Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2009 מנוע 1400 דגם highline

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה היתממות מוזרה,אפשר לחשוב שפולקסווגן יצאו בהודעה שהם יצרו מנוע עם תקלות קשות ובגלל זה הם מפסיקים לייצר אותו..

מסכימה עם כל מלה. ועל זה כבר נאמר "והחכם עיניו בראשו"

פורסם

ברוכה הבאה לפורום, Yael Goldshtein

יחסית ל"משתמשת" חדשה בפורום, צברת הרבה הודעות מאז שנרשמת, היום בערך ב-1:00 לפנות בוקר. מה שמשותף לכל ההודעות עד עכשיו, שאין בהם שום דבר חוכמה ממשי... עוד 996 הודעות, והסטטוס שלך יהפוך ל"נהג שודים". יאללה, לעבודה.

ובקשר לתגובה למעלה, תתחילי לגגל.

פורסם
מסכימה עם כל מלה. ועל זה כבר נאמר "והחכם עיניו בראשו"

יש פה אחד שעיניו דווקא במקום אחר..בראש הם בטוח לא.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לפותח השרשור.

רכשתי מעל לחצי שנה רכב מסוג זה משנת 2010 ואני מאוד מרוצה מהרכב (למרות שהוחלפו מצמדים לאחר 25000 קילומטרים).

חקרתי המון זמן לפני רכישת הרכב בקריאת פורומים וכתבות, בהתבססות רק על הידע שניצבר יש טענה שבתחילת הייצור של הרכב הזה הייתה בעיה במנועים של שנת ייצור 2009 והבעיה טופלה בשנתונים גבוהים יותר.

כמו כן, אני מטפל בטל-נוע באשדוד וגם שם נאמר לי שאלו מנועים עם בעיות ילדות ולמרות זאת, שמתי לב שמספר לא מבוטל במספר דגמים נוספים בפולקסווגן הורד להם מנוע כגון: פאסאט, ג'טה, ושירוקו.

אני ממליץ לך לקנות רכב מסוג זה רק משנתון 2010 ומעלה.

• תוכן חדש...