Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Volkswagen POLO 2015 החדשה<<<

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם!

ברצוני לקנות פולו 2015 החדשה מהחברה

ואני רוצה לדעת מה אתה חושבים על האוטו והאם הוא כדאי??

חשוב לי שתפרטו לי בדיוק מה טוב ומה לא ואיזה עוד רכבים ״ קטנים״ ואיכותיים יש בסדרה של הסופר מיני שיכולות להתמודד אם הפולו....(איכות חומרים, חסכוני,ביצועים וכו׳)

תודה מראש לעוזרים

וחג שמח לכולם!!!

יש לי את הפולו החדשה כבר למעלה מ-9 חודשים (קניתי אותה איך שהדגם יצא). עברתי עם הרכב כבר 15K

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם

יש לי את הפולו החדשה כבר למעלה מ-9 חודשים (קניתי אותה איך שהדגם יצא). עברתי עם הרכב 15K קילומטר.

אני גר במרכז, בכל יום אני נוסע לפחות 40 ק"מ עם הרכב. רוב הנסיעות שלי הן מחוץ לעיר, אל ומהעבודה.

נסעתי עם הפולו כבר עד החרמון, עד ראש הנקרה ועד הדרום הרחוק. הק"מ שעברתי ומשך הזמן שהרכב איתי- מאפשרים לי כבר לגבש דעה מוצקה על הרכב.

אז ככה- הגרסה שברשותי היא עם מנוע ה-90 כ"ס, תיבת DSG וגימור Comfortline.

המנוע זריז ומאיץ טוב- כמובן שיציאה מעצירה היא מהירה (טורבו זה טורבו זה טורבו), גם תאוצה 80-120 ממש הרשימה אותי.

מחוץ לעיר הנוחות היא גבוהה מאוד. לרכב יש נוכחות. אין את תחושת הקלסטרופוביה שיש ברכבים קטנים, והנסיעה חלקה ונעימה. בתוך העיר מרגישים יותר את השיבושים. תיבת ההילוכים- גם היא מחוץ לעיר מתפקדת נהדר בצורה מהירה וחלקה, ובתוך העיר העברת ההילוכים לפעמים פחות חלקה.

צריכת הדלק שלי היא בערך 16 קילומטר לליטר. בנסיעות רגועות במיוחד גם אפשר להגיע לנתון נמוך יותר, בנסיעה עיקרית בתוך העיר הצריכה עולה לאיזור ה-12-13 קמ"ל.

מה עוד?

המזגן מקרר היטב- !!!אבל!!! ברמת מחיר כמו של הרכב הזה הייתי מצפה לקצת יותר ממזגן מכני פשוט! קשה להם היה לשים ברכב מערכת בקרת אקלים??

מערכת הSTART&STOP נוחה רוב הזמן, למרות שיש רגעים שהיא הופכת לנטל- למשל בזמן נסיעה באיזור עם עומס תנועה או ביום חם מידי בעת עצירה ברמזור ממושך- אז המזגן מוציא אוורור ללא קור בזמן שהמנוע כבוי.

התחושה בתוך הרכב היא נעימה מאוד- דשבורד רך והגה ספורטיבי נעים ורך לתמרון. תחושה הרבה יותר מפנקת מסיאט איביזה למשל, שם התחושה היא פשוטה.

המרווח לנוסעים מאחור הוא לא ממש טוב.

מערכת המולטימדיה עובדת מצויין, ראוי לציין את דיבורית הבלוטות' הנהדרת.

זהו.

לסיכום- אני מרוצה מאוד מהרכישה של הרכב וממליץ עליו בחום,

יחד עם זאת- אנשים פה צודקים לגבי המחיר.

אני קניתי את הרכב במחירון הנוכחי שלו- אבל בגלל שזה היה תקופת השקה- קיבלתי חישוקים קלים, מעמד מעור לפלאפון (אחד הדברים הקסומים שיש!), וחיישני חנייה- הצ'ופרים האלה נתנו אולי תחושה נעימה יותר למחיר- למרות שעדיין- באמת המחיר יקר מידי לטעמי.

אם הרכב היה מוזל ב-8000 שקל בכל הגרסאות שלו- זאת הייה עסקה שווה מאוד, יחד עם זאת אני לא מרגיש איזה פראייר, ואני חושב שהרכב, בקטגוריה שלו- מפנק מאוד אם לא הכי מפנק לפני סופר מיני של מותגי היוקרה. מקווה שעזרתי.

