Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקרוב ביס.. ערוץ מוטוריקה :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור,ערוץ שמתחרה ב"אגו"...

בהתחלה כשאגו רק עלה,היו בו תכניות הרבה יותר מעניינות.

אני מקווה שיהיו להם מתורגמנים יותר טובים לתכניות שהם רוכשים מ"אגו"- כדי שלא יווצר המצב האופייני של:

"כן ג'רמי,לפרארי אף ארבעים יש מנוע שיבעה צילינדרים שטוח והיא נושמת דרך שסתום סריקה של סדנת מירוץ".

או "המכונית רוכבת על חישורי 20 אינטש ומערכת הגברת כוח באמצעות מדחס טורבו"

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

מעניין אם הם יוציאו לפועל את שיטת המצליח על הערוץ הזה, "זה ערוץ חיצוני, לכן הוא בתשלום נוסף".

אני מנוי לחבילה המקסימלית (בלתי מוגבלת) וכל פעם שיש ערוץ חדש הוא לא כלול בחבילה, ומצריך תשלום נוסף.

נראה לי שאם רוצים באמת את כל הערוצים ללא הגבלה צריך לשלם מינימום 400ש"ח בחודש (אני משלם כ-300ש"ח).

מי שמע על כזה דבר... ? :x

Finger's gonna kill me.

פורסם

על מה אתם מדברים מדברים ?

החמצתם את כל הקטע ב"אגו" : זה ערוץ לצפייה בלילה, כשאתה מאונן במיטה. הקטע של המכוניות זה בשביל להעביר את היום.

דניאל.

תומר אני מתפלא עליך.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

כמי שחובב קליטה ישירה מלווינים(ולא רק מכוניות), אני צופה בערוץ זה כבר כמה שנים. הוא משודר בשתי שפות בוזמנית: צרפתית ואנגלית. בארץ בוודאי יועבר באנגלית. הוא חלק מחבילת ABSAT.

את טופגיר ניתן לראות בביביסי פריים וביביסי וורלד, ופרט לכך יש בכמה ערוצים גרמניים (שאינן משודרים בכבלים / YES) תוכניות ארוכות בנושאי רכב, ביניהן המגזין של auto motor und sport ועוד כמה.

פולו 1.6 שנת 2000

פורסם
מעניין אם הם יוציאו לפועל את שיטת המצליח על הערוץ הזה, "זה ערוץ חיצוני, לכן הוא בתשלום נוסף".

אני מנוי לחבילה המקסימלית (בלתי מוגבלת) וכל פעם שיש ערוץ חדש הוא לא כלול בחבילה, ומצריך תשלום נוסף.

נראה לי שאם רוצים באמת את כל הערוצים ללא הגבלה צריך לשלם מינימום 400ש"ח בחודש (אני משלם כ-300ש"ח).

מי שמע על כזה דבר... ? :x

את האמת גם אני משלם 300 שקל ( ועם סרטים ומשחקי כדורגל אני מגיע ל 400 )

אבל תמיד שיש ערוץ חדש אני מתקשר ואומר שאני חושב להתנתק כי זה יקר מידי בשבילי ונתותנים לי עוד ערוצים באותו המחיר

תמיד זה ככה

פורסם
על מה אתם מדברים מדברים ?

החמצתם את כל הקטע ב"אגו" : זה ערוץ לצפייה בלילה, כשאתה מאונן במיטה. הקטע של המכוניות זה בשביל להעביר את היום.

דניאל.

תומר אני מתפלא עליך.

הקטע של מכוניות אכן מעביר את היום עבור אלה שמאוננים בלילה במיטה.

(ואסור לי לאונן במיטה-זה עושה כתמים על הסאטן)

פורסם

נדמה לי שפעם ניסיתי לראות אגו בלילה....לא הצלחתי לעבור את הקוד בטיחות של הילדים...

לפעמים יש להם אחלה הברקות- כל מיני סרטים שפעם היתי צריך להזמין מחו"ל כמו מיני מג'יק אפשר לראות אצלם .היה להם גם מגזין טלויזיוני של MAX שמאוד אהבתי למרות התרגום ("המגש האחורי של הסופרה תורם לעילוי אשר נגרם במהירויות המסחררות אליהן שואף מלחץ הטורבו ").

אם מישהו יודע איך עוקפים קוד בטיחות (שכל ילד בן 5 יכול לעקוף ורק אני לא)-אנא שילחו הודעה פרטית.לא נעים לי להתקשר לערוצי זהב ולבקש את הקוד של הסרטים הכחולים.....:shock:

פורסם
נדמה לי שפעם ניסיתי לראות אגו בלילה....לא הצלחתי לעבור את הקוד בטיחות של הילדים...

לפעמים יש להם אחלה הברקות- כל מיני סרטים שפעם היתי צריך להזמין מחו"ל כמו מיני מג'יק אפשר לראות אצלם .היה להם גם מגזין טלויזיוני של MAX שמאוד אהבתי למרות התרגום ("המגש האחורי של הסופרה תורם לעילוי אשר נגרם במהירויות המסחררות אליהן שואף מלחץ הטורבו ").

אם מישהו יודע איך עוקפים קוד בטיחות (שכל ילד בן 5 יכול לעקוף ורק אני לא)-אנא שילחו הודעה פרטית.לא נעים לי להתקשר לערוצי זהב ולבקש את הקוד של הסרטים הכחולים.....:shock:

זה לא קוד של סרטים כחולים

בכול מקרה את מי אתה סופר ? סתם מזכירה שלא יודעת מי אתה

בכול מקרה ניסת 1234, 0000 ?

• תוכן חדש...