Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

יש לי מס' שאלות שאולי ישמעו קצת מפגרות לחלקכם אבל עדיין...

השאלה הראשונה היא אולי מישהו יודע מהו הגודל של הרמקולים שניתן לשים בדלת הקידמית של רנו קליאו B האם זה 6X9" או 5.25"?

שאלה שניה היא האם עדיף לשים מקדימה קומפוננט מורל פולס ומאחורה 6X9" רגיל לדוגמא של פיוניר או שעדיף גם מקדימה וגם מאחורה קומפוננטים והאם כדאי קומפוננטים מאותו סוג אם כן?

ושאלה אחרונה על איזה מגבר לא יקר יותר מידי 500 ש"ח +- הייתם ממליצים לקומפוננטים הללו?

תודה מראש !!

פורסם

מקדימה זה לא 5 ורבע או 6X9,זה 6וחצי או 5.25......אתה יכול לבדוק את זה תוך שניה,לא בעיה.

עדיף(כמ רוב האנשים הנורמלים שאני מכיר) לשים מקדימה קומפוננט ומאחורה 6X9.

ובקרשר למגבר אני מאמין שיהיו פה חילוקי דעות.

המגבר אמור להגביר רק את הקומפו'?או 4 ערוצים?

ד"א,קיימים 6X9 קומפוננטים?אני אישית לא נתקלתי בדבר כזה.

sani

פורסם

הקומפוננט מחולק למספר אלמנטים כדי לעזור לך ליצור במת צליל טובה\נוחה יותר ומותאמת אישית.

רוב סוגי הרמקולים האובליים לא ניתנים לכיוונון, המיוחדים שבאים שאני מכיר, ניתנים לכיוונון על ידי הטוויטר ..

אני אישית לא מוצא טעם להשים קומפוננט מאחורה, משום שהבמת צליל האחורית, לא ממש צריכה לעניין את הגב שלך..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
משום שהבמת צליל האחורית, לא ממש צריכה לעניין את הגב שלך..

ואם יושבים מאחורה אנשים חשובים?:wink:

שאלה אחרת,ממה בנוי הקרוס?רק מקבלים או שיש רכיבים נוספים שם?

sani

פורסם

סלילים לדוגמא, :)

למה אתה מתעניין ?

לגבי האנשים מאחורה, דיברתי על קומפוננט שמותקן במגש, אז אלה אם כן זה רכב קומבינה שהאנשים יושבים בניגוד אליך, הרמקולים עדין ינגנו לאחוריהם.. :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

טוב סבבה אכן טעות שלי זה באמת 6.5" או 5.25", אז מקדימה אני שם את הקומפוננט השאלה היא שוב איזה מגבר מומלץ גם שיהיה טוב אבל גם שלא ישרוף את הרמקולים בנוגע לאם להגביר רק את הקומפ' או גם את האחוריים אני חושב שאת כולם את כל ה-4 אבל שוב אני לא מבין גדול אז אני פתוח להצעות...

• תוכן חדש...