Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מכיוון שאיני בא מהתחום כלל והמחירים שמקבל בשמיים

אשמח לעצתכם היכן הכי חכם למצוא מנוע לטויוטה קורולה 2005 שלי

כמו כן לקבל מושג באשר למחיר הרכבה שפוי.

תודה רבה לכם העונים.

פורסם

נתפס! (איך למה אם ככה למה ככה... רק מלח על הפצעים אז לא נכנס לזה)

ע"פ המוסכניק לא ניתן לתיקון ואין ברירה אלא להחליפו.

הנ"ל הציע לי החלפתו בעלות של 7K וזה ממש כבד אלא אם לדעתכם לא אמצא מחיר טוב יותר.

תודה רבה

פורסם
כי "טויוטה זה טויוטה"...

אני מקווה שתצא מזה בזול.

שזה אומר טוב או רע?

בכל מקרה אשמח לעזרה בנושא או הכוונה ממי שהחליף.

פורסם
שזה אומר טוב או רע?

בכל מקרה אשמח לעזרה בנושא או הכוונה ממי שהחליף.

לך זה רע מאד.

מה שחשוב זה שעל המנוע הבא תהיה לך איזשהי אחריות ממקור אמין,כי זאת תקלה סדרתית ברכב הזה בגלל תכנון לקוי,שלא תעבור את זה עוד פעם.

פורסם

אם הקורולה הזו תוצרת טורקיה הייתה אכן תלה סדרתית של בוצה שיכולה לגרום להרס המנוע .

זה היה אופייני יותר לקורולות של 2003-4. ב-2005 אאל"ט כבר חזרו לתוצרת יפן והיו פחות ופחות תקלות -=כך שבמקרה הזה כנראה מדובר על הזנחה קלאסית .

במצב הזה,צריך להוציא אחריות ארוכה ככל האפשר על המנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שכבר כתבו לך כאן, המחיר שקיבלת נשמע די סביר. אבל אם בא לך לבדוק הצעות נוספות ציין בבקשה מהיכן אתה בארץ וננסה לעזור לך.

פורסם
אם הקורולה הזו תוצרת טורקיה הייתה אכן תלה סדרתית של בוצה שיכולה לגרום להרס המנוע .

זה היה אופייני יותר לקורולות של 2003-4. ב-2005 אאל"ט כבר חזרו לתוצרת יפן והיו פחות ופחות תקלות -=כך שבמקרה הזה כנראה מדובר על הזנחה קלאסית .

במצב הזה,צריך להוציא אחריות ארוכה ככל האפשר על המנוע.

גם לדוד שלי בקורולה 2006 היה אותו הסיפור בדיוק עם המנוע,והוא יקה מארץ היקים לגבי אחזקת רכב.

פורסם

במנועים אלו חייבים לעשות פלאשינג וניקוי אגן שמן בתכיפות די גבוהה, ובכך מצטמצם הסיכון כמעט לחלוטין.

פורסם

מה יהיה מחר זה אף אחד לא יודע אבל אפשר לחשב או לחשוב ואז:

אחרי מחר כשיהיה מנוע "אחר", אם תקפיד על טיפולים בזמן יש צפי לכמה שנים טובות של "שקט תעשייתי".

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...