Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצערת פיאט פנדה 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קניתי לאישה פיאט פנדה 2011 ידנית עם 60 אלף ק"מ,

אתמול החלטתי לעשות לה ניקוי מצערת, כי בזמן החלפת פלגים ראיתי שהיא ממש מלאת שמן,

כרגיל קניתי ספריי קרבורטורים, ניקיתי אותה למצב חדש, השתמשתי במברג שטוח לפתיחה שלה

כדי להכניס חומר פנימה,

הכל הניע טוב ויפה, רגישות בגז מצויינת,

אבל מה קרה? הסלד פתאום התחיל לקפוץ קצת, בניוטרל הסלד יורד ועולה לרגיל, יורד ועולה לרגיל.

כנראה הוצאתי את המצערת מכיול,

זה מסובך לכייל אותה? חייבים מוסך מורשה?

אפשרי לנסוע ככה פשוט קצת לא נעים בצומת (אפילו האישה אמרה)

פורסם

גם אני עם פיאט פנדה ואחרי ניקוי מצערת שהייתה מלוכלכת הסלד התחיל להיות לא יציב לעיתים. האם שאתה מאיץ יש ב4 אלף סלד מן השהייה כזו לשניה?

תמיר.

פורסם

אני לא מכיר את הרכב כל כך, אבל במקרה נסעתי בוא היום ולא הרגשתי הבדל, הסלד פשוט יורד קצת וחוזר לקדמותו שהרכב בניוטרל.

קראתי שצריך לעשות איפוס מצערת, את זה אנני יודע, בזמני הפנוי אולי ניגש למוסך, בנתיים פשוט נראה לי לנסוע ככה..

פורסם

נתק את אחד מקוטבי המצב והחזר לאחר 2 דקות...רני מאמין שזה יאפס את המצערת והשיפור יורגש לאחר כמה נסיעות בודדות. להבא - אם מצערת מתפקדת כמו שצריך והסלד יציב אין טעם וצורך לנקות אותה.

פורסם

שלום מאור, עשיתי את זה נשאר רק למצוא זמן לנוסע, ואם זה לא עוזר? יש סיכוי שהמצערת נהרסה כי פתחתי את הפרפר?

התגובה עם הדוושא של הגז יותר טובה עכשיו (זה מה שהאישה אומרת)

פורסם
שלום מאור, עשיתי את זה נשאר רק למצוא זמן לנוסע, ואם זה לא עוזר? יש סיכוי שהמצערת נהרסה כי פתחתי את הפרפר?

התגובה עם הדוושא של הגז יותר טובה עכשיו (זה מה שהאישה אומרת)

במידה והמצערת חשמלית אל תנזה לפתוח את הפרפר להבא.

וממליץ באמת לנתק את המצבר ולחכות מספר דקות.

רועי

פורסם

אז ככה, המתנתי יומיים, עשיתי באמת את הניתוק והתוצאות הן חיוביות, אכן הסלד הסתדר ואין קפיצות!

הסלד קבוע והכל טוב, יש רק בעיה קטנה משום מה שעושים רוורס הוא קצת יורד ועולה, אבל זה באמת לא נורא,

מה שכן הסלד קצת ירד מהנורמה, ממש טיפה אז מורגשת רעידה קלה מאוד, אבל גם זה לא הכי נורא.

בסופו של דבר כן עזר הניתוק של המצבר, תודה רבה מאור!

פורסם

וואלה אתה לא תאמין, לפני חצי שעה קיבלתי טלפון מהאישה אמרה שעוד פעם נופל הסלד וחוזר. נראה לי נקפוץ למוסך יום שישי, יש מצב צריך לעשות דרך המחשב?

• תוכן חדש...