Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

EVO 840 עדיף בעשרות אחוזים גם לטווח הארוך.

דגם ה 850 יקר יותר בכ 300 שקלים, אין כאן השוואה מבחינת עלות מול ביצועים.

למשתמש הממוצע הרגיל? ככל הנראה לא תרגיש הבדלים מהותיים, מבחינות של בדיקות וביצועים בקטגוריות שונות, הכונן הזה נחות לעומת סמסונג או אינטל.

שןב, מבחינת מחירים, אין כאן תחרות כן.

840 EVO

http://ssd.userbenchmark.com/Compare/Samsung-840-Evo-250GB-vs-Kingston-SSDNow-V300-240GB/1594vs1817

850 EVO

http://ssd.userbenchmark.com/Compare/Samsung-850-Evo-250GB-vs-Kingston-SSDNow-V300-240GB/2977vs1817

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדיסקים ההיברידיים אין לך גישה למודול ה-SSD עצמו, יש מעבד די חזק יחסית ע"ג הכונן שמריץ אלגוריתם שמעביר את הקבצים הנגישים ביותר למודול.

לא להתבלבל בין הכוננים ההיברידים לכוננים הכפולים, אילו 2 מוצרים שונים לחלוטין.

פורסם (נערך)

מבחינת יעילות הם מציגים שיפור ניכר בביצועים ביחס לדיסק רגיל, יחד עם זאת, הדיסקים הללו גם יחסית חדשים וגם לא נפוצים במיוחד ע"מ לקבוע אמינות, אבל ממה שידוע על NAND-FLASH, הם צפויים להציג אמינות מופחתת משמעותית לאורך זמן מכוננים מכניים או SSD מלא.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

גם אני שמח לדווח שבוצעה רכישה - אחרי הרבה התלבטות (המחיר...) הלכתי על כזה. 256 ג'יגה זה אומנם קצת קטן במונחים של היום אבל זה אמור להספיק לי, ויצא בערך 800 וטיפה ש"ח אחרי משלוח ומיסים (בארץ רוצים בסביבות ה 1000).

פורסם
מה דעת המומחים על הכוננים ההיברידיים (למשל 16G SSD + 1T)? מי דואג לשים את הקבצים הנכונים ב- SSD?

http://www.ebay.com/itm/NEW-WD-1TB-SSHD-16GB-SSD-2-5-Solid-State-Hybrid-Hard-Drive-6-0Gb-s-Slim-SATA-/251615792975?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a95784f4f

שים לב שמדובר בכונן 2.5" שמיועד בעיקר למחשבים ניידים. זה פתרון אידיאלי למי שרוצה להינות משני העולמות - גם נפח וגם ביצועים ואין לו דרך אחרת לעשות זאת (למשל בניידים שבהם לא ניתן להחליף כונן דיסקים למגירה עם HDD).

במחשב שולחני עדיף להתקין שני כוננים נפרדים: SSD קטן למערכת הפעלה ותוכנות וכונן HDD לשאר הדברים.

פורסם
שים לב שמדובר בכונן 2.5" שמיועד בעיקר למחשבים ניידים.

כמובן. המטרה לשפר ביצועים (בנייד של אשתי) מבלי לוותר על ה DVD.

:turn-l:
פורסם
256 ג'יגה זה אומנם קצת קטן במונחים של היום אבל זה אמור להספיק לי

תתחדש.

תלוי מה השימוש. אני כבר חצי שנה עם 120GB שיש עליו רק ווינדוס ומשחק אחד בכל פעם, וכרגע יש לי 60GB פנויים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שימוש ביתי בעיקר - אינטרנט/אופיס/קצת מוזיקה... כרגע אני עם 130 ג'יגה תפוסים על כונן של חצי טרה, כך שהערכתי ש 256 יספיק לי, ואם לא - נוריד חלק מהחומר לענן או לדיסק חיצוני. חשבתי לקנות חצי טרה, אבל 300 דולר (סמסונג 850 פרו 512) היה קצת גדול עלי בנקודת הזמן הזו.

אז נכון שהייתי יכול לקנות 850 איבו או SSD של חברה אחרת, אבל יאללה, קניתי כבר, אל תבאסו :-)

פורסם

אם הכונן הנוכחי שלך הוא 500GB, והוא הולך לעמוד ללא שימוש, הייתי ממליץ לך לרכוש תחנת עגינה לדיסק קשיח שמתחברת בUSB למחשב, וככה יש לך דיסק קשיח חיצוני של חצי טרה בעלויות מינימליות, תוך ניצול מיטבי של המשאבים.

פורסם
שימוש ביתי בעיקר - אינטרנט/אופיס/קצת מוזיקה... כרגע אני עם 130 ג'יגה תפוסים על כונן של חצי טרה, כך שהערכתי ש 256 יספיק לי, ואם לא - נוריד חלק מהחומר לענן או לדיסק חיצוני. חשבתי לקנות חצי טרה, אבל 300 דולר (סמסונג 850 פרו 512) היה קצת גדול עלי בנקודת הזמן הזו.

אז נכון שהייתי יכול לקנות 850 איבו או SSD של חברה אחרת, אבל יאללה, קניתי כבר, אל תבאסו :-)

אז 250 די והותר. מוסיקה, אופיס ואינטרנט לא שמים על SSD, אלא על הכונן הרגיל שיש לך.

על הSSD תתקין את הווינדוס וזהו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אישדבחזיר, אני מניח התכוונת למסמכים של אופיס,

כי את האופיס עצמו מומלץ מאד לשים על הSSD.

על הSSD מתקינים ווינדוז + תוכנות שמשתמשים בהם ביום יום ורוצים שיהיו מהירות: אופיס, דפדפנים למיניהם, אנטיוירוס, סביבות עבודה, ולפעמים איזה משחק או 2 שרוצים שזמן הטעינה יתקצר ב2/3.

פורסם

אין טעם לשים את האופיס עצמו על ה-SSD. אצלי אותו האופיס מותקן על שני מחשבים שונים: באחד על ה-SSD ובאחר על HDD. בחיי שאין הבדל מורגש בעבודה.

זה לא כמו ווינדוס/משחק, שמרגישים הבדל מהותי בהעלאת מחשב/זמני טעינה בין שלבים. זו המלצתי בכל אופן. כל אחד ותחושותיו.

פורסם
אם הכונן הנוכחי שלך הוא 500GB, והוא הולך לעמוד ללא שימוש, הייתי ממליץ לך לרכוש תחנת עגינה לדיסק קשיח שמתחברת בUSB למחשב, וככה יש לך דיסק קשיח חיצוני של חצי טרה בעלויות מינימליות, תוך ניצול מיטבי של המשאבים.

כיון שיש לי כבר חצי טרה חיצוני, אני עוד לא לגמרי סגור מה לעשות עם הכונן שיתפנה...

מוסיקה, אופיס ואינטרנט לא שמים על SSD, אלא על הכונן הרגיל שיש לך.

אין לי גם וגם, כרגע יש שם דיסק רגיל, והוא יפנה את מקומו לטובת ה SSD, כשזה יטריח את עצמו להגיע מארה"ב הברית של אמריקה.

• תוכן חדש...