Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה רוצה לבצע חריטה של הדיסקים בכדי לקבל זריקה מינימלית יש צורך לחרוט אותם כאשר הם מורכבים על הרכב ולא על המחרטה.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
בינתיים אני היחיד מבין שלושתנו שעושה עבודות בלמים וחריטות כל בסיס יומיומי ואתם סתם מחרטטים. ..

תיקון קטן...אתה שולח דיסקים לחריטה. אני בטוח ב-99.85562 אחוז שאתה לא בודק את הזריקה שלהם לאחר ההרכבה בעזרת חוגן אלא אתה סומך על החרט או מבחן התוצאה לכן אינך יודע מהי הזריקה של הדיסק שעבר חריטה לעומת אחד חדש.

לעולם לא תקבל אותם תוצאות של זריקה של דיסקים שעברו חריטה לעומת דיסקים חדשים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

יש לי מחרטה ***נמחק, שמור על השפה שלך***

לפעמים אני בודק הזריקה שתי מאיות מקסימום גם בדיסק חדש! תתפלא...

אבל המבחן האמיתי הוא הנסיעת מבחן ואם הלקוח חוזר. ..ונדיר שחוזרים ואם חוזרים הבעיה היא לא הצלחת

פורסם
יש לי מחרטה מתוק שלי...מעניין מאוד שיש לך זמן גם לחרוט וגם לעשות טיפולים.

לפעמים אני בודק הזריקה שתי מאיות מקסימום גם בדיסק חדש! תתפלא...

אבל המבחן האמיתי הוא הנסיעת מבחן ואם הלקוח חוזר. ..ונדיר שחוזרים ואם חוזרים הבעיה היא לא הצלחת

זריקה בדיסק חדש של 2 מאיות זה תקין והייצרנים בדרך כלל מתחייבים ל-3-5 מאיות המילימטר.

פורסם (נערך)
במחיר של חריטה אתה מקבל זוג צלחות מאווררות נחותות מאוד

כמו שאמרתי וזה מה שאני נוהג לעשות שנים, אם יש צלחת מקורית ויש בשר עדיף לחרוט אותה מאשר לשם משהו תחליפי חדש.

זוג צלחות של ATE ייצרן OEM לגולף דור 5 עולים בסביבות 350-400 שקלים לעומת חריטה שעולה בסביבות 100-150 שקלים באיזור גוש דן לכן אני מעדיף צלחות חדשות.

לא מעבירים אצבע ולא את כול היד. מודדים עם מיקרומטר את הנקודה הדקה ביותר, שנמצא סמוך לסף הצלחת ואם יש עוד מרווח לביצוע חריטה לפי מידת היצרן שרשומה על הצלחת, מבצעים חריטה. לעיתים מחיר צלחות חדשות זול ולא משתלם לבצע חריטה, אז מחליפים לחדש.

ברוב המקרים מורידים קליפר כדי שיהיה גישה עם הסכין לחלק האחורי של הדיסק

העבודה מאוד מהירה וחוסכת פירוק צלחות שבחלק מהרכבים אורכת זמן עבודה רב יחסית 4X4 למשל

חריטה על הרכב מבטלת זריקה של הצלחת גם אם הנאבה קצת זורקת וזה פותר הרבה בעיות של רעידות בזמן בלימה

את המכשיר שבתמונה ראיתי בהדגמה

PFM92%20Pro%20Cut%20on%20Car%20Disc%20Lathe%20with%20Dro.jpg

אתה בעצמך כתבת שחריטת צלחות על הרכב נותנת תוצאות טובות יותר מאשר הורדה וחריטת הצלחות על המחרטה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

מחרטת באנץ' עולה פי שש פחות אז קניתי ואין לי תקלות חוזרות עם רעידות בלמים אז אפשר לומר שעשיתי עסקה משתלמת גם בלי להשקיע בציוד מתקדם משוכלל ויקר מאוד.

שנית היו היו ימים של צלחות זולות (בדרך כלל צלחות לא מאווררות) ואני תמיד מסתכל ומשווה מחיר של צלחות מקוריות כי זה מה שאני מוכר, מול מחיר של חריטה מתי שמתאפשר. איפה פה בכל השיקול?

פורסם
למה לריב? אם לקוח יוצא מהמוסך שהוא מרוצה ולא חוזר על אותה תקלה אז מה זה משנה איך נעשה התיקון?

הלקוח במרבית הפעמים לא מבין מה היתרונות,החסרונות של כל "שיטה",איכות חלקי החילוף והמשמעות של זה.

הבעיה שיש "בעלי מקצוע" שנתקעו במאה הקודמת עם שיטות עבודת דמיקולו,ואז הלקוחות מתחילים לחזור עוד פעם ועוד פעם עם טענות,כי כל אדיוט יודע שאף "בעל מקצוע" בישראל לא יתקרב בעבודתו לאיכות החלק שמגיע מפס הייצור,ומכיוון שמדובר בחלק בטיחותי,מדובר בהשלכות של עד חיים ומוות.

המסקנה היא שיש "בעלי מקצוע" שאסור בתכלית האיסור לסמוך עליהם !!.

פורסם

הוראות יצרן המעודכנות ביותר מאפשרות לחרוט אם אפשר וניתן אז חריטה עם מחרטה יעודית ומקצועית של צלחות בלם וזה יוצא מדוייק לגמרי וכל מי שמכיר ויודע מה זה עיבוד שבבי יגיד לך זאת.

• תוכן חדש...