Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת S3 2014 עם ק״מ גבוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנעה כפולה אז לך על אודי.

אין משהו אחר שמשלב יוקרה ספורטיביות והנעה כפולה בתקציב.

אגב תמורה הכי טובה למחיר זה שברולט קורבט 2008-9 ב200-230k אבל זה כבר צעד קיצוני [emoji38]

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אבא שלך אוהב את ה"קטע של ההנעה הכפולה"? מה בדיוק הוא אוהב שם? סתם מתוך סקרנות...

אגב, זה לא שהבימר חסרת אחיזה, יש לה אחיזה בטונות. מה שיפה הוא שאם רוצים לשחק, גם אפשר. הב.מ.וו זה רכב ספורט לכל דבר ועניין, האאודי יותר בכיוון של ניפוח יתר.

לגשת לסוכנות ולנסות לקבל את ההצעה הנמוכה ביותר עבור חדש כדי לקבל אמת מידה זה רעיון טוב. רעיון נוסף: למה לא לקנות גולף GTI, ג'ולייטה תלתן חדשות באותו תקציב?

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לא הייתי הולך על צעד כזה.

אתה יודע שקניתי את האוטו שלי גם חיפשתי כל מיני רכבים ואמרתי בזמנו 250k ז סכום רציני לא עדיף כבר משהו מהחברה?

אבל למה שאני ישלם את הסטירה שהרכב מקבל כשהוא חדש?

אז הלכתי וקניתי את הרכב שלי עם 3040 ק״מ

ב50k פחות

ועשו בשבילי גם את הטיפול של ההרצה!

ככה שחבל לקנות רכב חדש היום.

פורסם

Bmw135 מסכים איתך לגמרי!

חבל לקבל את הסטירה של השנה הראשונה קח לדוגמא את האודי

חדשה 320k ואחרי שנה 240k , הבדל מטורף.

הקורבט לא שימושית כי הרכב משמש גם כרכב משפחתי

פורסם

הS3 בבסיסה רכב דביק מאוד ולא ממש מהנה בבסיסו.

2014 הרבה יותר מהנה מ2011 שמכרתי לפני מה חודשים.

השקעתי בה מלא שתהיה מהנה לנהיגה ...אלדקס קונטרולר,סט בולמים קפיצים,גומיות קשיחות ואנטי ליפטים ועוד מלא

מלא תוספות שונות.הרכב נבנה לכיף בנהיגה והוא היה ממש כיפי.

אני מדבר מסיון אישי כי יש לי בחניה עוד 2 רכבים שאני משווה אליהם,(נינג'ות יפניות).

לערכתי ה BMW תהיה יותר מהנה לנהיגה בבסיס.

כשקניתי את שלי מחיר המחירון היה 265 אלף שח. במעמד קניה אף S3 לא נמכרת מעל 300 ,בחברה

נורא גמישים כלפיה בזמנו,לא יודע אך היום מתנהגים בהאודי.

פורסם

לדעתי יש להתייחס ל-S3 כ-GTI משודרגת : תוספת של כ-60 כ"ס, הנעת קוואטרו, קיזוז של 1.5 שניות בתאוצה ל-100 קמ"ש, סביבת נהג וסלון עור, קסנון, ג'אנט 18 מקורי ולמי שזה חשוב - סמל של אאודי....העניין הוא אם התוספות האלה שוות 60-70 אלף ש"ח. לדעתי כן אם אתה יכול להרשות זאת לעצמך.

ה-135 ? רכב מדהים עם הנעה אחורית ומנוע מהאגדות אבל....1. מכוער פחד 2. סביבת נהג ופנים מביכים בהשוואה לאאודי. 3. כלי מסוכן בכביש מפותל ורטוב.

פורסם
הS3 בבסיסה רכב דביק מאוד ולא ממש מהנה בבסיסו.

2014 הרבה יותר מהנה מ2011 שמכרתי לפני מה חודשים.

השקעתי בה מלא שתהיה מהנה לנהיגה ...אלדקס קונטרולר,סט בולמים קפיצים,גומיות קשיחות ואנטי ליפטים ועוד מלא

מלא תוספות שונות.הרכב נבנה לכיף בנהיגה והוא היה ממש כיפי.

אני מדבר מסיון אישי כי יש לי בחניה עוד 2 רכבים שאני משווה אליהם,(נינג'ות יפניות).

