Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט לגבי רכישה של דיסקברי 3 שנת 2005.

אנחנו רוצים להחליף את הרכב המשני לרכב 7 מקומות עם יכולות שטח. האמת היא שהדיסקברי 3 נותן לנו הרבה יותר יכולת שטח ממה שאנחנו נזדקק לה ככל הנראה.

בכל מקרה, מעוניין לקבל חוות דעת לגבי עלות האחזקה (אני יודע שהטיפולים יקרים, אבל מה סדר הגודל? אשמח לשמוע מה הם ערוצי קבלת חלפים ללנד רובר בארץ), אמינות הרכב, התרשמות כללית מבעלים, ועוד כל נושא שיכול להיות רלוונטי להחלטת הרכישה שאיני מסוגל לחשוב עליו כעת.

בתודה,

אלון

פורסם (נערך)

אני אנסה לעזור לך במה שאני יודע, בבעלותנו דיסקברי 2 כבר כמה שנים, ככה שבנוגע לעלויות תחזוקה מדויקות לדיסקו 3 אני לא יוכל לעזור לך אבל בנושאים האחרים אולי כן.

הטיפולים במוסך היבואן (חברת המזרח) יהיו יקרים מאוד, ולכן רוב בעלי הלנדרוברים המזדקנים מטפלים במוסכים אחרים, ישנם כמה מוסכים מומלצים ללנד רובר בישראל שמכירים את הרכבים היטב ויודעים לטפל במחלות שלהם אבל גם הם אינם זולים, במהות שלו מדובר ברכב יקר לתחזוקה.

ישנו לפחות יבואן אחד שאני מכיר המייבא חלקים ביבוא מקביל גם מקוריים וגם תחליפיים, אנחנו לרוב או קונים ממנו או במידת האפשר מזמינים מחול וכך חוסכים כסף רב, בארה״ב ואנגליה ישנם ספקים גדולים המתמחים בלנד רובר וקל יחסית להשיג חלפים.

מהתרשמותי מהנסיעה בדיסקו 2 שלנו וגם בדיסקו 4 אני יכול להגיד לך שמדובר באחד הרכבים היותר נוחים לנסיעה וביצועיו בכביש טובים למדי ובשטח הוא ממש מעולה כמובן ולא חייבים להיות בעלי נסיון כדי להרגיש איתו נוח.

בנוסף שנת 2005 היא השנה הראשונה של הדגם וברמת העיקרון נראה לי שעדיף לנסות לרכוש רכב טיפה חדש יותר שיש סיכוי שטיפלו בחלק ממחלות הילדות שלו.

עוד דבר שחשוב לדעת הוא שבדיסקו 3 ישנם חלקים יקרים שדורשים החלפה תקופתית כמו כריות האוויר במידה והרכב הספציפי מצויד בהם והן אינן זולות.

בכל מקרה הייתי ממליץ לך להציץ בפורום השכן שם יש תת פורום לנד רובר והרבה אנשים עם נסיון.

מקווה שעזרתי קצת

עריכה אחרונה על ידי shakedi
 MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם

בא נגיד ככה, תחסוך לעצמך את הבור ללא תחתית הזה שנקרא דיסקברי.

את הפנסיה והחסכונות הוא יאכל לך ויבקש עוד! :lol:

וזאת הייתה תגובתי המתונה, עכשיו נחכה בסבלנות להודעתו של חבר הפורום הנקרא TD5 ונשמע אם דעתו שבד"כ לא נשארת רגועה כשמשמיעים באוזניו את שמו המפורש של האנטי קרייסט! :roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ומצד שני שכן מחזיק כבר הרבה שנים דיסקברי 2 (נכון הוא נחשב יותר אמין) והרכב עם קרוב ל500K ק"מ על השעון,

חוץ מפלסטיק קצת מתפרקת הכל עובד תקין, הכריות אוויר הוחלפו בהשקעה חד פעמית של 4 בולמים של FOX.

לרכב הותקן לפני 10K צ'יפ ועכשיו הוא גם נמר אמיתי.

האחזקה לא זולה אבל לא בור ללא תחתית.

פורסם

תודה לכל המגיבים, אני חושב שיש לי תמונה יותר מלאה. זו הייתה נטיית ליבי הראשונה, נראה לי שאחפש רכב יותר זול לתחזוקה.

פורסם

עשית בחוכמה לעניות דעתי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...