Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנושא הזה הוא אחריות הדדית בין הבנקים והמוסדות הכלכליים לבין האנשים שנוטלים את ההלוואות, ציפית בסרט והדבר שהכי לא הסכמתי איתו, הוא התלונה של אחת הנשים בסרט שהיא לא יכולה להרשות לעצמה 5 ילדים, בקושי עם 3 ילדים היא מסתדרת מבחינה כלכלית והמדינה צריכה לדאוג לה.. הדבר הזה הוא קשקוש מוחלט, התפקיד של המדינה זה לא לדאוג שהגברת תוכל להשריץ שושלת ולחיות באותה רמת חיים כמו רווקה.

המערכת הבנקאית בארץ בנויה סביב העקרון הזה של אשראי זמין הרבה מעבר ליכולת הוצאה של הלווים, אוברדראפט, תשלומים, קווי אשראי של פי 4 - 5 מהנטו אוטמוטית בלי לבקש, בגדול הם מחלקים כסף בחינם כי אח״כ הם יכולים לחלט לכם את החיים במידה ולא תשלמו זה פשוט אבסורד.

אני נמצא כבר חצי שנה בארה״ב, עובד עם משכורת יפה והבנקים מתייחסים אלי כמו מינימום פליט, אם החברה שלי לא הייתה עובדת עם אחד הבנקים המקומיים שמכיר את המעסיק שלי גם כרטיס אשראי לא הייתי מקבל בשנה הקרובה, על משכנתא או הלוואות לא היה בכלל על מה לדבר עם הבנקים הגדולים.

באופן דומה, ברגע שאתה מתחיל לצבור שימוש גבוהה של הקו אשראי שלך כאן, יכולים באמצע החודש לסגור לך את הקו אשראי כי אתה מתחיל להוציא בצורה חריגה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי שרוצה לצאת מהמינוס צריך רק החלטה ומספריים

מספריים כדי לגזור את כל כרטיסי האשראי. וביטלם אח"כ בבנק כדי לא להמשיך לשלם עמלות וכו'

החלטה שקונים רק במזומן.

אין מזומן לא קונים!!

בסדר.... יש הוצאות שיש לשלם כמו משכנתא שתשולם בהוראת קבע.

רכזו את כל ההורדות הללו ליום בו נכנסת המשכורת לבנק, ומכאן מתחילים.

תוך תקופה קצרה הדיאטה הרצחנית הזו תחזיר אתכם לפלוס בחשבון.

אהה את התוכנית לא ראיתי אבל לפי התגובות הבנתי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
לא טוען שצריך לחכות לגיל 37 עם הילד הראשון

אם אין יכולת כלכלית, תחכה גם לגיל 67. או לעולם לא. מי שיתרבה, יש מספיק גם בלעדיך.

המערכת הבנקאית בארץ בנויה סביב העקרון הזה של אשראי זמין הרבה מעבר ליכולת הוצאה של הלווים

כלכלה עולמית בנויה סביב זה. מדי פעם זה גורם להתפוצצות בועה כזאת או אחרת, אבל חייבים את זה כדי לממן את עודף הייצור שיש בעולם.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הנושא הזה הוא אחריות הדדית בין הבנקים והמוסדות הכלכליים לבין האנשים שנוטלים את ההלוואות, ציפית בסרט והדבר שהכי לא הסכמתי איתו, הוא התלונה של אחת הנשים בסרט שהיא לא יכולה להרשות לעצמה 5 ילדים, בקושי עם 3 ילדים היא מסתדרת מבחינה כלכלית והמדינה צריכה לדאוג לה.. הדבר הזה הוא קשקוש מוחלט, התפקיד של המדינה זה לא לדאוג שהגברת תוכל להשריץ שושלת ולחיות באותה רמת חיים כמו רווקה.

נראה היה שבזמן שהיא אומרת את זה היא מבינה שאמרה שטויות, אבל כבר לא יכלה להפסיק :lol:

מי שרוצה לצאת מהמינוס צריך רק החלטה ומספריים

מספריים כדי לגזור את כל כרטיסי האשראי. וביטלם אח"כ בבנק כדי לא להמשיך לשלם עמלות וכו'

החלטה שקונים רק במזומן.

אין מזומן לא קונים!!

בסדר.... יש הוצאות שיש לשלם כמו משכנתא שתשולם בהוראת קבע.

רכזו את כל ההורדות הללו ליום בו נכנסת המשכורת לבנק, ומכאן מתחילים.

תוך תקופה קצרה הדיאטה הרצחנית הזו תחזיר אתכם לפלוס בחשבון.

אהה את התוכנית לא ראיתי אבל לפי התגובות הבנתי

לא מסכים במאה אחוז. יש אנשים שמעדיפים את הסדר והניקיון של הקניות באשראי. לי זה נוח מאוד לעקוב אחרי ההוצאות ולדעת על מה הוצאתי. אם אני מסתובב עם מזומנים בכיס ומפזר אותם לכל עבר, בחיים לא אזכור על מה הוצאתי. יותר מזה, כשיש לך שטרות גדולים (נניח 200) ואתה מפרק אותם על משהו ופתאום יש לך שטרות קטנים ומטבעות, יש נטייה להתעלם מהעובדה שזה גם כסף ולהוציא את זה על שטויות (5 שקלים פה, 10 שקלים שם וכולי).

מה שכן, מסכים מאוד על הקניות בתשלומים - זו רעה חולה שחייבים להפטר ממנה. אני גר בחו"ל והבנק לא נתן לי פה כרטיס אשראי כשהגעתי אלא רק כרטיס debit ויודע מה - זה אחלה דבר. החשבון מחויב ברגע שאני משלם ואני אף פעם לא יכול להוציא יותר ממה שיש לי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...