Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

אז ככה, אשתי צריכה ללדת בקרוב ואנחנו רוצים להחליף את האלטו ידנית 2010 שלנו (רכב מעולה אגב).

ההתלבטות: (כולן אוטומטיות)

סופר מיני חדשה יד 1, 0 ק"מ: קיה ריו, יונדאי I25, פורד פיאסטה, מיצובישי אטראז'

או משפחתית משומשת: טויוטה קורולה, מזדה 3

דרישות עיקריות (לפי סדר):

1.צריכת דלק

2.אמינות ואחזקה זולה

3.נוחות ואבזור

אודה לכל עזרה

כפיר הג'ינג'י

פורסם (נערך)

מדובר למעשה בהתתלבטות בין רכב סופר מיני לרכב משפחתי גדול יותר.

רק אתם יודעים כמה דרוש לכם הנפח הנוסף ברכב המשפחתי.

אני יכול להגיד שאין לנו בעיה להסתדר עם תינוק וכלב בנסיעות ארוכות בפיאסטה עם עגלת תינוק ועריסה (בייבי-ג'וגר) ובגדים וציוד לכמה לימים בבגאז.

עריכה אחרונה על ידי bobi
פורסם

מהנסיון שלי, את האטראז לא הייתי לוקח, מנוע מאוד קטן וחלש מידי.. יצא לי לנסוע ברכב כזה עם 4 נוסעים ופשוט קשה לו חד משמעית..

לדעתי יהיה כדאי יותר לרכוש רכב משומש, שטופל ותוחזק כמו שצריך.. תקבל תמורה טובה הרבה יותר לכסף ובכללי לטווח הארוך.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

המנוע שלו אמנם חלש אבל הוא שוקל מעט מאד לא?

לגבי משומשת - על מה אתה ממליץ. והאם זה בתקציב?

כפיר הג'ינג'י

פורסם
המנוע שלו אמנם חלש אבל הוא שוקל מעט מאד לא?

לגבי משומשת - על מה אתה ממליץ. והאם זה בתקציב?

לא יודע כמה הוא קל לא נכנסתי לעומק, אבל מנסיעה קצרה בו בתוך הישוב (בעליה לא תלולה במיוחד) ופשוט הרגיש ש4 אנשים כבד עליו ב60 קמ"ש :/

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

השאלה אם כח מנוע הוא חלק מהדרישות.

אני חושב שהאטראג' מתאים מאוד לדרישות הפות"ש.

דרישות הפות"ש:

1.צריכת דלק-

אטראג' מנצח כאן ללא ספק

2.אמינות ואחזקה זולה - האטראג' חדש, אבל זה בעצם ספייס-סטאר, לכן גם כאן ציון גבוה.

3.נוחות ואבזור - אבזור - אין ספק. נוחות - לא בדקתי, אבל אני בכלל לא בטוח שגם כאן האטראג' תצטיין.

פורסם

מניסיון הטויוטה קורולה אמינה ביותר וחסכונית, היה לי אותה בשני הגרסאות.

הרובוטית 2008 אמינה אבל בעייתית, באמת שקרעתי אותה וב140 אלף הגיר שבק חיים אחרי מאמץ כבד.

האוטומטית 2009 נוסעת עד היום אצל אבא של החברה.

מאזדה 3 לא מחבבת את העלייה במחירי הדלק.

פורסם

לא מכיר את האטראז' מניסיון אישי על הריו היא דווקא בסדר גמור מבחינת צריכת הדלק וגם הנסיעה עליה הייתה לי נוחה (שכרתי לשבועיים בספרד)

פורסם
השאלה אם כח מנוע הוא חלק מהדרישות.

אני חושב שהאטראג' מתאים מאוד לדרישות הפות"ש.

דרישות הפות"ש:

1.צריכת דלק-

אטראג' מנצח כאן ללא ספק

2.אמינות ואחזקה זולה - האטראג' חדש, אבל זה בעצם ספייס-סטאר, לכן גם כאן ציון גבוה.

3.נוחות ואבזור - אבזור - אין ספק. נוחות - לא בדקתי, אבל אני בכלל לא בטוח שגם כאן האטראג' תצטיין.

מה לגבי ציון בטיחות?

כפיר הג'ינג'י

• תוכן חדש...