Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה, בגיר רובוטי?

אם כן, אז כל מה שמכתב כאן לא רלוונטי. גיר רובוטי הוא כמו ידני, אין בו לחץ שמן ואין מצמדים רטובים.

שמן משמש לסיכה של חלקים נעים בלבד.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז אין שום בעייה להחליף.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון :

לאחר התלבטות ארוכה, השמן הוחלף במוסך מורשה ״ בני את דויד״ באשקלון, הכל עובד מצוין ונגמר הכאב הראש!

פורסם
עדכון :

לאחר התלבטות ארוכה, השמן הוחלף במוסך מורשה ״ בני את דויד״ באשקלון, הכל עובד מצוין ונגמר הכאב הראש!

כמה מהנוזל הוחלף, ריקון כללי והחלפה כללית, או ריקון חלקי מבורג האגן.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אז ככה , איתמר המוסך ממש טוב ומאוד אהבתי את היחס שלהם כלפיי וכלפי שאר הלקוחות , הרבה אנשים המליצו לי עליו בחום.

ליין מן - הוחלף חלקית מבורג האגן , אחרי הכל לא הוחלף ברכב שמן גיר 120K ... עוד חודש אני יעשה החלפה נוספת ככה שרוב הנוזל יהיה חדש.

אגב הבחור שעבר במוסך הכרתי אותו לפני והוא המצליץ לי בחום להשתמש בתוסף מיוחד שיש להם לגירים אולי מישו שמע?

הוא פשוט שם לי 325ML יחד עם השמן החדש.

554b5d7d7b883.jpg

כעת השמן שוב עם גוון ורוד ושקט על נפשי :)

לאחר ההחלפה נסעתי כ 100 ק"מ והכל נראה סביר נכון לעכשיו , אם עד עכשיו לא היו בעיות הן לא אמורות להופיע בהמשך נכון ?

פורסם

כן אני שמעתי על התוסף :lol: והשמעתי.

ראה תשובה 23 בדיון - רשמתי על התוסף.

עשיתה החלפה טובה, לדעתי אתה יכול לבצע החלפה נוספת בעוד 2 שנים לפחות.

גם בחברה הוראות הטיפול הן החלפה חלקית כמו שביצעתה עכשיו, כל כ 3-5 שנים ו 60.000 ק"מ.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
כן אני שמעתי על התוסף :lol: והשמעתי.

ראה תשובה 23 בדיון - רשמתי על התוסף.

עשיתה החלפה טובה, לדעתי אתה יכול לבצע החלפה נוספת בעוד 2 שנים לפחות.

גם בחברה הוראות הטיפול הן החלפה חלקית כמו שביצעתה עכשיו, כל כ 3-5 שנים ו 60.000 ק"מ.

אייל.

יש כאן אחד בשם איתמר שאני חושב שהוא מנהל הפורום ויש לו טויוטה יאריס , הוא לא בעד תוספים , תמתין לתשובה ממנו.

פורסם

ליין מן , כמו שציינתי קודם לכן הרכב ברשותי חודשיים בדיוק , העובדה שהשמן לא הוחלף 120K פשוט שגעה אותי ולא נתנה לי שקט במיוחד עם הקיץ שמתקרב .

לקחתי את הסיכון וביצעתי את ההחלפה וכמובן שאני ימשיך עם שאר הטיפולים ויעקוב אחרי הכל .

רק נושא אחד מדאיג אותי , הגיר תפקד מצוין גם לפני ההחלפה , ונסעתי מאז כ-100ק"מ ואני מאוד מקווה שבהמשך הגיר לא יתחיל לעשות בעיות עקב ההחלפה עצמה .

פורסם

נוזל הממסרה הנ"ל יכול לעמוד גם ב 120.000 ק"מ בשימוש סביר. (לא שאני ממליץ, עדיף להחליף בזמן)

הבעיות מתחילות כאשר מגזימים ולא מחליפים הרבה זמן, מושכים הילוכים בהגזמה ומחממים מאוד את הממסרה.

צירוף המצבים הללו עם תנאי חום לחות אבק שוברים את צמיגות נוזל (שמן) הממסרה, ואז מתחילות החלקות ובלאי למצמדים.

אתה יכול להרגע , מאחר וזה נוזל הממסרה הנכון של הונדה לא תהיה כל בעיה.

המשך לנסוע רגיל בדוק היום ומחר את מפלס נוזל הממסרה , לראות שאין מחסור עקב נזילה מפקק האגן.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
ליין מן , כמו שציינתי קודם לכן הרכב ברשותי חודשיים בדיוק , העובדה שהשמן לא הוחלף 120K פשוט שגעה אותי ולא נתנה לי שקט במיוחד עם הקיץ שמתקרב .

לקחתי את הסיכון וביצעתי את ההחלפה וכמובן שאני ימשיך עם שאר הטיפולים ויעקוב אחרי הכל .

רק נושא אחד מדאיג אותי , הגיר תפקד מצוין גם לפני ההחלפה , ונסעתי מאז כ-100ק"מ ואני מאוד מקווה שבהמשך הגיר לא יתחיל לעשות בעיות עקב ההחלפה עצמה .

כמו שהשמן גיר נראה לפי התמונות למעלה במצב של הגיר טוב ושום נזק לא אמור להתרחש לגיר בתנאי שהשתמשת בשמן גיר מתאים לרכב

פורסם

הוחלפה שייבה הוחלפה גם על הדרך , ושוב יש לציין שאצלי הגיר עובד הרבה בעיר אבל לא עובד את ה 3K טורים , הנסיעה שלי תמיד רגועה ואין לי את הרגל הכבדה של כל הערסים עם ההונדות :D

פורסם

מזכיר רק שבגם הזה בודקים מפלס שמן גיר כשמנוע כבוי. לא עם מנוע פועל כמו ברוב המכוניות האחורות.

אחרי נסיעה של 20-30 דקות חונים על משטח ישר, משלבים ל P ומכבים מנוע.

במהלך 90 שניות אחרי כיבוי בודקים מפלס שמן גיר.

• תוכן חדש...