ג'אנק שצריך לאחסן איפשהו כשהילד הראשון כבר גדול מדי והשני רק בדרך. כמו כן זה טוב גם לאחסון של בגדי חורף, גלשנים ושאר ציוד עונתי, ואם השכונה בנתניה או אשדוד אז גם אופנועי ים ונשק קל.

המודל עובד היטב באירופה ובארה"ב אבל בישראל קיים באופן מאד מוגבל ובמחירים גבוהים. מה שעושים בארץ זה בד"כ לקחת מכולה ולהשמיש אותה לאחסון יבשתי, שזה טוב לתכולת דירה אבל לא לכמה שקיות וקרטונים בתפזורת. זה גם יקר, לא ידידותי למשתמש ובד"כ ממוקם באיזה אזור תעשיה נידח. האופציה השניה זה כל מיני תימנים זקנים שמשכירים את הלול/רפת לשעבר בנחלה שלהם במושב, שזה גם לא פתרון לאנשים נורמטיביים. לעומת זאת מה שעושים בשאר העולם זה להקים מבנה קל עם כמה עשרות יחידות, כאשר כל לקוח אחראי לבטח ולנעול את המחסן הפרטי שלו, אותו הוא שוכר תמורת כמה עשרות יורו או דולרים בחודש.

לא יודע להגיד לך איזו השקעה תידרש לשם כך, אבל אני מאמין שלא תתקשה למצוא קליינטים ובסה"כ מדובר בשרות מאד נח שכבר מזמן היה צריך לעשות עליה לארץ. תחשוב על זה, ואם תחליט לבצע - זכור מי העלה את הרעיון. :wink:

פורסם

רעיון חמוד ביותר.

צריך לחשוב אם זה מתאים לאוכלוסיה פה.

נערוך סקר שוק קטן.

מבטיח לדווח ולתת קרדיט :roll:

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...