Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שטח ב חדש עד 200k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב שטח חדש (חייב להיות חדש מהיבואן) בסכום בסביבות 200K,

השאלה שלי האם יש איזשהוא גי'פון דוגמאת הראב 4 או ה CX5 שאפשר לשפר עם הגבהה וצמיגים שיוכל להפוך לחיית שטח אמיתית ועדיין להישאר סביר על הכביש?

אני לא מעוניין ברקסטון או בפורסטר שתיהן פשוט מכוערות בצורה שאין מצב שאני שם עליהם 200K.

פורסם

הדבר היחיד שמתקרב לרכב שטח בתקציב הזה היא הגרנד ויטארה.

כל ג'יפון שאין לו הילוך כח לא מתאים לשטח, לא בנוי לשטח, ומרבית הסיכויים שיתפרק בשטח.

אתה יכול כמובן גם דאצ'יה דאסטר וגם סוזוקי ג'ימני.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני יכול רק לומר את ה"אני מאמין" שלי בנושא.

קנית רכב שטח? (בהנחה שאתה ירוק בתחום) יופי, תתחדש. סע לטייל. תלמד את האוטו כמו שהוא סטנדרטי.

אח"כ תחליט מה אתה רוצה לשפר בו. אולי תרצה להגביה קלות, אולי רק למגן אותו, אולי בכלל לא תתחבר לקטע של טיולים מעבר לטיולי שבילים בשבת עם המשפחה, ואולי ואולי ואולי. אולי אח"כ בכלל תחליט שאתה מוכר אותו וקונה לנדקרוזר ארוך מ 2010 או 2011.

היתרון של הגרנד ויטארה הוא שיש לו גם הילוך כח (דבר שאין לאף ג'יפון למעט סובארו XV ידני, ודאצ'יה דאסטר שאין לה הילוך כח אבל יש לה ראשון מאוד קצר), הוא גם נחשב לאמין מאוד, וגם נהנה משוק של שיפורים גדול מאוד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

פורסם

לא ירוק בתחום, היה לי למד קרוזר יד ראשונה במשך 14 שנה, מכרתי אותו לאחרונה. פשוט המחירים של הג'יפים הרציניים מטורפים, ואני לא מבין כלום בקטנים.

אני לא מצפה שיהיה לי את העבירות של הפרדו, אבל אני לא רואה את עצמי מוותר על טיפוס מדרגות קלות עם הצלבות....

אני חייב לקנות רכב חדש, יש לי הנחה ממיסים כנכה רק לרכב חדש. אחרת בוודאות הייתי קונה לנד קרוזר יד שנייה 2010 או רנגלר ארוך 2012.

פורסם

הבנתי.

הוא לא יהיה פראדו, (אני מחזיק פראדו קצר רק לטיולים).

אני רק שואל / מציע / בודק - אפשרות של טנדר מיצובישי האנטר (באיזור 225.0 אלף לפני התמקחות) או טויוטה היילקס (250.0 לפני התמקחות) או ירחם השם סאנגיונג רקסטון (220.0 לפני התמקחות).

הויטארה תהיה עדינה בכמה רמות מהפארדו הקשיש שהיה לך.

פורסם
אני יכול רק לומר את ה"אני מאמין" שלי בנושא.

קנית רכב שטח? (בהנחה שאתה ירוק בתחום) יופי, תתחדש. סע לטייל. תלמד את האוטו כמו שהוא סטנדרטי.

אח"כ תחליט מה אתה רוצה לשפר בו. אולי תרצה להגביה קלות, אולי רק למגן אותו, אולי בכלל לא תתחבר לקטע של טיולים מעבר לטיולי שבילים בשבת עם המשפחה, ואולי ואולי ואולי. אולי אח"כ בכלל תחליט שאתה מוכר אותו וקונה לנדקרוזר ארוך מ 2010 או 2011.

אני מצטרף לדברים וגם הדגשתי את מה שנכון אבסולוטית. כידוע, המודגש הוא תמיד כזה.

"

האם יש איזשהוא גי'פון דוגמאת הראב 4 או ה CX5 שאפשר לשפר עם הגבהה וצמיגים שיוכל להפוך לחיית שטח אמיתית"

לא, והשאלה הזו מחדדת את המענה של דיסקו לעיל.

The first one to get angry loses

פורסם

תודה על התשובות, נראה לי שאין לי ברירה אלא לרדת מג'יפון ובאמת ללכת לכיוון טנדר. (הרקסטון מכוער לטעמי והמנוע שלנו על הנייר חלש)

קראתי עכשיו על היילקס, נשמע שהוא מעולה בשטח. מהאנטר אני מפחד כי הבנתי שיש לו שוק יד שנייה בעייתי.

מה לגבי הניסן נאברה איך הוא בשטח?

