Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

סיימתי לא מזמן את השירות הצבאי ואני מאוד מעוניין ברכישת רכב ספורטיבי ראשון. חשוב לציין כי יש רכב אוטומט ויחסית חסכוני בבית (גטז 2003), כך שמדובר ברכב לכיף בלבד ולא לעבודה.

אחרי חיפוש יחסית ארוך בלוחות אחר ואגיות גודשות למיניהן, בדגש על איביזה FR שנת 2005/2006, (עם תקציב שנושק ל-40,000), מצאתי GTI שנת 2002. והחלק הטוב הוא שמדובר ב-VR6...

מדובר במודל 2002 יד שלישית (02 ברשיון), 24 שס׳. הבחור אפילו טוען שמדובר בגימור Highline אם כי אהיה חייב לבדוק מיותר קרוב כדי להיות בטוח. הדבר היחיד שמרתיע אותי הוא הקילומטר׳ז שעומד על 180k. המוכר מדבר על יישור קו שנעשה במוסך מורשה לפני כחודש אם כי הוא לא נכנס לפרטים - שוב, אלה דברים שאבדוק פנים מול פנים. אבל השאלה שלי היא כזאת - הבחור דורש עליה 35k. האם המחיר נשמע לכם סביר ביחס לקילומטר׳ז ולשנת הייצור, והאם בהנחה שאני משאיר סכום בצד לטובת כל מיני תקלות שעלולות לצוץ (אם כי סה״כ מדובר במנוע ורכב אמינים) הקנייה כדאית לצעיר שמעוניין ברכב מהנה שלא יהרוג אותי מבחינת הוצאות (דלק לא רלוונטי)?

תודה מראש!

פורסם

מדובר ברכב שהוא גיר רגיל או אוט'? אגב, לידיעתך, הגרסה הזו של 2.8 ליטר אינה ג'י.טי.איי אלא vr6

קח בחשבון שזה רכב עם מנוע 6 צילנדרים, מדובר בגרמניה מזדקנת, שגמעה לא מעט, אני הייתי נזהר . בכל מקרה, תבדוק איזה יישור קו הוא עשה, אך ורק כמובן כנגד חשבוניות מפורטות.

נשמע תמוה שבנאדם עשה ישור קו ומיד מוכר את הרכב.

לדעתי, האחזקה של רכב כזה היא יקרה מאוד, אתה יכול גם לקרוא בפורום שרשורים על אודי מזדקנות עם מנועים גדולים, העלויות במקרה זה יהיו די דומות.

פורסם

מדובר בידנית.

ברורות לי עלויות האחזקה של V6 מזדקן, זה מחיר שאני מוכן לשלם - בשביל זה יש לי גם רכב הגיוני לטובת כל מיני נסיעות טכניות (לרבות עבודה). כמו כן, בהנחה שהטיפולים נעשים בזמן ובצורה טובה הסיכוי שמשהו המנוע הזה ישבוק חיים יחסית נמוך... לא?

פורסם

180K לרכב משנת 2002 זה סביר. למה ציפית?

תבדוק ברשיון כמה זמן הבעלים הנוכחי מחזיק אותה. אם זה פחות משנתיים אז תוותר.

נהגתי בשנת 1999 יום אחד על vr6. מאוד נהנתי. מנוע בשרני. לא רכב מאוד ספורטיבי מבחינת מרכב.

בגדול רכישת רכב לכיף נשמע כמו אחלה רעיון למי שיש לו כסף לזה. לפי התקציב שלך אני לא חושב שאתה כזה, אבל זה עניין של סדר עדיפויות.

• תוכן חדש...