Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם לגבי עישון ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שאתה לא יודע על מה אתה מדבר, אני מעשן, וכן גם באוטו, העשן שיוצא מהסיגריות מחניק! מה לעשות?!!? מחניק!! אז אני מעשן אם חלונות פתוחים, מי שמפריע לו או שיסגור עת החלונות או שיסבול בשקט או שיקרא למשטרה שתאכוף את החוק. לגבי עניין המרפסות... נראה לי שאתה קצת לא הגיוני, במרפסת שלי???!! שלי?!#? שאני לא יעשן? לא נראה לי שיקרה מצב כזה.

דרך אגב אני נגד עישון כמה שזה נשמע אירוני, אבל כרגע זה יותר חזק ממני אין מה לעשות. הלכתי לעשן סיגריה להירגע.

אתה רוצה לעשן, למה אני צריך להחנק ולהסריח? אתה בעצמך אומר את זה, למה שהסובבים יסבלו מההפרעה שלך?

סליחה על הבוטות אבל אתה מדגים פה אגואיזם.

כל מה שאתה כותב תחליף למוזיקת דת׳ מטאל. למשל, אתה רוצה לשמוע בזמן עמידה בפקק את הגיטרות, תופים וצרחות שאני נהנה מהם?

אני בהחלט לא יודע מה זה לעשן באוטו ומתכנן להתמיד בזה

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני חושב שאתה לא יודע על מה אתה מדבר, אני מעשן, וכן גם באוטו, העשן שיוצא מהסיגריות מחניק! מה לעשות?!!? מחניק!! אז אני מעשן אם חלונות פתוחים, מי שמפריע לו או שיסגור עת החלונות או שיסבול בשקט או שיקרא למשטרה שתאכוף את החוק. לגבי עניין המרפסות... נראה לי שאתה קצת לא הגיוני, במרפסת שלי???!! שלי?!#? שאני לא יעשן? לא נראה לי שיקרה מצב כזה.

דרך אגב אני נגד עישון כמה שזה נשמע אירוני, אבל כרגע זה יותר חזק ממני אין מה לעשות. הלכתי לעשן סיגריה להירגע.

אתה אגואיסט רציני. למה אני צריך להדליק מזגן או לסגור חלונות משום שהחלטת להרעיל לי את האוויר?

פורסם

תתבייש, חסר התחשבות בסביבתך.

היה לי התענוג המפוקפק ללוות את אבא שלי באשפוז ממושך בבית החולים "פלימן" בחיפה. כמובן שבתוך בית החולים אין פינת עישון (לפי חוק!). מה עושים החולים המעשנים: יושבים בפתח בית החולים ומעשנים, כך שכל בא ויוצא נאלץ לסבול את עשן הפליטה שלהם. כמובן שגם זה לא חוקי - העישון אסור במרחק 10 מ' מבית החולים - אולם בישראל, כמו בישראל, אין פוצה פה ומצפצף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מסכים עם כל מה שרשמו מעלי, לא יזיק קצת להתחשב באחרים.

זו הבעיה של המעשנים, כמו המעשנים בתחנות, שלא מבינים שזה מפריע לאחרים.

אני מתנצל אבל סיגריה לא באמת מרגיעה לדעתי זה פסיכולוגי, אנשים מעשנים כי הם רוצים וזה כיף להם.

רועי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שיטה לחיסכון בכסף למעשנים: חברו צינורית עם ברז מהאגזוז לתא הנוסעים וכשתרצו לעשן ברכב, פתחו את הברז ונשמו מהצינורית במקום להדליק סיגריה. בתכלס זה אותו חרא, אז מה זה משנה?

לדעתי זה הרגל מסריח שאין בו שום הנאה. אתה מתחיל בגלל הפוזה של הסיגריה ונתקע עם ההתמכרות לכל החיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתם עומדים בפקק, נושמים את מיטב תוצרי הפליטה שמנוע האוטובוס שלפניכם מפמפם לאוויר העולם, ודואגים בגלל סיגריה?

חמש שניות ההמתנה לרמזור לא שוות את העצבים.

מצד שני, אנשים שמעשנים בתחנות אוטובוס הם פסולת אנושית.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
אתם עומדים בפקק, נושמים את מיטב תוצרי הפליטה שמנוע האוטובוס שלפניכם מפמפם לאוויר העולם, ודואגים בגלל סיגריה?

חמש שניות ההמתנה לרמזור לא שוות את העצבים.

מצד שני, אנשים שמעשנים בתחנות אוטובוס הם פסולת אנושית.