פורסם

על הנבארה יש הרבה תלונות על תקלות, ונפנוף של 'שימוש חריג' מצד היבואן. אם אני לא טועה אחת התלונות הגיעה לפתחו של בית המשפט עם צילום אחת המודעות השיווקיות של הנבארה בשטח, אבל יכול להיות שאני טועה בקטע הזה.

ההילקס בשטח נהדר. באמת נפלא. ביליתי עימו יומיים בשטח, וכל עוד לא היינו בשטח הוא מרח לי חיוך ענק על הפרצוף.

חזק מאוד, מוצק, נשלט, עבירות מצויינת.

בכביש לעומת זאת הוא סבל לדעתי ממושב נהג לא מוצלח.

לטעמי ההיילקס הוא רכב משובח.

ההאנטר יוחלף בקרוב בטנדר חדש של מיצובישי - טרייטון.

פורסם

היי עידן,

רכב שטח לא "קטן" שיהיה גם בעל אחיזת כביש טובה.

המשימה לא קלה:

ראשית, לדעתי לא כדי לך לשנות כיוון ולרכוש טנדר, לרוב הם נראים פחות טוב והרבה פחות יציבים בכביש.

יש כמה דגמים בשוק שמתאים למפרט שהצגת, אחד מהם הוא האאוטבק החדש של סובארו שהושק ממש השבוע.

לאאוטבק יש אחלה של מרווח גחון (200 מ"מ) וגובה של 1,605 מ"מ כשמדובר על יכולות בשטח הוא אחד הדגמים המצליחים ביותר בארה"ב.

מבחינה אבזורים, הוא מגיע בשתי רמות מפנקות המבטיחות חווית נהיגה עירונית ברמה גבוהה.

אני מצרף לך כתבה ממש מאתמול על הרכב:

http://www.gear.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95%D7%AA_%D7%A8%D7%9B%D7%91/2015-03-09-N02-%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95-%D7%90%D7%90%D7%95%D7%98%D7%91%D7%A7-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C

פורסם
תודה על התשובות, נראה לי שאין לי ברירה אלא לרדת מג'יפון ובאמת ללכת לכיוון טנדר. (הרקסטון מכוער לטעמי והמנוע שלנו על הנייר חלש)

קראתי עכשיו על היילקס, נשמע שהוא מעולה בשטח. מהאנטר אני מפחד כי הבנתי שיש לו שוק יד שנייה בעייתי.

מה לגבי הניסן נאברה איך הוא בשטח?

אם להוסיף למה שכתב כאן DiscoTD5, אז -

הרקסטון מכוער ומיושן אבל ב-200 פלוס אלף ש"ח הוא לגמרי נותן תמורה מלאה לכסף. במצבו הסטנדרטי גם הוא לא ממש תחרות ללנד קרוזר סטנדרטי, אבל עם קצת שיפורים הוא די עביר.

היילקס דיזל אוטומטי 4X4 חורג מגבולות התקציב שהגדרת בצורה משמעותית (255 אלף ש"ח), אבל אין ספק שזה אחלה כלי עם שוק יד שנייה טוב מאוד.

אני לא הייתי פוסל על הסף את ההאנטר, למרות שהוא מוחלף בקרוב ולמרות שהוא מיושן מההיילקס. גם בגלל פערי המחיר (רמז: המחיר הקטלוגי של ההיילקס הוא גם בערך המחיר הסופי בסוכנות. עם מיצובישי אפשר לדסקס יותר על המחיר) וגם בגלל שהוא מגיע עם נעילת דיפרנציאל אחורית שאין בהיילקס.

ואגב, לגרנד-ויטרה יש שפע של שיפורים כולל שלל קיטים של הגבההה. אבל לנד קרוזר הוא לא יהיה.

ואגב 2, מציע לך לא לפסול על הסף את סובארו פורסטר. זה אחלה רכב, כיף גדול של כלי. אפילו עם הוא לא פוזאיסט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)
אני מחפש רכב שטח חדש (חייב להיות חדש מהיבואן) בסכום בסביבות 200K,

השאלה שלי האם יש איזשהוא גי'פון דוגמאת הראב 4 או ה CX5 שאפשר לשפר עם הגבהה וצמיגים שיוכל להפוך לחיית שטח אמיתית ועדיין להישאר סביר על הכביש?

אני לא מעוניין ברקסטון או בפורסטר שתיהן פשוט מכוערות בצורה שאין מצב שאני שם עליהם 200K.

רקסטון W החדש נראה שונה מכל רקסטון אחר

בכל מקרה הוא עולה 200K

המנוע הוא של חברת סאנגיונג בתקן יורו 5

נפח מנוע 2000 סמ"ק טורבו דיזל 155 כ"ס

שילדת סולם

בקרת ירידה

בכביש הוא 2X4

בנוסף יש לו 4X4 HIGH + 4X4 LOW

גיר 5 הילוכים

אפשרות לניתוק ESP

הוא 7 מקומות

אצלי הוא עושה 1:13.5 בכביש ו-1:10.5 בשטח