Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין לגבי שיפור אוקטביה 1.8 משנת 2014.

ראיתי שיש תוכנה לניהול מנוע של APR, אבל מעבר לזה לא ראיתי עוד משהו למנוע הזה.

כמו כן, איפה יש מידע על השיפור הצפוי, בשימוש בדלק 95?

תודה מראש.

פורסם

http://www.goapr.com/products/ecu_upgrade_18tsi_gen3_mqb.html

לרכב שלך צפויה תוספת משמעותית מאוד, מבטיח לך מניסיון והרגשה שתרגיש הבדל של שמים וארץ.

מ-151 כ"ס בגלגל, ל230 כ"ס בגלגל, תוספת של 79 כ"ס, ובמומנט, מדובר על 26 קג"מ בגלגל במקור, שקופץ ל38 !

באתר של APR מדובר על דלק 93 אמריקאי אם אני לא טועה, זה מקביל ל95 שלנו.

פורסם
http://www.goapr.com/products/ecu_upgrade_18tsi_gen3_mqb.html

לרכב שלך צפויה תוספת משמעותית מאוד, מבטיח לך מניסיון והרגשה שתרגיש הבדל של שמים וארץ.

מ-151 כ"ס בגלגל, ל230 כ"ס בגלגל, תוספת של 79 כ"ס, ובמומנט, מדובר על 26 קג"מ בגלגל במקור, שקופץ ל38 !

באתר של APR מדובר על דלק 93 אמריקאי אם אני לא טועה, זה מקביל ל95 שלנו.

דלק 93 אמריקאי הוא דלק "PREMIUM" והוא יותר קרוב ל98 בארץ מאשר ל95.

נתוני יצרן מודדים כ"ס בקראנק. APR מודדים בנאבה. בגרף של APR תוכל לראות הספק מקורי שנמדד בדיינו שלהם והספק לאחר סטייג' 1.

פורסם

הגיר יחזיק כזאת תוספת של מומנט? זה הרי DSG7.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
דלק 93 אמריקאי הוא דלק "PREMIUM" והוא יותר קרוב ל98 בארץ מאשר ל95.

נתוני יצרן מודדים כ"ס בקראנק. APR מודדים בנאבה. בגרף של APR תוכל לראות הספק מקורי שנמדד בדיינו שלהם והספק לאחר סטייג' 1.

תודה על התיקון לגבי 93/91, לא הייתי סגור על זה.

לגבי הנתונים שננתי לבחור, צירפתי קישור לדף של APR עם כל הנתונים, ובחרתי לציין את הנתונים בגלגל כי לדעתי זה התאכלס.

פורסם

שאלה בעניין הגיר-

לפי מה שכתוב בפורומים שונים ובוויקיפדיה, הגיר של האוקטביה הזאת (DQ200) אמור להחזיק עד 28 קג״מ, שזה רק טיפה מעל המומנט הקיים. איך הוא אמור להסתדר עם 40 הקג״מ הצפויים לאחר השיפור?

פורסם

מכל הלקוחות שלנו 1.8TSI

לאף אחד אין בעיה.

אני לא יודע מאיפה הנתון של ה28 קג"מ.

התוכנת הראשונה שבדקתי בארץ הייתה על סקודה אוקטביה DSG7

4 חודשים נסעתי עם האוטו במלא מצבים של מאמץ, נסיעה רגועה רכב עמוס ועוד מלא בדיקות.

לא הייתה לי בכלל בעיה עם הגיר, וגם כיום אין שום בעיה עם האוטו עם הגיר.

אחרי כל הבדיקות שהרצנו שוחררה התוכנה.

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן להתקשר אלינו אני יענה לך על כל מה שתרצה .

נתי

03-6884836

• תוכן חדש...