לערכתי ה BMW תהיה יותר מהנה לנהיגה בבסיס.

כשקניתי את שלי מחיר המחירון היה 265 אלף שח. במעמד קניה אף S3 לא נמכרת מעל 300 ,בחברה

נורא גמישים כלפיה בזמנו,לא יודע אך היום מתנהגים בהאודי.

כאן הבעיה, צריך להשקיע כבר כמה עשרות אלפים כדי לקבל חווית נהיגה אמיתית.

אין לי ספק שעכשיו האוטו שלך הרבה יותר מהנה מסטוק

אבל שוב יש לזה מחיר.

לגבי הצורה של ה1 גם אני לא התחברתי בהתחלה.

ותאמינו או לא הרכב לה הרגיש לי מנוצל מספיק וגם אני השקעתי לא מעט והגעתי להספק של כמעט 390 כ״ס כדי לקבל את מה שרציתי.

בכל מקרה אתמול נמכרה הכלה לבן משפחה אחר [emoji52]

פורסם

הרקולס,הS בהשקעה של 15 אלף עושה 3.8 ש למאה ובכלל הGTI לא מתקרבת במכלולים לS.

BMW135I ,אצלי היו 450 כס והשקעה ענקית.

צודק הBMW יותר מהנה כרכב מקורי ואולי גם כמשופר.

כיף של רכב נראה לי הBMW !

פורסם

לא יודע למה תמיד לאנשים יש פחד מעיקולים וכביש רטוב עם הנעה אחורית..

במצב שלא ספורט האוטו מרוסן לחלוטין גם מבחינת תגובת המנוע והספק וגם כל הבקרות פעילות..

הוא יכול להיות מסוכן כאשר הבקרות מבוטלות אבל מסוכן כמו כל רכב אחר בלי בקרות אחיזה בכביש רטוב

פורסם
הרקולס,הS בהשקעה של 15 אלף עושה 3.8 ש למאה ובכלל הGTI לא מתקרבת במכלולים לS.

BMW135I ,אצלי היו 450 כס והשקעה ענקית.

צודק הBMW יותר מהנה כרכב מקורי ואולי גם כמשופר.

כיף של רכב נראה לי הBMW !

החל משנת 2013 השלדה, המנוע והגיר של ה-S וה-GTI זהים בבסיס.

כמובן שהכיול, ההנעה וההספק שונים.

בעניין שיפור ההספק - זה כבר נושא אחר ומעניין כשלעצמו.

כדאי רק לזכור שה-S מגיע לארץ עם 280 כ"ס במקום 300 במקור וזאת לטענת היבואן

כדי למנוע בעיות התחממות שאפיינו את ה-R דור 6 שלא לדבר על בעיית האחריות במקרה של תקלה.

ולעניין ההנעה האחורית, אין ויכוח שבמצבי קיצון הנעה כפולה עדיפה כמעט תמיד.

פורסם (נערך)

במצב שלא ספורט האוטו מרוסן לחלוטין גם מבחינת תגובת המנוע והספק וגם כל הבקרות פעילות..

הוא יכול להיות מסוכן כאשר הבקרות מבוטלות אבל מסוכן כמו כל רכב אחר בלי בקרות אחיזה בכביש רטוב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?561336-מחפשים-רכב-בעל-יציבות-כביש-גבוהה-נסיעה-שקטה-שלא-מרגישים-את-הכביש&p=4681636#post4681636

bmw135 נכבד אחרי ציטוט כזה ממך היתי חייב

אתה לא הבחור שריסק לאחרונה bmw סדרה 7 לחתיכות חתיכות ללא אפשרות זיהוי או שיקום???

מה שאני אומר שעצות ממך הם דבר מסוכן,גיבובי השטויות שאתה כותב בשבוע,ללא כל בסיס,הביאו אותי להגיב.

אנשים עוד יחשבו שאתה בר סמכא ומבין,בעוד אינך מבין דבר וחצי דבר.

חברים השמרו לנפשותיכם מעצות אחיתופל.

