Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור טויוטה קורולה 2008. הרכב על הכביש 7.5 שנים, עבר 73,000 ק"מ.

הגיע זמן לטיפול השנתי והשאלה - האם לבצע טיפול רגיל או 90,000?

טיפול גדול אחרון בוצע לפני 2.5 שנים וזה היה טיפול 75,000 (ע"י בעלים קודמים). ולאחר מכן של שנה בוצע טיפול רגיל.

לחכות עוד שנה לטיפול 90,000?

ואם לבצע את ה-90,000, אז עדיף במורשה טויוטה או מוסך טוב רגיל גם מתאים? (שנה שעברה טיפלתי אצל איציק פלמדן בראשון לציון).

תודה

פורסם

לפי חשבון של 15,000 ק"מ,הרכב היה אמור כבר לעבור טיפול 90,000 (בלי קשר לק"מ אותו הרכב עבר,הרי שבטיפול ה-6 - זה כבר היה צריך להיות).לגבי מוסך,הייתי הולך על אחדשמתמחה בטויטה (לא חייב מורשה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
כאמור טויוטה קורולה 2008. הרכב על הכביש 7.5 שנים, עבר 73,000 ק"מ.

הגיע זמן לטיפול השנתי והשאלה - האם לבצע טיפול רגיל או 90,000?

טיפול גדול אחרון בוצע לפני 2.5 שנים וזה היה טיפול 75,000 (ע"י בעלים קודמים). ולאחר מכן של שנה בוצע טיפול רגיל.

לחכות עוד שנה לטיפול 90,000?

ואם לבצע את ה-90,000, אז עדיף במורשה טויוטה או מוסך טוב רגיל גם מתאים? (שנה שעברה טיפלתי אצל איציק פלמדן בראשון לציון).

תודה

לרכב שנוסע פחות מאשר מרווח הטיפולים בשנה יש להעזר במפרט טיפולים על מנת להחליט מה צריך לעשות בטיפול, אם יש לך מפרט כזה נוכל לעזור לך להחליט.

פורסם
לרכב שנוסע פחות מאשר מרווח הטיפולים בשנה יש להעזר במפרט טיפולים על מנת להחליט מה צריך לעשות בטיפול, אם יש לך מפרט כזה נוכל לעזור לך להחליט.

הכוונה לטיפולים שבוצעו עד כה או ללוח אחזקה מונעת הנמצא בספר הוראות?

• תוכן חדש...