Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז היברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הוריי בעלי הונדה ג'אז היברידית שנקנתה במהלך שנת 2014. ככלל, הם מרוצים מאוד מהרכב, אך יש שני עניינים שהעלו בפניי ואשמח לשמוע את האינפוט שלכם לגביהם:

1. צריכת הדלק לפי מדידה בפועל היא 1:12. לפי מה שידוע לי היא אמורה להיות יותר טובה. כמובן שלא מדובר על השוואה לנתוני יצרן, אלא לצריכה בפועל של אחרים, אך עדיין הופתעתי לרעה (ציפיתי לשמוע 1:15)...

2. השעון נמצא במערכת המולטימדיה - מערכת ניו יורק של בלאופונקט - אך הוא משתבש ולא שומר על השעה. מישהו יודע למה/איך מתגברים על זה?

תגובות תתקבלנה בברכה :smile:

פורסם

בקשר לשעון, תתקשר ל"בית התדר" בתל אביב, הם המתקינים הרשמיים של המערכת בהונדה, הם יעזרו לך. גם אצלי בג'אז הייתה אותה בעיה, מדובר בשינוי פשוט בהגדרות המכשיר.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

תדר מערכות ליתר דיוק. לגבי צריכת דלק, אצלי בנהיגה עירונית רווית עצירות והאצות מהמקום צריכת דלק עם מזגן המעצבן הייתה 1:12. בנסועה בשטחים פחות עמוסים ברמזורים, ככרות ובאמפרים הייתי מקבל 1:15. כיום עם מערכת היברידית של טויוטה אני מקבל 1:15 בלי טובות והנחות של רגל עדינה.

פורסם

לי יש מהליסיניג מודל 2012.

עושה בממוצע קרוב ל20 על ליטר.

עושה קרוב ל 600 ק"מ בין תדלוקים.

לפי המד צריכה הוא תמיד מעל ה 5 ליטר/100 ק"מ.

Suzuki Samurai 86

Suzuki RV50 87

Willys Pickup 61

פורסם
לי יש מהליסיניג מודל 2012.

עושה בממוצע קרוב ל20 על ליטר.

עושה קרוב ל 600 ק"מ בין תדלוקים.

לפי המד צריכה הוא תמיד מעל ה 5 ליטר/100 ק"מ.

30 ליטר טנק דלק ?

אוטו-מאניה :-)

פורסם

לא מבין, 1:15 ? זה כל החיסכון שהרכב ההיברידי הזה מציע ?

יש רכבי בנזין שמשיגים תוצאה כזו או מתקרבת לזו.

כשאני חושב על המערכת ההברידית זה נראה לי די טיפשי שבכל רגע של נסיעה מנוע אחד סוחב על הגב את המנוע השני יחד עם כל ציוד העזר שלו (החשמלי סוחב את מערכת הקירור המיותרת, הגיר וכו, והבנזין סוחב את הסוללה הכבדה ומערכת המרת החשמל). בסוף קיבלנו מערכת הרבה יותר מורכבת וכבדה וצריכת דלק לא משהו....

פורסם

לא מכיר ג'אז, היכרתי אינסייט למשך שלוש שנים וכמעט 80K ק"מ. נסיעה די צפופה ובאזור המרכז הפקוק הניבה צריכת דלק של אחד ל17 - 18 בערך. בכל המדידות שעשיתי, כשעשיתי, לא ראיתי אף פעם את המספר 15 או נמוך יותר. 1 ל 12 בג'אז עם הנעה זהה נראה לי כנתון שלא נמדד נכון, או כזה שמצביע על בעיה אפשרית.

פורסם
לא מכיר ג'אז, היכרתי אינסייט למשך שלוש שנים וכמעט 80K ק"מ. נסיעה די צפופה ובאזור המרכז הפקוק הניבה צריכת דלק של אחד ל17 - 18 בערך. בכל המדידות שעשיתי, כשעשיתי, לא ראיתי אף פעם את המספר 15 או נמוך יותר. 1 ל 12 בג'אז עם הנעה זהה נראה לי כנתון שלא נמדד נכון, או כזה שמצביע על בעיה אפשרית.

מה הייתה צורת המדידה של הנתון הזה ברכב שלך ?

פורסם

מלא עד הסוף באותה תחנה ורצוי באותה משאבה ( האחרון לא תמיד מסתדר כמובן ), נסיעה עד נורת הקצה המתריעה, מילוי חוזר וחלוקה של קילומטרים בליטרים, לפחות פעמיים רצופות. תאם אגב את הנתון במחשב הדרך.

פורסם

לא חייבים עד נורת הקצה.

מדידה מדוייקת תהיה כמו שנאמר באותה תחנה ובאותה משאבה ככל שניתן.

יש למלא את הטנק עד שהברז ״קופץ״ לבד.

לשים לב כמובן שלפעמים הברז קופץ והטנק לא קרוב למלא.

אני נוהג אחרי הקפיצה הראשונה לתת לו שוב עד הקפיצה השנייה.

לאחר מכן אפס את מד הק״מ.

סע.

בתדלוק הבא חלק את מס׳ הק״מ שנסעת בליטרים שנכנסו בתדלוק הנוכחי ואפס שוב מד הק״מ.

חוזר חלילה.

פורסם

נהגתי לא מזמן על ניסן מיקרה אקו אוטומטית שעשתה בלי להתבלבל 1:16-1:17

נכון שלא ניתן להשוות אותה לג'אז...אבל 1:15 במקרה הטוב להיברידית? נתון גרוע.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אצלי כל תדלוק הטא עד הסוף ומספר ליטרים מחולק במספר קילומטרים. ג'אז שלי במשך 3 שנים עשתה 8.6 ליטר ל100 עם מזגן ו8 ליטר בממוצע בלי מזגן בחורף. רכב בנזין רגיל באותם התנאים עושה 12-13 ליטר למאה. מדוד ובדוק

פורסם

צריכת דלק מאוד תלויה בסגנון הנהיגה ובתוואי הנסיעה- במיוחד ברכב היברידי. יש כ״כ הרבה טיפים לנהיגה נכונה וחסכונית, אבל הרבה אנשים חושבים שאסור ללמד אותם כלום.

• תוכן חדש...