Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסן לארגו?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הצעה מפתה.. לקנות רכב יד ראשונה.. במצב חדש!

במחיר די מוזל..

השאלה- משהו יודע.. קצת פרטים על ניסאן-לארגו.. (מנוע, פרטים, מחירון..?)

פורסם

חלש

אמין

חלש

מרווח

חלש

גדול

חלש

דיזל

חלש

75 סוסים כחדש על רכב גדול

חלש

ספרטני ומרעיש

חלש

חלש כבר אמרתי ?

אין לי מושג לגבי המחיר ,אבל הוא עינוי אמיתי אם אתה יוצא מהעיר - מסיבה פשוטה : חלש.

פורסם

הרכב הוא אופציה לא רעה בתור רכב לעבודה בלבד, לכל צורך אחר, ככמו נניח הובלת בני-אדם, יש אלטרנטיבות טובות יותר.

עם טורבו הרכב די נחמד :-) .

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

הרכב חלש מאוד. 75 כ"ס = ל- 130 קמ"ש בפול גז בירידות של הקסטל עם רוח גבית.

הרכב זולל סולר וכאשר מדובר במיכל של 40 ליטר, אתה לא תגיע ל- 400 ק"מ למיכל.

מבחינת התנהגות הוא דיי נחמד כיוון שהוא הנעה אחורית במיוחד בחורף. אגב חורף, הרכב מסוכן מאוד למי שלא יודע לנהוג בזהירות כיוון שהוא מאבד אחיזה במהירות וקל מאוד למצוא את כל התנועה מולך.

יש לו הגה סביר אך ללא היזון חוזר. הברקסים הקדמיים ננעלים במפתיע ואתה יכול למצוא את עצמך ממשיך ישר אם לא בלמת בזהירות ובזמן.

המנוע נמצא מתחת לריפודים הקדמיים ולכן כל טיפול מצריך פירוק של חצי רכב. כך גם צריך לעשות בכל בדיקת שמן שיגרתית.

מבחינת העמסה הוא דיי מרווח וניתן להכניס בו המון סחורה. בשביל אנשים הוא פחות מומלץ מה גם שהוא רועש (המנוע בתוף הקבינה). לתיבת הפילטר אוויר יש נטייה להיפתח כאשר קליפס אחד או שניים נופלים וזה קורה. הרעש הוא בלתי אכיל ומחייב לעבור שוב את תהליך הפירוק. אני סגרתי עם בנדים מפלסטיק חזק.

הרכב אמין ולאורך כל ה- 50 אלף שעשיתי איתו בשנה (אחרי שחרכב הוי כבר 50 על השעון), ובהתחשב בזה שתמיד משכתי הילוכים (כי אין לו כוח כלל), לא היו אף בעיות. נקי לחלוטין.

בקיצור, קנה סיטרואן ג'אמפי.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

• תוכן חדש...