Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב גם אצלי - יונדאי I20 שהיתה בליסינג נקנתה על ידי אשתי לפני מעל 3 שנים עם 95000 ק"מ, היום עומדת על מעל 160000 ק"מ,

עברה החלפת שמן גיר מלאה עם מכונה לפני כמעט 10000 ק"מ וב"ה בינתיים אין שום בעיות, הגיר עובד חלק (עבד חלק גם לפני כן).

(תמונות - שמן ישן לעומת חדש):

WP_20150605_003.jpgWP_20150605_004.jpgWP_20150605_005.jpgWP_20150605_007.jpg

• 8 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לאחרונה החלפתי שמן גיר + מסנן בגולף 2001 אוטומטית עם גיר מסוג 01M הידוע לשמצה. מאז הגיר עובד יותר טוב. כנראה שלא הייתה שחיקה בקלאצ'ים ומצבו בכללי טוב. הנוזל שהוחלף היה במצב טוב ולא היו שבבים במגנט ולכן המליצו לי לא לעשות דיאליזה החלפתי כ 4 ליטר מתוך 5.3 (פעם ראשונה פורק קרטר בפעם השנייה לאחר שבוע ריקנתי שוב שמן רק דרך הבורג והוספתי עוד 2 ליטר). אני חייב לציין שיש רק שיפור עד עתה בפעולת הגיר, פחות החלקות, פחות מכות. השתמשתי בשמן יורול בתקן המתאים לפי היצרן ואני חושב שלהשתמש בשמן מקורי זה לא MUST בסוף שמן גיר זה שמן הידראולי וזה לא מדע טילים רק לוודא שהשמן בתקן הנכון והמתאים לרכב. מתכוון לחזור על הפעולה הזו כל 60 אלף ק"מ עכשיו כשהרכב קשיש ואם הרכב עוד יהיה קיים ב 200 אלף, אני מתכוון להחליף שוב שמן + פילטר +אטם.

הזול עולה ביוקר

פורסם

אפשר הסבר לגבי: איך משיכת הילוכים משפיעה על הגיר? הרי מה שעובד קשה זה המנוע, את הגיר "לא מעניין" מה גובה הסל"ד.

נ.ב. גם אני מתכנן בקרוב להחליף (חלקית)שמן גיר (לאנטיס 2003, מעל 230K שלא הוחלף לה שמן לפחות ב11 שנים האחרונות) , ממתין לשמן שהזמנתי......(הוולוולין שצויין פה)

פורסם

יותר מהירות=יותר חיכוך=יותר עומסים=יותר עומס על הקלאץ' בעת החלפת הילוכים ושחיקה מהירה יותר, עליית טמפרטורה זה גורם מוביל בהרס של גירים

הזול עולה ביוקר

• 10 חודשים מאוחר יותר...
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

טוב,אז עברו יותר משנתיים מאז ההחלפה הראשונה-החלפה חלקית.122 אלף ק"מ.

ולפני חצי שנה נעשה החלפת שמן גיר מלאה עם החלפת פילטר.152 ק"מ.

היום הרכב עומד על 162 אלף ק"מ ומצופה לגיר עוד שנים של נהיגה.

• שנה מאוחר יותר...

• תוכן חדש...