Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 פינצ׳רים אצל ההורים. הנקבה בת 13 הזכר אני מעריך 6-7. מביקור לביקור אני שם לב שהכלבה הולכת ומצטמקת (היא שוקלת 5 קילו). האם יש מזון שאפשר לרכוש שיגרום לה להשמין במהירות ? אני שוקל להעביר אותה לדירה שלי ולפטם אותה שם. אני חושש מההשלכות שיווצרו אצל הזכר כמו דיכאון למשל. אני די אובד עצות. מישהו?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפטם כלבה בת 13 משול לפיטום של קשיש בן 80.

טוב לא יצא מזה!

למרות שהרזיה בגיל מבוגר היא תופעה נורמלית לחלוטין, צריך לוודא שבמקרה שלה, מדובר בהליך טבעי ולא בכל סיבה אחרת (החל מסיבות שוליות כמו איכות המזון או טפילי מעיים ועד דברים הרבה יותר מסובכים).

אז נתחיל מהקל לכבד:

1. מה היא אוכלת היום?

2. מתי לאחרונה בוצע טיפול נגד תולעי מעיים לכלבה?

אופציה התנהגותית, האם ייתכן שהזכר דומיננטי על הנקבה ולא נותן לה לאכול או שגונב לה חלק מהאוכל?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לפטם כלבה בת 13 משול לפיטום של קשיש בן 80.

טוב לא יצא מזה!

למרות שהרזיה בגיל מבוגר היא תופעה נורמלית לחלוטין, צריך לוודא שבמקרה שלה, מדובר בהליך טבעי ולא בכל סיבה אחרת (החל מסיבות שוליות כמו איכות המזון או טפילי מעיים ועד דברים הרבה יותר מסובכים).

אז נתחיל מהקל לכבד:

1. מה היא אוכלת היום?

2. מתי לאחרונה בוצע טיפול נגד תולעי מעיים לכלבה?

אופציה התנהגותית, האם ייתכן שהזכר דומיננטי על הנקבה ולא נותן לה לאכול או שגונב לה חלק מהאוכל?

הם אוכלים אוכל לכלבים מתוצרת שופרסל. טיפול נגד תולעי מעיים אי שם, אני לא ממש זוכר. וכן , הוא הרבה יותר מסיבי ממנה וסביר להניח שהוא אוכל לה את האוכל.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

תעביר אותה לאוכל איכותי (יקר) לכלבים מבוגרים, ובצע תילוע אצל וטרינר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תעביר אותה לאוכל איכותי (יקר) לכלבים מבוגרים, ובצע תילוע אצל וטרינר.

המלצה לאוכל כזה?

פורסם

קראתי את הכותרת בקול עצבני ונכנסתי רק כדי לראות אם באמת האקסית שלך עיצבנה אותך ממש. מסתבר שלא.

לגבי הכלבה, אין לי מה לתרום, מצטער.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
המלצה לאוכל כזה?

תחפש מזון, שמתאים במיוחד לכלבים מבוגרים. לדוגמא, סוג מסויים תוצרת פרו פלאן.

* תעקוב אחרי היציאות של הכלבה. אם יש לה יותר מדי יציאות (4+), סימן שהאוכל לא מתעכל לה כמו שצריך ועדיף להחליף מזון. אם היציאה עצמה, היא יציאה "מכובדת", גם זה שווה בדיקה.

* תדאג ששני הכלבים, יאכלו מצלחות נפרדות ושישגיחו עליהם בזמן האוכל.

* תבדוק שהכלבה שבעה לאחר האוכל ולא נשארת רעבה.

פורסם
המלצה לאוכל כזה?

משהו פרימיום של חברה ידועה, לא איזה משהו גנרי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
תעביר אותה לאוכל איכותי (יקר) לכלבים מבוגרים.

המלצה לאוכל כזה?

תחפש מזון....תוצרת פרו פלאן.

לא כזה.

הוא לא קרוב לאיכותי.

גש לחנות ותבקש מזון senior של now/go או מותגים ברמה דומה/כמעת דומה, לא משהוא פחות מזה

אלו דיי יקרים אבל מצד שני זה כלב קטן אז זה לא נורא

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

פרו פלאן איכותי. לא כמו ההצעות שאתה הצגת, אבל עדיין איכותי.

אני קונה לכלבה מזון מאוד איכותי, אבל אני יודע שיש כאלו שלא מעונייניים להשקיע הרבה במזון לכלביהם (כל אחד והחשבון שלו).

רק להזכיר לך, שפותח השרשור, ציין שהוא קונה מזון משופרסל. NOW הוא בערך בצד השני של הסקאלה :).

פורסם

לא הייתי ממליץ על כל מזונות האולטה פרמיום ללא דגנים עם 70% חלבון מהחי (גו, נאו, מריק, אוריג'ן וכו) לכלבה קטנה, קשישה וללא תזונה ראויה (שילוב של סופר מרקט+כלב דומיננטי שלא נותן לה לאכול).

תתחיל במזון טוב (סיינס דיאט, פרו פלאן, פרו פק וכו') שמיועד לכלבים קשישים, תתחיל להאכיל בנפרד והיא תשמין במהרה.

פורסם

תודה לכולם. מכיון שהרעיון להפרדה בין הכלבים לא יעבוד כי הם לבד מהבוקר עד הערב ואין מי שיאכיל אותם לבד , חשבתי לקחת את הכלבה איתי לדירה. האם זה יגרום לה/להם לנזק?

פורסם

מצד אחד יכול לגרום לקשישה שברון לב קשה, מצד שני, יכול לתת לה הפוגה מבורכת מהבריון השכונתי.

לא מכירים לא את הכלבים ולא את סוג הקשר בניהם כך שבילתי ניתן לייעץ.

פורסם

הכלבים יכולים לאכול פעמיים ביום - פעם אחת בבוקר ופעם אחת בערב.

ניתן לתת להם לאכול, לפני ואחרי העבודה. אצל הכלבה שלי, זה עובד מצויין.

פורסם
ניתן לתת להם לאכול, לפני ואחרי העבודה. אצל הכלבה שלי, זה עובד מצויין.

במה היא עובדת?

• תוכן חדש...