Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתגורר במועצה אזורית בצפון. גר באותו בית מעל 7 שנים, בבית שלי.

לאחרונה המועצה החליטה לבצע מדידות מחודשות לכל הישובים בתחומה.

זמן קצר לאחר מכן התחילו לשלוח הודעות לשכניי בישוב עם (ברובם) העלאה בתעריף כתוצאה מתוספות לבתים/מדידות לא נכונות וכו'.

אני קיבלתי הודעה עם הפחתה בתעריף8). במכתב יש שרטוט של הבית עם חישוב שונה לאזורים בבית (מדרגות, מרפסות) שעד כה חיבו אותי עליהם, ומעכשיו לא מחייבים, ולכן הירידה בתשלום.

ועכשיו לעניין - בסך הכל מבחינתי הכל טוב - ירידה של כ14% בסכום. אבל אני חושב מה היה עד כה שהייתי צריך לשלם על אותו בית בדיוק (לא הוספתי או שיניתי כלום ב7 שנים)??

בבקשה למי שיש ניסיון בנושא - הייתם פונים למועצה (יש 60 יום לערעור או להערות על החיוב) בבקשה להחזר הכספים ששולמו ב7 שנים?

האם ייתכן שלאחר שאפנה אליהם הם פתאום ישלחו מודד שוב ש"ימצא" שהיתה טעות ובעצם תהיה עלייה של הארנונה?

בתודה,

עופר

פורסם

במקרה של חיובים אם אין חריגות בנייה אי אפשר לחייב רטרואקטיבית אבל הסוג שאתה מתאר זה החלטה לפטור שטחים קיימים וכאן צריך לבדוק אם שונתה צורת החישוב במועצה או שכך תמיד היה. אם כך היה תמיד אז מגיע לך החזר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...