Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט נוחות נוסף בסיאט איביזה am5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני רוצה לקנות שלט נוחות נוסף לרכב סיאט איביזה AM5 , בחברה עולה 1500 ש"ח, אצל מתקין פרטי עולה בערך 400 ש"ח.

נאמר לי אצל המתקין שצריכים להתקין מוח לשלט החדש בנפרד, האם הדבר הזה יכול לגרום בעיות , המוח שמתקינים.

האם יש מתקין מומלץ באזור ראשון לציון או תל אביב?

עריכה אחרונה על ידי d300
פורסם

רק תזכור שהיו לא מעט מקרים של גנבות רכב אחרי שאנשים שיכפלו מפתחות ושלטים במקומות פרטים ככה שתלך למקומות מומלצים ותזכור שהכי בטוח זה לשלם במזומן כי מצ'ק או אשראי אפשר להוציא פרטים איפה הרכב חונה בדרך כלל. שווה לך לשלם קצת יותר ולא להתפתות למחיר הכי זול ואז בוקר אחד למצוא מקום חניה ריק איפה שהחנת את האוטו שלך בלילה

פורסם

אפשר לשכפל שלט נוחות חדש בלי להתקין מוח נוסף, במחיר שלדעתי יהיה איפשהו בין המחיר שקיבלת מהמתקין למחיר בחברה.

דבר עם איתי מ-Carkey4u. הוא עשה לחבר שלי משהו דומה בטויוטה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...