Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב, התחרות התחילה

ניתן להעלות חומרים לאתר הבא:

http://www.vw.co.il/minisitegti/

אתר התחרות

שנה שעברה פולקסווגן ישראל השיקה תחרות גולשים שהזוכה בה קיבל במתנה השתתפות בפסטיבל בזכות פולקסווגן ישראל.

גם השנה אנחנו חוזרים עם תחרות, אפילו גדולה יותר, שבסופה יטוסו 2 גולשים לפסטיבל היוקרתי הזה.

הכל התחיל לפני 34 שנים.

מספר אוהבי רכבי ביצועים נפגשו ליד העיירה Wörthersee והחליפו חוויות על המכונית החדשה שכבשה את ליבם. המכונית שפולקסווגן השיקה שנתיים לפני כן, רכב שנולד מפרוייקט סודי וצדדי של מספר מהנדסים, לכם זה מוכר כגולף GTI.

ה-GTI המיתולוגית כבשה את העולם ועם הצלחתה כך גם המפגש של אוהבי ה-GTI (או בשמו המקורי GTI Treffen) הלך והתעצם.

שלושה עשורים ושבעה דורות אחרי, מיוזמה מקומית של כמה עשרות חובבי GTI ב-1978 הפכה Wörthersee למקום מוכר עבור אוהבי הרכב מכל אירופה ואירוע ה- GTI Treffen הפך לאחד ממפגשי המכוניות הגדולים בעולם. בכל שנה, במהלך חודש מאי, מציעה העיירה הציורית פסטיבל מוטורי עממי הכולל עשרות אלפי משתתפים, תצוגה של אלפי מכוניות משופצות ומשוחזרות ובעיקר חוויה שכולה אדרנלין מוטורי – I and the GTI.

אז מה צריך לעשות כדי להשתתף בתחרות, לנצח ולהגשים חלום מוטורי ?

תצלמו, תסריטו ותכתבו לנו עליכם ועל החיבור שלכם ל- GTI (או לדגמי השירוקו וסדרות ה- R של פולקסוואגן). אתם לא חייבים להיות בעלים של אחת כזו, זו יכולה להיות ה- GTI של השכן שאתם עוברים לידה כל בוקר, זו יכולה להיות ה- GTI של הדוד או של האח וזו כמובן יכולה להיות גם הפנטזיה שלכם. (אהה.. כמובן זו יכולה להיות גם ה- GTI שלכם).

כל עוד תעלו סרטון, תמונה וסיפור (עדיפות ניקוד תינתן לפוסט ויזואלי, בעיקר לסרטונים או תמונות) שיציגו באופן מעניין ומשעשע את החיבור שלכם ל- GTI, אתם כבר חלק מהתחרות. כדי לזכות, עליכם להיות בעלי הפוסטים שזכו למספר ההצבעות והשיתופים הגדול ביותר. הזוכים ייהנו מכרטיס טיסה, אירוח ליומיים בבית מלון בקרבת הפסטיבל ב- Wörthersee ובעיקר מ- 48 שעות של Fun וחוויה מוטורית משובחת...

במהלך השבוע הקרוב עלה לאוויר אתר I and the GTI אליו המשתתפים בתחרות יוכלו להעלות חומרים. אז קדימה, לחמם מצלמות ולהתכונן. האירוע עצמו יתקיים בין ה- 13 ל- 15 במאי.

התחרות פתוחה לכל, למעט חובה להיות בעל רישיון נהיגה ומגיל 18 ומעלה !

אם למישהו יש שאלות לגבי התחרות הוא מוזמן לשאול אותן כאן.

תקנון התחרות:

• על המשתתף בתחרות להיות מגיל 18 ומעלה, עם רישיון נהיגה ישראלי בתוקף.
  • כדי להשתתף בתחרות יש להעלות סרטון, תמונה או סיפור על פולקסווגן ספורטיבית לעמוד התחרות הייעודי.
  • סרטוני וידיאו יכולים להוסיף לא מעט לסיפור שלכם וקל לצלם אותם עם כל סמארטפון.
  • כל הסיפורים, התמונות והסרטונים יעלו לאתר האינטרנט של התחרות, החל מתאריך ה-14.4.2015
  • באתר האינטרנט של התחרות תהיה אפשרות הצבעה בעבור ה-item הטוב ביותר, הן באמצעות כפתור הצבעה והן דרך הפייסבוק (Like). ההצבעה תהיה פתוחה עד לתאריך ה-5.5.2015.
  • הסרטונים ידורגו על פי הצבעות הגולשים באתר ובפייסבוק (50% מסך הנקודות) ועל פי רמת ההשקעה בתחרות, כפי שתקבע מערכת CarsForum (50% מסך הקולות). ככל שתשקיעו יותר בסיפור, בתמונות ובסרטונים שלכם – מערכת CarsForum תעניק לכם יותר נקודות.
  • שני המקומות הראשונים יזכו בכרטיס טיסה לפסטיבל ה-GTI בעיר ווט'רסי, אוסטריה, כולל לינה ואירוח, מתנת צ'מפיון מוטורס יבואנית פולקסווגן לישראל. הטיסה הינה בתאריך ה-13.5.2015 (יום שלישי) בבוקר, חזרה ב-15.5.2015 (יום שישי).
  • במידה הזוכה במקום הראשון לא יוכל לקבל את הפרס, הפרס יעבור למקום העוקב.
  • במידה וגם הזוכה במקום השני לא יוכל לקבל את הפרס, מערכת CarsForum תבחר גולש אחר בהתאם לשיקוליה.
  • CarsForum ו/או צ'מפיון מוטורס (או מי מטעמם) רשאים להשתמש בחומרים שיופקו במסגרת התחרות (סרטוני וידיאו, תמונות, טקסטים וכיוב') לצרכיהם.

