Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מב"ש אבל נמצא במרכז לא מעט (תל אביב \רעננה)

אם האצטון הפסקתי כבר , עשיתי איתו נקודה בתחתית המראה ראיתי שזה עושה נזק אז ויתרתי :)

ממש תודה !!

פורסם

ללכת להורים, להגיד להם שאם הם לא מוכנים לשלם על הפתרון של זה אתה מגיש תלונה במשטרה, להגיד שיש לך הוכחות.

דרך הכיס הם יבינו טוב מאוד ויחנכו את הילדים שלהם.

פורסם
כמו אדם נורמלי ניגשתי להורים של הילדים , באופן מפתיע הילד עומד עם צבע על הידיים וההורים באים אלי בטענות "למה אתה חושב שהילד שלי אשם?!?! האוטו שלך תשמור עליו טוב יותר ואל תאשים את הילד שלי בצרות שלך" - כמובן בניחוח ישראלי טיפוסי עם הרבה נימוס כמקובל.

לא מפתיע אותי אחרי שבשבוע שעבר כשעמדתי בתור לקנות קפה בטייק אווי, עמד לפני ילד (כבן 8-10) שגנב כמה ש"ח מהכוס של הטיפים - העובד ראה את זה ודרש ממנו להחזיר את הכסף (ואפילו אמר את הסכום המדויק שהיה), אחרי כמה רגעים הילד שלף את השקלים ושם אותם בחזרה בכוס של הטיפים. לאחר מכן העובד סירב למכור לו מה שהוא ביקש.

לא עברה דקה והתפרץ האבא (בן עדת ה"תן ת'שוקלד") והתחיל לצרוך ולאיים על העובד. לאחר מכן, מחוץ לבית הקפה הילד הודה מול אימו שהוא לקח את הכסף, קיבל נאום עצבני של כמה דקות שמיד בסיומו האם ניגשה חזרה לבית הקפה. כאן חשבתי שהעובד יקבל התנצלות ויגמר הסיפור - אבל לא ולא, האם התחילה לצרוח על העובד שהוא חוצפן שהוא מעז להגיד לבן שלה ככה, איך הוא מעז לומר שהילד גנב... במשך דקות עמדה צעקה ואיימה כי הוא ישלם על כך.

אגב, לטענת אותו עובד אותו ילד גנב שבוע קודם בדיוק באותה צורה בדיוק מאותה הכוס 10 ש"ח.

פורסם

ספול מאיפה אתה בבאר שבע?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
לא מפתיע אותי אחרי שבשבוע שעבר כשעמדתי בתור לקנות קפה בטייק אווי, עמד לפני ילד (כבן 8-10) שגנב כמה ש"ח מהכוס של הטיפים - העובד ראה את זה ודרש ממנו להחזיר את הכסף (ואפילו אמר את הסכום המדויק שהיה), אחרי כמה רגעים הילד שלף את השקלים ושם אותם בחזרה בכוס של הטיפים. לאחר מכן העובד סירב למכור לו מה שהוא ביקש.

לא עברה דקה והתפרץ האבא (בן עדת ה"תן ת'שוקלד") והתחיל לצרוך ולאיים על העובד. לאחר מכן, מחוץ לבית הקפה הילד הודה מול אימו שהוא לקח את הכסף, קיבל נאום עצבני של כמה דקות שמיד בסיומו האם ניגשה חזרה לבית הקפה. כאן חשבתי שהעובד יקבל התנצלות ויגמר הסיפור - אבל לא ולא, האם התחילה לצרוח על העובד שהוא חוצפן שהוא מעז להגיד לבן שלה ככה, איך הוא מעז לומר שהילד גנב... במשך דקות עמדה צעקה ואיימה כי הוא ישלם על כך.

אגב, לטענת אותו עובד אותו ילד גנב שבוע קודם בדיוק באותה צורה בדיוק מאותה הכוס 10 ש"ח.

valar morghulis.

(למען הסר ספק, זה לא ג'יבריש, זה ולאריאן!)

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
חשבתי על פירוק של המראות אבל אני מפחד שזה יגרור ביטול אחריות על רכב. האם כיסוי בצבע שחור כמו שרוסס ( ספריי ) יתן תוצאה טובה?

אולי אם אני אפרק תיהיה לי גישה טובה יותר ואני אצליח לנקות בצורה יסודית עם אלכוהול? או עם הווקס שהומלץ לי למעלה?

האחריות לא תבוטל במידה ותפרק ותרכיב בלי לשבור כלום. הם לא אמורים דעת שפירקת אותם בכלל.

וכן אם תצבע אותם מחדש יהיה כיסוי טוב.

פורסם

אני הייתי מנצל את ההזדמנות להפוך לימונים ללימונדה וצובע את המראות בצבע הרכב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה יראה קקה.

המראות מחוספסות.

מה שכן אתה יכול לעשות זה לצפות אותן במדבקה, שחור מבריק/קרבון/סטיקרבומב/צבי הנינג'ה/פוקימון/כל מה שעולה על רוחך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש אפשרות שזה דבר גמיש בשבילך - פלסטידיפ - מתיזים ותמיד אפשר להסיר.

Plasticdip

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

פורסם

איזה גועל נפש של התנהגות אנשים צרי עין לא יכולים לראות שמישהו קונה רכב חדש וחייבים להשחיט אותו.

אני במקומך הייתי צובע בפלסטידיפ שחור או כאפשרות אחרונה צבעי רכב.

פורסם
נסה עם גלוק, אפשר אולי גם עם מחבט

אופס, בקריאה שניה ראיתי שאתה מחפש פתרון לצבע, לא לונדליסטים :\

:roflmao:

הולי קראפ, חשבתי שאתה לא יודע במי מדובר. אתה הגזמת בתיאור עם הצבע על הידיים - או שזה באמת היה המצב? אתה רוצה לומר שההורים יודעים, ופשוט לא אכפת להם?

איך זה הגיוני בכלל?

אני מאוד מקווה שאמרת את זה בציניות. אבל אם לא, אתה רציני אחי? שכחת היכן אתה נמצא???

אני קורא אותך לסדר! שנס מותניים, וזכור איפה אתה! :)

הלא אנחנו בישראל, ארץ התרבות. וכאן, דרך ארץ קדמה לתורה.

• תוכן חדש...