Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום חשבתי שלהחליף את הטרמוסטט זה משהו רציני, היום הסתכלתי על הבית שלו, זה לפתוח 4 ברגים להוציא את הישן לשים את החדש פלוס האטמים שלו.

מה שאני פוחד ממנו זה

1. האם לאחר ההחלפה אני ממלא מים לפי כמה שחסר או שרצוי לרוקן הכל ולשים מחדש? המים הוחלפו לפני פחות מ 10 אלף ק"מ. וכדי לרוקן את האויר במערכת האם מספיק להשאיר את פקק המילוי פתוח כמה דקות כדי שהאויר יצא או שיש פעולה נוספת שצריך לעשות?

2. האם יכול להיות סיבוך שרצוי שאני אדע עליו לפני העבודה או שפשוט לפתוח את הבית לשים טרמוסטט עם האטמים ולסגור? צריך לסגור את הברגים עם מפתח מומנט? הטרמוסטט מתחבר לבית בצורה מסויימת או איך זה נראה בפנים? אם יש למישהו תמונות של בית טרמוסטט פתוח כדי שאני אראה לפני הפתיחה זה מאוד יעזור לי.

הרכב הוא 106 GTI,

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...