Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש של שריקה סיריון 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנסיעה רק כאשר דוושת הגז בפעןלה , יש מן רעש של שריקה מוזר ומעצבן מאוד , הרכב עבר בסהכ 86 קמ שנת 2008 מטופל בזמן . הרכב צריך להכנס לטיפוח בקרוב , מה זה יכול ליהיות ?

האם העובדה ששמתי לב לזה רק עכשיו זה יכל לגרום נזק ?

פורסם

צריך לעבור על צנרת הוואקום ווהאויר ייתכן ויש יניקת אויר חיצונית כלשהי דרך צינור סדוק או אפילו מסעפת היניקה. כמו כן זה גם יכול להיות רעש מאחד המותחנים. בקיצור..גש למישהו מקצועי.

מהיכן אתה בארץ?

פורסם

הרעש מגיע מתא המנוע או מאחד הגלגלים ?

יכולות להיות כמה סיבות :רצועת אביזרים (מנוע/מזגן אלטרנטור /מותחן רצועת אביזרים או אחד ממיסבי הגלגלים ).

רצוןעת טיימינג אין ברכב הזה אז אתה יכול להסר דאגה אחת לפחות מליבך...

גש לאבחון בהקדם כי להיתקע באמצע הדרך כשנקרעת רצועה זה לא נעים (במיוחד אם ה"בונוס " עלול להיות אובדן היגוי חלילה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפי דעתי זה הרעש מהמנוע , היום בבוקר בנסיעה אני שמתי לב שהמהירות של עד 50 קמש אין רעש בכלל , מעל זה מתחיל רעש של השריקה - רק כשאני לוחץ על גז , אם אני עוזב את הדוושה גם במהירות של 110 100 קמש הרעש נעלם .

פורסם

כן יכול להיגרם נזק למנוע, מספיק שמשאבת המים לא תמריץ את נוזל הקירור כנדרש והמנוע מתחמם ומשם הדרך לנזק בלתי הפיך קצרה מאוד.

• תוכן חדש...