&#1514;&#1502;&#1493;&#1504;&#1514; &#1512;&#1499;&#1489;1.jpg

&#1514;&#1502;&#1493;&#1504;&#1514; &#1512;&#1499;&#1489;2.jpg

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם

דווקא הפולו מאחור די מרווחת,משמעותית מהאיביזה,פיאסטה,קליאו היא ברמה של הריו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
דווקא הפולו מאחור די מרווחת,משמעותית מהאיביזה,פיאסטה,קליאו היא ברמה של הריו.

אני לא יושב מאחורה. אנשים שנסעו איתי באוטו השוו את המרווח שלו מאחור לשברולט ספארק. נשמע לי הזוי. בכל מקרה לשלושה אנשים מאחורה יהיה דחוס, שני אנשים יכולים לסחוב נסיעה גם למקום מרוחק מאוד.

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

פורסם

אין מצב שהספארק מתקרבת למרווח לפולו,ישבתי בשניהם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מעמד מעור זה אחד הדברים הקסומים? אתה רציני?

אתה לא מבין איזה דבר זה המעמד הזה. אחד הנוחים, היציבים והיפים שראיתי. זה לא חלק מהרכב כמובן, אבל בצ'מפיון מציעים את זה לכל הרכבים.

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

פורסם
יש לי את הפולו החדשה כבר למעלה מ-9 חודשים (קניתי אותה איך שהדגם יצא). עברתי עם הרכב כבר 15K

תגיד הבעיה שהייתה אם הגיר נפטרה כי לפי מה שאומרים עדין יש אנשים שחולקים על הבעיה וממליצים לא להתקרב לתיבה זו???

ומה שמרגיז באמת זה שבכסף שאתה משלם אתה מצפה שיביאו לארץ לפחות את הדגם אם המזגן ובקרם אקלים ולא משהו ישן מבאס קצת

פורסם
תגיד הבעיה שהייתה אם הגיר נפטרה כי לפי מה שאומרים עדין יש אנשים שחולקים על הבעיה וממליצים לא להתקרב לתיבה זו???

ומה שמרגיז באמת זה שבכסף שאתה משלם אתה מצפה שיביאו לארץ לפחות את הדגם אם המזגן ובקרם אקלים ולא משהו ישן מבאס קצת

הבעיה לדעתי אמורה להיות פתורה. לי אין שום בעיה בגיר, כמו שכתבתי- מחוץ לעיר הגיר מהיר וחלק מאוד, גם בתוך העיר העברת ההילוכים תקינה.

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

פורסם

בעלים של פולו החדשה עלתה לכביש בדצמבר האחרון.

90 כ"ס גרסה מאובזרת עם מגנזיום, צבע מטאלי וכל יתר האיבזורים עלתה לכביש ב110.

התחושה מאוד טובה ברכב, מאוד חסכוני(עשיתי החודש 650ק"מ על פול שאני כמעט 30 אחוז בעיר).

אין מה להשוות לאיביזה AM5. אני הייתי הולך עליה אם יש את הכסף. לא תתחרט.

לגבי הגיר ימים יגידו אבל אתה מקבל 3 שנים אחריות וסביר להניח שאם תיהיה בעיה היא תיהיה הרבה לפני.

פורסם

מצטרף למחמאות. 2000 ק"מ על החדשה אחרי שהיתה לי גם את הקודמת ובגלל זה העדפתי להישאר עם פולו. ניצלתי איזה מבצע שהיה, קצת התמקחות והוצאתי אותה בפחות ממה שכותבים כאן עם כל התוספות של חישוקים, מולטימדיה חיישנים (בלי מצלמת רוורס). מעמד העור לפלאפון אולי לא קסום כמו שמישהו קצת נסחף אבל בהחלט אחלה של דבר, נראה כאילו חלק אינטגרלי מהדש והרבה יותר נוח מלקדוח חורים בדשבורד ולא מפריע לברך שמאל של הנוסע ליד הנהג. הכל איכותי, חומרי דיפון ודשבורד נעימים למגע ואיכותיים. ההגה נוח לאחיזה ברמה שחבל על הזמן. המנוע והגיר עובדים חלק ומצוין.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

מחזק את החברים פה... הפולו הרבה יותר איכותית מהאיביזה ,למרות שיש אותו גיר ומנוע אבל לא הכל מסתכם בגיר ומנוע. בקשר להפרשי המחיר ... שכול אחד יעשה את החישובים האישים שלו. מבחינתי הפולו עדיפה.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

ברור שהפולו יותר איכותית מהאיביזה, אבל אם הייתי צריך לרכוש סופר מיני רגילה ברור שהייתי קונה את האיביזה.

מעניין כמה הפולו GTI תעלה, אם גרסת ה- 110 כ"ס עולה 120K ש"ח, יש לי הרגשה שהם הולכים להפקיע מחירים כאילו אין מחר.

• תוכן חדש...