Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מייקרוסופט הכריזה על השקת ווינדוס 10 ונראה שלשם שינוי הם עשו עבודה טובה.

קודם כל, זה בחינם (למי שיש ווינדוס 7 ומעלה) אז זה מאוד נחמד. אבל מה שהגניב אותי במיוחד זה שהם הציגו סימביוזה מלאה לכל המכשירים. סוג של אקו-סיסטם, רק שזה לא. כי אקו-סיסטם זה מילה של אפל ואני לא רוצה שיתבעו אותי.

אז מה יש בו? (על קצה המלגז)

- אפליקציות שעובדות במקביל על המחשב והטלפון.

- אופיס מלא למובייל עם אפשרות לשמור קובץ על המחשב ולערוך אותו מהטלפון (או הטאבלט) מאוחר יותר.

- אינטרנט אקספלורר מת. יחי ספארטן. דפדפן חדש עם אפשרות לעשות סימונים (annotations) ישירות על דף אינטרנט. לשמור דפים ב"רשימת קריאה" שמורידה אותם לשימוש מאוחר יותר אוף-ליין.

- אה כן, קורטנה.

אז מה אנחנו חושבים עליו? שווה לעדכן? שווה למכור את הנקסוס ולקנות לומיה? כבר הרבה מאוד זמן שאני רוצה שיהיה סכנרון יותר טוב בין הטלפון למחשב, אבל מסך הפלדה שעומד בין גוגל למייקרוסופט לא ממש מאפשר לעשות את זה. יכול להיות שאנחנו עומדים בשחר של עידן חדש? (לא, לא היה לי את זה ביותר דרמטי)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

סבלנות. בוא נמתין שהמערכת תצא לשוק, ואחר כך נראה עד כמה היא שימושית בכל אחת מהפלטפורמות ובשלוב ביניהן.

אם יתברר שאפליקציות נכתבות למערכת בקצב הדרוש - יתכן מאד ש-WP תהיה אופציה טובה לנייד. עד אז אין ברירה אלא להשאר עם הקיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דפדפן חדש עם אפשרות לעשות סימונים (annotations) ישירות על דף אינטרנט.

- אה כן, קורטנה.

אמממ....ג'יבריש ??

אשמח להסבר למילים שצבעתי בירוק. תודה.

פורסם
יש סימן שאלה ענקי של מה קורה אחרי שנה למי שמשדרג מ8.1 ל10 או מאיפה יבוא הצינור.

שום בעיה. המגבלה של שנה היא לביצוע השדרוג חינם, לא לשימוש במערכת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

קורטנה זה שם ממשחקי היילו שמייקרוסופט נתנו גם לגירסה שלהם לסירי.

סימונים כשמם הם , לסמן דברים ישירות על הדף.

sperial- יש דיבורים על דמי מנוי חודשיים.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

כמו שאמר יואב, קורטנה היא ה"עוזרת הוירטואלית" של ווינדוס פון. כמו שלאפל יש את סירי, לגוגל יש את גוגל Now ולסמסונג יש את ה-what.wouldyou.liketodo...? המעצבן הזה. אז עכשיו הם הכניסו אותה גם לווינדוס המלא ואנחנו נוכל עם המבטא האמריקאי השבור שלנו לשאול אותה שאלות חסרות תועלת על מה מזג האוויר בניו יורק סתם כי אפשר ואז לשכוח מזה שהיא קיימת לחצי שנה ואז להיזכר ולשאול אותה שאלות מפגרות וגסות ואז שוב לשכוח.

Annotations הם "סימונים על גבי". כמו שיש לך את הריבועים האלה שמופיעים ביו-טיוב שאם אתה לוחץ כאן-----> [] זה הופך אותך למנוי לערוץ של אותו אהבל? אז אותו דבר, רק בלי מנוי ובלי האהבלים. אתה פשוט מזכיר לעצמך, נאמר, לצורך העניין, להציק לאשתך על ה-Nerf Gun הנוראאאאאאא מגניב שראית באיזה אתר, אז אתה יכול לסמן אותו מעיגול וורוד מהבהב עם נצנצים שיוצאים החוצה.

אני לא שמעתי על דיבורים על דמי מנוי, אבל אם הם עושים לי את זה ולא נותנים לי אפשרות לשנמך אחר כך חזרה ל-7 שקניתי במיטב כספי. כאילו, היא הגיעה בחינם עם הלפטופ, אבל בוא לא נכנס לדקויות... וואי וואי וואי מה אני עושה להם. כרום OS, הנה אני בא.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

למען הסר ספק, השדרוג בשנה הראשונה הוא חינם. כלומר, שדרגת בשנה הראשונה, המערכת שלך בחינם, בלי דמי מנוי ובלי שטויות. אחרי השנה הראשונה, השדרוג יעלה כסף, מחיר חד פעמי, כמו שהיה עד עכשיו.

פורסם

יש לי את WIN10 כבר חודשיים על המחשב, והוא סבבה לגמרי (גירסת technical preview).

הוא לקח את היתרונות של 8.1 ו-7, כלומר הוא קל ומהיר כמו 8, אבל יש אפשרות לבחור בין ממשקים - או מטרו עם אריחים, או הממשק הקלאסי עם שולחן עבודה וכפתור START, כשבתפריט START אפשר לשלב אפליקציות של מטרו.

גם לא ממש נתקלתי בבעיות תאימות עם חומרה או תוכנות, מקסימום אפשר לשים דרייבר של 8.1 והכל יעבוד.

נראה שבמייקרוסופט החליטו לשם שינוי לשאול מה הלקוחות רוצים, ולא רק מה מנהלי מוצר שלהם רוצים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יפה הקטע עם הממשק. יש לי 8.1 בבית והתעסקתי המון עם 7, ולדעתי 7 נשארת עם הממשק הכי נוח וברור לעבודה נוחה עם מחשב באופן כללי (בלי שטויות של טאץ').

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תוכן חדש...