Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אפשר לעשות הכללה בין ארצות המקור לעיצוב הרכבים, ועוד במשהו כל כך סובייקטיבי?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מאוד פשוט. לרוב היפנים יש את אותו קו עיצובי. יש לא מעט מכנה משותף עיצובי בטויוטה, סוזוקי, ניסאן וכמובן לקסוס ואינפיניטי ( שהתחילו לאכזב בשנים האחרונות )

פורסם
ברנו חושפים את האח הגדול של הקפצ'ור. ויקרא שמו באירופה - קדג'אר. יתבסס על הפלטפורמה של ניסאן קשקאי החדש ויהיה קצת יותר גדול ממנו. כמו כן, מבטיחה רנו יכולת שטח בסיסית ומערכת הנעה כפולה.

תמונות ופרטים נוספים בקישור - רנו קדג'אר נחשף

%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A7%D7%93%D7%92%27%D7%90%D7%A8-2.jpg

%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A7%D7%93%D7%92%27%D7%90%D7%A8-4.jpg

מזכירה את ה-CX-7 של מאזדה מפעם,רק בעיצוב הרבה יותר מוצלח ויפה כמובן

פורסם

הרכב נראה טוב , אפילו טוב מאוד !

רנו צריכים להריד את מחיר הקפצור לרמה של 120K במקיסמום ,ואת הדגם החדש להתיל ב 135K .

הבעיה היא עם הדאסטר שמחירה צריך לרדת לרמה של 120K במקסימום.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
מאוד פשוט. לרוב היפנים יש את אותו קו עיצובי. יש לא מעט מכנה משותף עיצובי בטויוטה, סוזוקי, ניסאן וכמובן לקסוס ואינפיניטי ( שהתחילו לאכזב בשנים האחרונות )

לא רואה ולו טיפת קשר בין העיצובים. יותר מזה, אני לא רואה אפילו טיפת קשר בין ה B3 הגמלונית ל XV המסוקס שמגיע מאותו היצרן. סובייקטיבי כבר אמרתי?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא מבין איך בדיוק אתה לא רואה קשר כאשר כל הפרונט הוא זהה לחלוטין פרט לגובה ושני פלסטיקים שחורים.

ללבוש מחשוף, ולמרוח אודם אדום לא הופך כל בחורה לסקסית...

אני לא רואה בטיוטה, ניסן, סוזוקי וסובארו שום רכב שבעוד 30 שנה תסתכל עליו ותגיד "איזה עיצוב"

פורסם

אני לא רואה בטיוטה, ניסן, סוזוקי וסובארו שום רכב שבעוד 30 שנה תסתכל עליו ותגיד "איזה עיצוב"

אתם סתם נכנסים להכללות מיותרות.

הסוזוקי ויטארה המקורית מ 89' תראה מודרנית ועדכנית גם עוד 30 שנה, הסובארו לאונה II, זו שיוצרה בין 80'-84' נראית נאה גם היום, כנ"ל גם הטויוטה MR2 המקורית.

רנו החליטו, בצעד שהוא גם חכם וגם הכרחי, להתמקד בפלחי שוק עדכניים, כלומר קרוס אוברים, מאחר ושוק מכוניות המנהלים והסאלון חסום עבורם, וזה פלח השוק הרווחי ביותר.

גם בתחום המשפחתי היצע רנו דל למדי, וממכירות של סופר מיני קשה להחזיק חברה גדולה, ע"ע פיאט.

המהפך העיצובי ברנו החל עם כניסתו לתפקיד של פאטריק לה-קוואמן, שעיצב את הטווינגו המקורית והמקסימה, ולאחר מכן את המגאן המקורית.

עד אז עיצובי רנו היו אפורים ומשמימים למדי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני אגיד לכם מזה שממה. שממה זה שהחברה ברנו במקום לפתוח את הראש ולהיות קצת יצירתיים עשו copy -paste לספורטאז' של קיה זה שממה. מה עם קצת יצירתיות? מקוריות?

לגבי הג'וק אהבתי אותו בהתחלה מה שהרס היה שהוא לא ג'יפ בקושי עגלה גיסתי מכניסה אליו אבל זה כבר נושא אחר.

פורסם

danvi תשמע, אתה חייב לתת לי קצת מהחומר שאתה לוקח.

• תוכן חדש...