Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה עזרה דחופה, בטויוטה אוונסיס שנת 2002 עם תקלה בתאוצה.

בתאוצה ממצב עמידה הרכב "לא סוחב" (בערך רבע מהתאוצה הרגילה) עד מצב שממש אני מעכב את התנועה,

וכשהרכב מגיע לאיזור ה 3000 סל"ד פתאום הוא "נפתח" ומאיץ רגיל עד ל6000 סל"ד כל עוד אתה נוסע קבוע מעל 3000 סל"ד.

הבעיה דומיננטית יותר ותכופה יותר כאשר המזגן דולק.

הצרה העיקרית היא שאני מעכב תנועה ומעבר לכך מבזבז כמות כפולה של דלק.

אשמח לתשובה, תודה מראש

פורסם

בעיה ידועה, הממירים הקטליטיים סתומים ודורשים החלפה, בערך כ 1300 שח לסט תחליפי, מקורי עולה סכום אסטרונומי באזור ה 3500-4000 ולא שווה להשקיע כי התחליפי עושים את אותה העבודה. כל זה בתנאי שכל 4 החיישני למדה תקינים, אם לא אז תצטרך להחליף גם חיישנים, זה יכול להיות חיישן 1 או כל ה 4, מחיר לחיישן נע בין בין 400 ל 700 שח.

בהצלחה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

הפתרון הוא לגשת למכון להזרקות דלק לאבחון. אני רואה שאתה מהצפון.אבל גם שם יש מקומות מכרמיאל/צפת/קקית שמונה ועד חיפה.

מקום טוב בחיפה למשל זה אורי מלמד הזרקות וקרבורטורים - הבחור מקצועי מאוד. הוא נמצא מול הכניסה הצדדית לבניין הסיטי סנטר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...