עריכה אחרונה על ידי dts2
פורסם

כאחד שנסע על ה135 במצב חסכוני היא מרגישה כמו רכב משפחתי רגיל עם תגובת דוושה איטית והגה רך, אפשר גם לומר משעממת. אבל כשמעבירים לSport/+ [emoji48]

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?561336-מחפשים-רכב-בעל-יציבות-כביש-גבוהה-נסיעה-שקטה-שלא-מרגישים-את-הכביש&p=4681636#post4681636

bmw135 נכבד אחרי ציטוט כזה ממך היתי חייב

אתה לא הבחור שריסק לאחרונה bmw סדרה 7 לחתיכות חתיכות ללא אפשרות זיהוי או שיקום???

מה שאני אומר שעצות ממך הם דבר מסוכן,גיבובי השטויות שאתה כותב בשבוע,ללא כל בסיס,הביאו אותי להגיב.

אנשים עוד יחשבו שאתה בר סמכא ומבין,בעוד אינך מבין דבר וחצי דבר.

חברים השמרו לנפשותיכם מעצות אחיתופל.

סלח לי בחור, אבל ״ריסוק של סדרה 7 בטח שלא נבע מכביש קצת רטוב.

ואם היית מבין ״דבר וחצי דבר״ היית יודע שרכב של 5 מטר וקצת עם מנוע 4400 הרבה יותר מסוכן מאשר האצ׳בק בהנעה אחורית.

אני מדבר מתוך נסיון מעשי ולא מתוך שטויות שרוב האנשים רושמים פה מדברים שהם קראו באינטרנט.

אשמח אםת תקן אותי בכל טעות שאתה חושב שאני כותב

אולי נלמד ממך משהו עד הערב

פורסם (נערך)

לטעמי אתה תהנה הרבה יותר מהBMW m135i, אני משוחד אומנם.

כשאני רואה AUDI S3 אני רואה סיאט איביזה עם תוספות עור בתחפושת של אאודי ומוגדשת עד הקצה בעיקר כדי למלא את הפרוספקט במספרי כוחות סוס גדולים או יותר חשוב לענות על גאוותם של ילדים אוהדי סיאט\VW שרוצים לראות "מותג על" ממשפחת הקונצרן כדי לוודא שגם האיביזה הקטנה שלהם באה ממשפחת יוקרה וספורט.

מעבר למוחצנות, חוסר היוקרתיות וחוסר האלגנטיות המוחלט של הרכב הזה (לטעמי האישי), הוא פשוט נראה כמו רכב שאבא קנה לילד המפונק שלו. הסיבה היא שקשה לי לראות חובב רכב אמיתי שם את כספו האישי על הרכב הזה.

אבל אני מעולם לא התחברתי לאאודי (או לקונצרן VW ככלל) ובשנים האחרונות כבעלים של 2 בימריות התאהבתי בהן.

בקיצור מהפרספקטיבה הצרה שלי, אאודי S3 היא מכונית פוזה-ילד-עשיר-שמעדיף-להראות-מאשר-לנהוג וBMW 135 היא מכונת נהיגה משומנת, כיפית ופרקטית. הBMW תלמד אותך הרבה דברים על נהיגה, באאודי אתה פשוט לוחץ על הגז.

בלי קשר, הבימר מגיעה עם 3 שנות אחריות (מיבואן שנותן שירות סביר) והאאודי עם שנתיים (מיבואן שנותן שירות גרוע).

אגב, לגבי תגובת ה"פנים באאודי מבייש את הבימר" שמישהו ציין למעלה, אין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר. זו בדיוק הדוגמה של חוסר האלגנטיות והמוחצנות שברכב כזה. האאודי מלאה בכפתורים שמזכירים לי את חגיגת הפלסטיק והכרום שהייתה במאזדה 3 כשהקהל התחיל לאמץ אותה. כן, זה מלא פוזה אם אתה מכניס את החברים, אבל האלגנטיות והזרימה שבבימר מביישת את האאודי בכל מצב.

הפנים בבימר אלגנטי, מלא באלקנטרה ועור, שקט, חמים וזורם. בלי קשר, אין יותר מידי כפתורים כי לא צריך אותם. אפילו כפתור הSPORTּ (או SPORTּ+ בשתי לחיצות) שמשחרר את הרסן ומשאיר אותך לבדך עם הנעה אחורית - מוחבא כמעט לחלוטין מהעין.

באאודי לדוגמה הכפתור הזה נמצא מול העיניים שלך כדי שתדע תמיד שהרכב שלך ספורטיבי.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...