פורסם

בשנה שעברה ליאור גולומב זכה בתחרות, יצר סרטון שמדבר על התרבות המוטורית בישראל (החל מהדקה ה-5 יש חומרים מהפסטיבל) שווה לראות:

וזה מה שהוא כתב:

האמת שאני לא מאמין.

לא מאמין שעברה כבר שנה מאז אחת החוויות המשמעותיות ביותר שעברתי בחיים. הכל עדיין מרגיש על תקן חלום שהתגשם, רק כשאני רואה תמונות שלי משם אני מאמין שזה קרה. האירוע הזה הוא באמת אחד המשמעותיים בעולם כולו לחובבי פולקסווגן. הכבוד היה כולו שלי להיות הראשון במסורת נפלאה שנפתחה בזכות פולקסווגן ישראל וקארספורום, מסורת שתקדם את התרבות המוטורית הישראלית כולה.

אני שמח שגם השנה יזכו לנסוע לשם אנשים שמגיע להם לחוות חוויה כ"כ גדולה. אני זוכר איך התרגשתי שאמרו לי שאני נוסע, ואני מלא קנאה חיובית באלו שהולכים לבשר להם שהם נוסעים השנה. כולי תקווה שאצליח להגיע לשם באופן עצמאי השנה, רק כדי לא לשכוח כמה צבעוניות, כמה אופי יש לרכבים שם, כמה כיף שם ואיזו חוויה אדירה זו! אנצל את ההזדמנות לומר שוב תודה, אין ספק שהאירוע השאיר אצלי חותם שלא ייעלם. אז נתראה שם השנה, ואני מקווה שעוד שנתיים נתראה שם כשאנסה להגיע לשם עם רכב ישראלי לייצג אותנו באירוע בכבוד. לתיעוד ויזואלי מהחוויה שלי, תרגישו חופשי להיכנס לסרטון המצורף":.

אז אם המכונית עם צירוף האותיות המיתולוגי GTI נוגעת בכם... הרי שהפסטיבל הוא המקום בשבילכם. השנה פולקסווגן ממשיכה את המסורת בגדול ומעניקה לשניים מכם, צמד זוכים, את האפשרות להשתתף ב- Wörthersee.

פורסם

הגדלתי בדיוק 3 תמונות כדי לראות כמו שצריך.

בהצלחה לכולם :)

אחלה של תחרות, וכל הכבוד על היוזמה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

התחרות פתוחה לכל, למעט חובה להיות בעל רישיון נהיגה ומגיל 18 ומעלה !

תקנון התחרות:

• על המשתתף בתחרות להיות מגיל 21 ומעלה, עם רישיון נהיגה ישראלי בתוקף.

מתנצל על הקטנוניות, אבל זה משנה את התמונה לגבי כמה וכמה משתתפים בפורום.

פורסם

למרות שכמו שנאמר, אין תרבות מוטורית כל כך בארץ, או יותר נכון היא סוג של underground ומוסווית, מורכבת חלקה מאנשים טובים שמבינים עניין, וחלקה מאנשים טמבלים שלא יודעים כלום ומנסים להידחף בכוח, עצם העובדה שצ'מפיון והפורום הזה משתפים פעולה ואשכרה שולחים 2 אנשים לאירוע הגדול הזה, גם מעידה על סוג של תרבות מוטורית ואולי אף שביב של תקווה.

כל הכבוד על היוזמה!

פורסם
אפשר קצת פרטים? יש אירועים שדורשים כרטיס כניסה מראש? באיזו עיר כדאי ללון?

שווה להגיע לפני, כל האווירה, כל הכבישים לאזור מלאים במכוניות מדהימות.

יש בני נוער במחקים בעיקולים של סיבובים ומריעים למי שנוסע במכונית מגניבה.

שוטרים בדרך מחייכים אליך ומתעניינים באוטו שלך.

כדאי ללון בעיר הסמוכה שנקראת worthersee. מתחם הפסטיבל הוא אזור בגודל של עיר קטנה שמתמלאת בדוכנים ותצוגות של דברים שאנחנו רק יכולים לחלום עליהם.

זו אווירה שנורא קשה להעביר במילים. אני מקווה ששני הגולשים שייסעו יצליחו לעשות את זה.

שווה לנסות לזכות, זה חוויה שכל חובב רכב צריך לעבור.

פורסם

שלומי, רק תיקון קטן ברשותך. Worthersee זה שם של אגם ולא של עיירה. העיירה שבה מתקיים הפסטיבל נקראת רייפניץ (Reifnitz). וזה כמובן חוץ ממקומות נוספים מוכרים באזור כמו וולדן (Velden), שיפלינג (Scheifling) ופאאק (Faak) ליד האגם הצמוד Faaker See.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

חברים. התחרות התחילה ואתם קצת ישנים.

עד עכשיו 2 מתחרים הגישו מועמדות:

מתחרה 1

מתחרה 2

זה אומר שהסיכוי שלכם לזכות בכרטיס טיסה לפסטיבל מכוניות מהגדולים בעולם + ארוח ברמה מלכותית(וזה באמת ברמה מלכותית, הייתי שם) הוא גדול מתמיד.

מזכיר לכם שכל מה שאתם צריכים זה תמונה או סרטון של GTI או פולקסוואגן ספורטיבית אחרת ולגרום לאנשים להצביע עבורכם.

זה קל, זה פשוט והפרס ממש שווה את המאמץ הקטן הזה.

להגשת מועמדות:

http://www.vw.co.il/minisitegti-add-story/

• תוכן חדש...