Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברנו חושפים את האח הגדול של הקפצ'ור. ויקרא שמו באירופה - קדג'אר. יתבסס על הפלטפורמה של ניסאן קשקאי החדש ויהיה קצת יותר גדול ממנו. כמו כן, מבטיחה רנו יכולת שטח בסיסית ומערכת הנעה כפולה.

תמונות ופרטים נוספים בקישור - רנו קדג'אר נחשף

%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A7%D7%93%D7%92%27%D7%90%D7%A8-2.jpg

%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A7%D7%93%D7%92%27%D7%90%D7%A8-4.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

נראה מעולה. ממש.

קשה לי לראות אותו עומד במשימות שטח, בטח עם מרווח הגחון המצומצם מלכתחילה והאף הארוך משהו הזה, אבל מבחינת פוזה הוא עובר את המבחן בציון 100.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רנו 'משחקים אותה' עם עיצובים יפהפיים.

מזכירה קצת קליאו סטיישן (יפהפיה לכשעצמה) שתפחה קלות.

באמת יפה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הלטטיוד גם ככה מכונית נישה. היום הרוב מפנים את תשומת הלב ממכוניות מנהלים - לקרוס אוברים. זו הסיבה שהשוק הזה מדשדש עכשיו.

בכל מקרה, כמו שאפשר לראות מהסמלון שלי - אני מאוד אוהב. העיצובים החדשים של רנו הם רענון לעיניים בכל השממה העיצובית היפנית.

בכל פעם שאני רואה את הקליאו בחנייה אני שוכח מהמתלים המעט קשיחים, והפלסטיקים שבעלי הפיאסטות לועגים להם - ופשוט ומתענג.

אני מאוד מקווה שרנו מכינים לנו הפתעה עם המגאן הבאה. עד עכשיו הם רק הגבירו ציפיות...

פורסם

אני כחובב רנו מאוד אהבתי את הרכב.

רכיבים משותפים עם קשקאי + עיצוב יפה = ג'יפון מוצלח

עכשיו נשאר להם לטפל בעיצוב של הפלואנס המגאן 5 דלתות והלטיטיוד.

מגאן, פלואנס ולטיטיוד כבר מכוניות ישנות.

מתחית הפנים של המגאן III הייתה סבירה אבל היא כבר בת 7 כמעט. הגיע הזמן להחלפה

פלואנס עם עיצוב פושר מלחתחילה וגם קשישה (2009)

לטיטיוד היא בכלל סמסונג בתחפושת.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
א

פלואנס עם עיצוב פושר מלחתחילה וגם קשישה (2009)

.

תרשה לי לתקן אותך, העיצוב של הפלואנס לא פושר אלא מכוער (ןיש לי אחת שאני מאוד מרוצה ממנה אבל היא עדיין אחת המכוניות המכוערות בשוק).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא רציתי לפגוע בבעלי פלןאנס

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

בכל מקרה, כמו שאפשר לראות מהסמלון שלי - אני מאוד אוהב. העיצובים החדשים של רנו הם רענון לעיניים בכל השממה העיצובית היפנית.

זה נחמד שאתה אוהב את העיצובים של רנו; גם אני חושב שהם יפים למדי, אבל לומר שהיפנים מעצבים "שממה"?!

ראית מאזדה 6? (-- אגב, בעיניי היא אחת המכוניות היפות ביותר על הכביש כולל מכוניות יוקרה, וטוב יעשו יצרני היוקרה אם יגנבו למאזדה את המעצבים שלה).

ניסאן ג'וק?

סובארו xv?

הונדה סיוויק?

ומה עם הקוריאנים?

הספורטאז' משמימה?

i35?

קיה אופטימה?

פורסם

אבל רוב הרכבים שאתה רואה היום בכביש הם קוריאניים ומאזדה :lol:

(במאמר מוסגר, לדעתי גם הקו העיצובי החדש של טויוטה עם הקורולה והקאמרי החדשות הוא די מוצלח, אבל אני מניח שניתן לחלוק על זה - על יופיה של המאזדה לא ניתן לחלוק :twisted:)

פורסם

ראית מאזדה 6?

ניסאן ג'וק?

סובארו xv?

הונדה סיוויק?

ומה עם הקוריאנים?

הספורטאז' משמימה?

i35?

קיה אופטימה?

6 ממש יפה, 3 הרבה פחות

סיוויק? אין יותר מכוער ובנאלי מזה

XV, נראית קשוחה אבל לא מהיפות בקטגוריה. אני מאוד אוהב את הרכב ונוהג בו לא מעט אבל היא רחוקה שנות אור מיופי

ג׳וק מכוער! כ״כ מכוער אבל אני אוהב את העיצוב שלו

הקוריאנים באמת מציגים מוצרים מעוצבים לאללה

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

התכוונתי כמובן לסיוויק האצ'בק. בעיניי היא יפה, ובדור הקודם אפילו מאוד יפה. בכל מקרה היא מיוחדת.

לגבי הגו'ק - אפשר לאהוב או לא לאהוב, אבל אי-אפשר בשום אופן לומר שהוא עיצוב "שממה".

כנ"ל לגבי ה-xv, שמציג פרשנות עיצובית קשוחה יותר מכל הג'יפונים.

פורסם

יש יפניות עם עיצוב מעניין (מאזדה6, ג'וק ועוד)

אבל מול תוצרת צרפת, איטליה או קוריאה המספרים קטנים.

שים לב שבקונספטים הם מפציצים אבל התוצר הסופי מאוד פושר לרוב

Renault Clio RS EDC 200

• תוכן חדש...