Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי. אבא שלי (בן 80) החליט לקנות רכב חדש. כרגע יש לו פאסאט 2001 באבזור בסיסי.

היו לו המון בעיות עם האוטו הזה (נעילה מרכזית נדפקה, עמעמים התקלקלו, מצוף דלק(?!) התקלקל וגם בעיה אחת רצינית במנוע (דליפה של נוזל קירור ושמן) ).

בקיצור - הוא לא יקנה פאסאט עוד פעם. (למרות שהציעו לו טרייד אין - תביא את האוטו כמו שהוא וקבל פאסאט חדשה 2005).

בכל מקרה, מאחר והוא נכה, הוא מקבל החזר על מכס (לא הבנתי בדיוק איך זה עובד)

כך שטווח המחירים הוא עד 160,000 ש"ח בערך.

אני המלצתי לו על מאזדה 6 - הוא פסל בטענה שנוחות הישיבה לא טובה.

הונדה אקורד - קצת חורגת מתחום המחיר וגם ראיתי שהאבזור בהשוואה למאזדה 6 2.0 luxury הוא נחות יותר.

בעיקרון - הוא מחפש אוטו אמין ( == יפני? ) ובטוח. אז איזה עוד אפשרויות טובות יש?

פורד? טויוטה?

תודה.

פורסם

וכל אחת ואחת מאלו שרוני הציע תהיה טובה.

מאחר והוא לא בגיל של לרוץ למוסכים עם בעיות חשמל, הייתי מזיז את ה407 והC5 לסוף הרשימה (אך לא פוסל אותן כלל, כי לדעתי, מהC5 הוא יהנה מאוד).

שיתחיל במונדיאו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
וכל אחת ואחת מאלו שרוני הציע תהיה טובה.

מאחר והוא לא בגיל של לרוץ למוסכים עם בעיות חשמל, הייתי מזיז את ה407 והC5 לסוף הרשימה (אך לא פוסל אותן כלל, כי לדעתי, מהC5 הוא יהנה מאוד).

שיתחיל במונדיאו.

ה-C5 היא שילוב מצויין של פאר (יחסי),נוחות , והתנהגות אני חושב שהיא תתאים ...:wink: .

שאו ברכה.

:screwy:
פורסם

הטויוטה יקרה מדי, הפורד מונדיאו שווה בדיקה כמו גם הסובארו B4.

גם פיג'ו וגם סיטרואן פתחו מבערים והן עולות 169 ו-169 אלף ש"ח בהאתמה ולכן יוצאות מהמשחק.

עוד מכונית סולידית גם אם לא מהמובילות בקבוצה היא היונדאי סונטה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אבא שלך צריך משהו אמין ונוח. אדם נכה נזקק לאוטו יותר מרובנו ולכן לא יכול לקחת סיכון של ריצות למוסך והשבתות. סובארו B4 שווה בדיקה. הפיג'ו והסיטרואן לעולם לא יהיו אמינות כמוה, ועלולות להתגלות כצרות (ראו תלונות קודמות על C5 ו-307).

עוד אפשרות: יונדאי טוסון. הוא מתנהג כמו מכונית מנהלים, מרווח מאוד, ובגלל הגובה שלו (בין ג'יפ מקובל לרכב פרטי) קל להיכנס ולצאת - לא צריך להתרומם החוצה כשיוצאים, לא לטפס לג'יפ כשנכנסים. והעיקר: יונדאי אמינות מאוד ונתמכות בידי שירות מצוין. ובגלל שהוא בכל זאת קצת ג'יפ, אביך יוכל גם לטייל (בזהירות, הגחון די פגיע) ולהגיע למקומות שאליהם לא יגיע ברגל. טוסון אוטומטי בסיסי לא חורג בהרבה מהתקציב שציינת - כ-170 אלף שקל.

פורסם

ניסאן פרימירה יכולה להתאים

ניסאן זה אמין, מחיר 157000

לגבי האבזור אין לי מושג, אני יודע שיש 6 כריות אוויר ...

haters will hate

פורסם

ניסאן פרימירה יכולה להתאים

ניסאן זה אמין, מחיר 157000

לגבי האבזור אין לי מושג, אני יודע שיש 6 כריות אוויר ...

אל תשכח שהוא גם צריך למכור אותה אחרי 3.5 שנים, במחיר הוגן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

B4 תזמין לו נסיעת מבחן הוא יישב ברכב הוא לא ירצה לקום מושבין מאוד נוחים. :-)

הנסיעה גם רכה וחלקה.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אם אבא שלך אדם גדול יחסית תוציא את הB4 מהרשימה... וגם בגלל שהוא נכה זה עוד סיבה

האוטו נמוך בצורה מוגזמת... ולאנשים גדולים זה בעיה רצינית בגלל שאין שום מקום לרגליים והואטו צפוף מקדימה

לאנשים רגילים זה בסדר אבל לאנשים קצת גדולים (כרס.. 1.86 בערך) זה מכה...

המונדאו והC5 יתאימו.. תבדקו מה יותר מתאים לכם

• תוכן חדש...