Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם השיקול הוא כלכלי אז אני הייתי יורד שנה-שנתיים בשנתון והולך על האוטומטיתץ הרגילה.

גם ככה מדובר ברכב אמין מאוד כך שאם תמצא אקזמפלר שמור, לא תהיה לשנתון הנמוך יותר שום משמעות.

גם המכירה תהיה הרבה יותר קלה, הרכב סובל ממחירון נמוך מאוד גם בגלל הרובוטיות שלו אבל בעיקר בגלל ביקוש נמוך מאוד בשוק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

הסיפור עם הקורולה הרובוטית דומה לחוות הדעת על המכוניות הצרפתיות. מעט אנשים עם בעיות ברכב מוציאים שם גרוע.

אני לא מכיר את הצרפתיות אבל אני בעלים של קורולה רובוטית כבר 5 שנים ולמעט טיפולים היא לא ראתה מוסך. נכון, צריך להתרגל לגיר הרובוטי אבל זה ממש קל, ופרט לכך היא מציגה בעיקר יתרונות של מרווח, נוחות וצריכת דלק

אחי קנה אחת זהה בעקבות הנסיון שלי וגם הוא מרוצה מאוד.

מציע לך לא לשלול את האפשרות מראש אבל לדעתי אתה יכול למצוא במחיר מעט יותר נמוך

עריכה אחרונה על ידי עמיחי נ
  • תוכן חדש...