לא מדובר אפילו על פקק, בנסיעה רגילה העשן עובר , וכן בוא נצמצם כמה שיותר ברעלים, מצטער אבל גם הריח וגם הרעל מפריעים לי וזכותי שלא יעשנו לידי

פורסם

לכל אלו שאומרים שאני אגואיסט.. מסכים חלקית, כי אם אני לא אדאג לעצמי, מי ידאג לי? אבל הגזמתם פה אם המקומות שלא רוצים שיעשנו בהם. כאילו ברצינות?? אז לכו כולכם למפעלים מזהמים בחיפה ושימו עליהם מעטפת חרטא כלשהיא ותגידו להם, תזהמו את עצמכם! רק לא אותי אני אלרגי, מסכן, נחנק, נגעל וכו'.

אני חוזר ואומר אמי נגד עישון והלוואי והייתח מפסיק בזה הרגע, זה מסריח, זה מסוכן, כסף ועוד מליון סיבות אשר כולן נכונות. אבל האוויר של כולם אני לא יגיד לאדם לא להפליץ ברחוב כי אני אלרגי או נגעל מהנאדים שלו. מקווה שהבנתם את הפואנה שלי.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

אני שומע מוזיקת מטאל, לפי מה שאתה אומר זה לגיטימי שאני אקרא את הרמקולים שלי לידך ושכל העולם על ה*** שלי.

לגבי אוטובוסים ומפעלים אחרים התשובה שלי היא שצריך גם. לפי יכולות הבנת הנקרא שלי זה לא נושא הדיון.

לגבי הנאדים, אני משתדל מאוד לשחרר אותם ליד מעשנים בתחנת הרכבת.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
לכל אלו שאומרים שאני אגואיסט.. מסכים חלקית, כי אם אני לא אדאג לעצמי, מי ידאג לי? אבל הגזמתם פה אם המקומות שלא רוצים שיעשנו בהם. כאילו ברצינות?? אז לכו כולכם למפעלים מזהמים בחיפה ושימו עליהם מעטפת חרטא כלשהיא ותגידו להם, תזהמו את עצמכם! רק לא אותי אני אלרגי, מסכן, נחנק, נגעל וכו'.

אני חוזר ואומר אמי נגד עישון והלוואי והייתח מפסיק בזה הרגע, זה מסריח, זה מסוכן, כסף ועוד מליון סיבות אשר כולן נכונות. אבל האוויר של כולם אני לא יגיד לאדם לא להפליץ ברחוב כי אני אלרגי או נגעל מהנאדים שלו. מקווה שהבנתם את הפואנה שלי.

אם הוא של כולם למה אתה צריך להרוס להשאר?

ואתה מתנחם בעובדה שיש עוד מזהמים אז אתה אומר ''אם אני יעשן זה בטח לא משנה''?

רועי

פורסם

ריח ועשן סיגריות מגעיל אותי מאוד ולפעמים אני נאלץ לסבול במקומות ציבוריים מאנשים מסריחים,

כן כן מסריחים!!

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

לא, לא הבנו את הפואנטה. תפסיק לבכות.

אתה לא תעשן ותסריח מרפסות של אנשים אחרים כי זה פוגע באיכות החיים שלהם. ברור?

תהנה.

פורסם

מגעיל ודוחה, אני לא מבין את האנשים גם ששואלים אותי אם אפשר לעשן ברכב, במיוחד כשהם מכירים אותי ויודעים שאני לא מעשן.

תדליק סיגרייה אצלי ברכב, תמצא את עצמך בחוץ. אם ההורים שלי כיבדו אותי והפסיקו לעשן (לגמרי) אז כל אחד אחר יכול.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אני מעשן, ביום שבת נסעתי בנתיבי איילון ברמזור ראיתי מישהו יוצא מהרכב שאלתי למה, הוא אמר שאכל חמין וצריך לאוורר את הרכב.

אמרתי לו שיסע עם חלונות פתוחים, הוא אמר שלא נעים לו מהנהגים מסביב - זה אדם מתחשב אמרתי לעצמי.

אח"כ בדרך נסעו שתי בחורות והנהגת חיבקה את הנוסעת עם יד אחת, שאלתי אותה מדוע שתי הידיים לא על ההגה.

היא אמרה שהן חברות, ועכשיו היא מחזיקה אותה שלא תברח מהרכב בנסיעה, ואם היא תחבק עם שתי הידיים , היא משערת שתהיה בעיה.

הסכמתי איתה.

אח"כ ראיתי שני בחורים מחובקים ציפצפתי להם כי נראה לי שזה לא חוקי, וקיבלתי דו"ח על ציפצוף.

הדלקתי סיגריה להרגע והחברה שאלה אם יש לי גם משהו אחר, אז עצרנו בתחנת דלק , עשיתי ניסיון להתיז קצת על הריצפה לאוירה.. בנזין

עברה שם בחורה אחרת שקינאה או חשבה שהיא בשוני,

( יש הוכחות - small_hatzata.gif

והדליקה מצת , וואלה איך הדליקה אותנו הייתה זו נסיעה מעורערת חושים.

אחרי החויה הזו הבטחתי לה, השבת הבאה נתעלה על זה ניסע למפרץ חיפה, עם חלונות פתוחים.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...