Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן. כמו שכתבתי, אתה צריך להוסיף לחשבון את עלות התיקון הגבוהה של האינוורטר (או לחשב לפי אורך החיים = אורך האחריות).

:turn-l:
פורסם

לי אישית לא היה מזגן אינוורטר, אבל לשני חברים שלי יש, או יותר נכון היה, אחד התיאש ופשוט זרק אותו לפח,

השני תפס את העניין בזמן ורב עם תדיראן עד שהסכימו להחליף לו למזגן רגיל, וזה לא היה פשוט.

להבנתי, כמות הכרטיסים שמוחלפים היא לא נתפסת, ואם המזגן לא באחריות, העלות מאלצת אותך להיפתר ממנו

כמה שיותר מהר.

פורסם

תודה לכולם על התשובות ובמיוחד ליוסי על התשובה המפורטת .

אני כנראה אלך על המזגן הפשוט, גם בגלל המחיר הזול יותר וגם בגלל הפשטות , לצערי הטכנאים היום לא מסתדרים עם מזגן רגיל, אני לא רוצה לדעת מה קורה עם אינוורטר .

בעבודה שלי יש VRF מרכזי של טושיבה לכל הסניף, כבר שלוש שנים שהטכנאים באים והולכים ולא מסדרים את התקלה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אצלי לפחות האינוורטר של midea (שווק בזמנו על ידי טורנדו ) מזגן רגיל תלת פאזי , 4 כ"ס , כבר כמעט 4 שנים , כבר החליפו לדעתי לפחות 6 פעמים כרטיסים

כרגע נגמרה האחריות (אחרי הרבה צעקות האריכו לי עד עתה ) נראה מה יקרה בתקלה הבאה (דרך אגב , עלות כרטיס היא באיזור 700-900 ש"ח תוסיף ביקור טכנאי ויש לך עלות של מזגן קטן חדש )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מכמה מתקיני מזגנים שיצא לי לדבר איתם לגבי התקנת מיני מרכזי אינוורטר לדירה. רובם הגדול, הרגיע אותי ואמר שנושא הכרטיסים לא כזה נורא ושעלותם ירדה בעשרות אחוזים בשנים האחרונות. ושרוב התקלות שהיו עם האינוורטרים בהתחלה. אלו מחלות ילדות, שרובן ככולן נפתרו.

פורסם

לפני שנה החלפתי מזגן מיני מרכזי. המתקין שלי לחץ לכיוון אינוורטר ונתן נאום דומה. שאלתי אותו: "אם המזגן יתקלקל בעוד שנה ויום, האם אתה תבוא לתקן לי אותו?". התשובה שלו היתה: "לא, רק החברה יודעת לתקן אותו ורק לה יש חלקי חילוף". מיותר לציין שקניתי מזגן ON/OFF.

:turn-l:
  • תוכן חדש...