Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגיע זמני לרכוש רכב. עד היום לא היה רכב בבעלותי ומודה שאני לא מבין בזה כלום

נכון להיום אני נוסע ביונדאי גטס 2003 שאני משאיל מאמא שלי

עיקר הנסיעות שלי הן ירושלים-תל אביב-הוד השרון (גר בהוד השרון, עובד בתל אביב, נוסע לירושלים וחוזר 2-3 בשבוע. בקרוב מאוד הצפי הוא לעשות את זה הרבה יותר. כנראה עובר לגור בירושלים ונשאר לעבוד בתל אביב)

נכון להיום הוצאות הדלק שלי הן באיזור 2000 בחודש. הגעתי למסקנה שאם אקנה רכב חסכוני מספיק, ואקח מימון שאיתו אשלם באיזור ה 700-800 בחודש, הוצאות הדלק והרכב יתקזזו וככה אפילו אולי אחסוך קצת...

ההתלבטויות הן:

א. האם לחפש בגלל הקילומטראז' הגבוה שצפוי רכב 2015 ופשוט לקחת עסקה מול היבואן שאוכל להחזיר להם בתום 3 שנים ולחדש את האוטו

ב. לקנות רכב יד שניה מאחת מחברות הליסינג. ואז הרכב יישאר שלי, כנראה עד ש"אגמור" אותו

ג. איזה רכב הכי מומלץ לי בתנאים האלה ובתקציב (בסופו של דבר לא ארצה לחרוג מ 800 לחודש. אם בעסקה מתגלגלת או אם הרכב יישאר שלי)... כרגע אני עם יונדאי גטס. מצליח להגיע איתה ל 440-480 לטנק. אם זה אומר לכם משהו על אופי הנהיגה שלי

הגבלות: רק אוטומט. לא אכפת לי לקחת רכב קטן, אולי אפילו מומלץ. מבחינתי הגטס "עושה" את העבודה בנהיגות האלה. רק הדלק שוחט אותי

תודה רבה על העצות :)

פורסם

חפש פיאט פנדה רובוטית,פיגו 107 רובוטית או סיטרואן c1 אלו רכבים קטנים,מאוד חיסכונים.

בלובינסקי נתונים 2 שנות אחריות,טיפולים לשנתים הייתי בודק שם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חפש פיאט פנדה רובוטית,פיגו 107 רובוטית או סיטרואן c1 אלו רכבים קטנים,מאוד חיסכונים.

בלובינסקי נתונים 2 שנות אחריות,טיפולים לשנתים הייתי בודק שם.

הן יסחבו את העליות של ירושלים (כביש 443) כל יום? המנועים שלהם לא ממש קטנים? ומה עם ה"אנטי" לצרפתיות שיש בשוק היום?

פורסם

אם אתה רוצה לחסוך בצורה משמעותית תתרגל לנסוע רגוע איתם.

הפיגו זאת בעצם טיוטה אייגו.

אם אתה נוסע הרבה,משהו שלא רשמת בדיוק שווה לקנות דיזל,אם התקציב שלך מגיע לאזור ה80 הייתי ממליץ על פלאונס.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אם אתה רוצה לחסוך בצורה משמעותית תתרגל לנסוע רגוע איתם.

הפיגו זאת בעצם טיוטה אייגו.

אז אתה בעצם ממליץ על צרפתית קטנה יד שנייה?

פורסם

אנחנו בעצם מדברים על 30 אלף שנה?

קח דיזל כמו הרנו פלאונס גם חיסכונית וגם חזקה.

פורסם

לא הבנתי אם אתה רוצה לרכוש את הרכב במימון מלא או שיש לך כסף לשים מקדמה.

אם אתה רוצה לרכוש רכב במימון מלא תוך תשלום של 800 ש"ח בחודש אז התקציב שלך הוא לא יותר מ-45000 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לא הבנתי אם אתה רוצה לרכוש את הרכב במימון מלא או שיש לך כסף לשים מקדמה.

אם אתה רוצה לרכוש רכב במימון מלא תוך תשלום של 800 ש"ח בחודש אז התקציב שלך הוא לא יותר מ-45000 ש"ח.

אם אלחץ אוכל לשים 10. אם ממש אלחץ

פורסם

אין לי בעיה שזה יהיה משהו מתגלגל... למשל מציעים את הספייס סטאר 2015 בניו דרייבב 800 לחודש ואחרי 3 שנים פשוט להחליף רכב

אין לי בעיה עם עסקאות כאלה

פורסם

חייב אוטומטי או אפשר גם ידני?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...