Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני שואל כי פנגו מתחילה לעצבן אותי כבר בהרשמה ותהיתי אם יש חלופה טובה.

למשל, בהרשמה דרך המחשב אני תמיד מקבל שגיאה "קלט לא חוקי" ואני לא מצליח להבין למה.

ניסיתי 1001 סיסמאות שונות ותמיד אני מקבל אותה שגיאה. זה לא מובן לי.

בנוסף, שמעתי שיש באפליקציה באגים שתוקעים את הנייד. זה משהו שלא מתאים לי.

Untitled.jpg

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

התכוונת שאני כותב במספרים בעברית ואצלם זה מספרים באנגלית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

פנגו גומרת את הסוללה תוך כמה שעות, לכן אני תמיד עושה DISABLE דרך המערכת של אנדרויד כשאני לא עובד איתה, אבל כשאני צריך ללימודים וכו'..אין לי ברירה. מעבר לזה היא עושה את העבודה סבבה.

Opel Adam S 2017

פורסם

פנגו לאנדרואיד, אין לי בעיות סוללה, והחצי שקל של הפעלה דרך האפליקציה שווה לי כל אגורה בנוחות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אחרי שני דוחות (שלי) ועוד אחד (אבא שלי) בזמן הפעלת פנגו + והתעלמות מהתלונות מצידה של החברה, הפסקתי להשתמש בתוכנה.

הכי טוב ידני בעמדת התשלום או כרטיס לכל היום בחניון הקרוב!

מה שטוב, למדתי לקח לסמוך אך ורק על עצמי :-D

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אני אחרון המוהיקנים עם אולד-סקול איזי פארק :oops:

מאוד נח לשימוש, הטעינה מתבצעת בשניה בכל YELLOW ואני לא מפזר את פרטי האשראי שלי ברשת ואין חששות מדיווח נקלט או לא נקלט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

האמת היא שעד היום כל מקום שהייתי צריך להגיע אליו היו בו חניונים חינם או לכל הפחות חניה כחול לבן עם מדחן [כן, זה עוד קיים]. הפעם יש לי 3 נסיעות לרמת גן [רחוב בצלאל, היכן שהאונ' הפתוחה] והבנתי שהחניונים ליד [ברחובות תובל וארלוזורוב] הם סתם שטחי כורכר שצריך להפעיל פנגו. אין שומר שמשלמים לו מזומן בכניסה ושלום על ישראל.

הייתי נוסע ברכבת אבל השעות לא נוחות, אז לא תהיה לי רכב חזור.

קיצר, אולי איצור איזיפארק, כי פנגו עד עכשיו כותב לי את השגיאה המטומטמת הזו.

פורסם (נערך)

אפליקציית פנגו, אייפון 4s, סה"כ מדוייקת מאוד ואף פעם לא נתקעה + 40 אג' דמי הפעלה.

יתרון שאהבתי: גם לבת זוגי יש את האפליקצייה באייפון והכל מסונכרן, זאת אומרת אני מדליק במכשיר שלי

ויכול להפסיק את החנייה במכשיר שלה.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

לא משתמש בשום אפליקציה, יש איזיפארק

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...