Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Volkswagen POLO 2015 החדשה<<<

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברצוני לקנות פולו 2015 החדשה מהחברה

ואני רוצה לדעת מה אתה חושבים על האוטו והאם הוא כדאי??

חשוב לי שתפרטו לי בדיוק מה טוב ומה לא ואיזה עוד רכבים ״ קטנים״ ואיכותיים יש בסדרה של הסופר מיני שיכולות להתמודד אם הפולו....(איכות חומרים, חסכוני,ביצועים וכו׳)

תודה מראש לעוזרים

וחג שמח לכולם!!!

פורסם (נערך)

הפולו איכותית אבל יקרה מאד ביחס לתמורה. אם אתה לא חייב קטן, קנה סיאט לאון במחיר דומה. ה-A1 והמיני הן היחידות שבאמת מרגישות איכותיות יותר ברמה מעל הפולו - ואפילו מעל הלאון - אבל הן כמובן יקרות יותר. עם זאת, אני חושב ששתיהן מהוות תמורה טובה יותר מהפולו.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם

הלאון עולה כמו הגירסה הבכירה של הפולו, כמובן שהלאון עדיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה מתכוון לאיביזה , הלאון זה סגמנט אחר מהפולו והA1

לא, התכוונתי ללאון. הפולו כל כך יקרה שהיא כבר מאוימת ע"י רכבים טובים ממנה אינהרנטית.

:idea:
פורסם

פולקסווגן פולו החדשה אכן מוצלחת למדי אך המחיר, אוי המחיר.

אם אתה נעול על פולו חכה למבצעים, שבוודאי יגיעו בשלב כזה או אחר. או שתחכה לפאביה החדשה, שאוטוטו מגיעה ותצמצם מאוד את הפער.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמו שצביקה פיק אמר " המחיר,אוי המחיר...

אין לך מושג כמה רציתי את הפולו החדשה בגרסת 110 כוח סוס קומפורט ליין,אבל במחיר של 120K פשוט לא נראה לי הגיוני .

התפשרתי על פיאסטה 1,6 ב 98K,תמורה מספקת למחיר,הרכב בנוי מצוין,אחיזת כביש מעולה,בקשר לפנים הרכב ואיכות ההרכבה,אף רכב בסגמנט הזה לא מתקרב לפיאסטה,חוץ מהפולו כמובן שמאוד איכותית.

אולי שנה הבאה

פורסם
יש הגיון רב בלקנות את האיביזה ב-25K ש"ח פחות. ההפרש, לטעמי לפחות, לא שווה את זה.

מצטער, אבל אני לא מתרשם מהמחיר הקטלוגי הנמוך של האיביזה.

קודם כל, כדי להביא אותה לרמת אבזור שמתאימה לרכב מודל 2015 ולא לסיאט מודל 1999 צריך להוסיף כ-8,000₪ למחיר הנ״ל. זה כבר מקרב אותה לאזור ה-100 אלף ₪ ושם כבר יש רכבים הרבה יותר אטרקטיביים למי שלא מחפש רק זריזות וביצועים.

שנית, לקנות רכב עם שילוב של 1.2TSI וגיר DSG7 עם שנתיים אחריות?! תודה, לא בשבילי. הפולו, לפחות, מגיעה עם שלוש שנות אחריות ומנוע אחר (90 כ״ס), שאולי יש עוד תקווה שהוא לא יאכזב בעתיד.

פורסם

אני לא מבין את התלונות על האבזור של האביזה

גאנטים אין גם בפולו. ואני מעדיף לחסוך את ה2000 ₪ ולנסוע על החישוקים המקוריים מאשר תחליף סיני זול.

צבע מטאלי - עניין שולי ובפולו תוספת צבע יקרה יותר.

מולטימדיה - תואמת מקור איכותית עולה כ2000₪ ומטה - אם יש צורך. וגם בפולו אין. יש סתם רדיו עם מסך נעול.

באשר לאחריות - בשביל 25 אלף שווה לדעתי לוותר על שנת אחריות. מה גם שהסיכון שבדיוק בשנה השלישית משהו יתחרבש הוא נמוך. אחרי השנה השלישית דבר ללמפה.

ובשנתיים הראשונות אתה מכוסה

פורסם
אני לא מבין את התלונות על האבזור של האביזה

גאנטים אין גם בפולו. ואני מעדיף לחסוך את ה2000 ₪ ולנסוע על החישוקים המקוריים מאשר תחליף סיני זול.

צבע מטאלי - עניין שולי ובפולו תוספת צבע יקרה יותר.

מולטימדיה - תואמת מקור איכותית עולה כ2000₪ ומטה - אם יש צורך. וגם בפולו אין. יש סתם רדיו עם מסך נעול.

ו-4 כריות אוויר?

וידיות ומראות בצבע הרכב?

ושקע USB לטעינת הטלפון הנייד?

וכיוון גובה למושב הנהג?

והגה מצופה עור?

אפשר להתווכח אם כל פריטי האבזור האלו שווים 25 אלף ש"ח או לא. כנראה שלא. אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהאיביזה AM5 מרגישה ערומה ומשדרת פשטות.

כאן נכנס עניין סדר העדיפויות. אם מה שמעניין אותך זה מנוע חזק, זריזות וביצועים - לך על האיביזה כי ב-86 אלף ש"ח לא תמצא רכב חדש עם ביצועים כאלו.

אם אתה אוהב את החיים, מחפש רכב קצת יותר מאובזר, בטיחותי, נוח ולא כזה שתא הנוסעים שלו מרגיש כאילו נבנה בפס הייצור של ביצי קינדר - יש אלטרנטיבות טובות. חלקן יקרות יותר, חלקן משומשות יותר, חלקן קטנות יותר.

• תוכן חדש...