Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סך הכל מדובר בנזק שהוא לא שבר בפגוש אלא סדקים בצבע, שפשופים עמוקים בצבע ושריטות.

מה עדיף לצורך מכירה עתידית, החלפה של החלק או תיקונו?

פורסם

באיזה מכונית ושנתון מדובר?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תלוי מה הנזק , אולי לא כדאי לתקן בכלל ועדיף לקחת את עלות התיקון.

היה לי פעם נזק פגוש קטן , אושרה החלפת פגוש , היה צורך לצבוע את הפגוש החדש כיוון שלא היה בצבע הרכב

מה אגיד ומה אומר .... עדיף היתי נשאר עם הפגוש הסדוק מאושר עם פגוש צבע MADE IN ISRAEL

פורסם

אם מדובר ברכב יחסית חדש מראה מאוד משפיע,אם הפגוש ממש במצב רע הייתי צובע אותו ולפני זה מצלם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שאני מדבר על החלפת חלק, זה מקורי וחדש.

מה הסיבה שאתם אומרים לתקן ולא להחליף לחלק מדד ומקורי?

פורסם

אם זה אותו מחיר אז זה לא משנה.

אם כי לחלק מהאנשים המילה החלפה תהיה אולי יותר קריטית מאשר צביעה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא מתכוון לסבול, העניין יסודר.

אני רק מתלבט האם לתקן או להחליף לאחד מקורי במוסך מורשה יבואן.

פורסם

קצת מנסיון בתחום.

כל עוד אין שבר בפלסטיק או סדק אין צורך להחליף טמבון אבל חשוב מאוד שהצביעה תעשה מחוץ לרכב כשהטמבון מפורק וממנו מפורקים כל הגרילים , פנסי ערפל וכו'.

מכוני בדיקה לא יכולים לאמת תיקון צבע בפגושים מכיוון שאי אפשר למדוד את הצבע בהם.

• תוכן חדש...