Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר קריאת ביקורות מבלבלת(איכות משתנה ויורדת) על מסעדת, מחפש חוות דעת אותנטיות.

זוג, אוירה טובה(לא חייב מאוד רומנטי אבל לא מזללה) לציון אירוע.

לגבי הזאנר, בעיקרון הכל מתקבל כל מה שמעניין, בשרים, קולינרייה וכו. מעדיף את הסוג שאומרים וואו-כלומר לנסות דברים חדשים ומיוחדים.

עד 400 לזוג.

ג"ג כל איזור השרון כולל מושבים(יוצא מכאן).

תודה.

פורסם

אם בכל זאת תחילטו לצאת מאיזור השרון, יצא לי לבקר לאחרונה בשתי מסעדות נורא מגניבות בראשון לציון.

הראשונה נקראת Baro (בארו) - בר בשר. הייתה פעם טאפס בר מעולה שמאוד נהנינו ממנו וכשחזרנו לשם שוב גילינו שהם שינו את הקונספט למסעדה בשרית. אוכל מעולה, בשר שמרגיש איכותי נורא ומאוד מאוד טעים. בסוף הארוחה החשבון היה סביב ה-250 ש"ח (לזוג).

השני היא Goomba (גומבה). מסעדה איטלקית עם "קטע" קצת שונה. אתה מגיע, עומד מול הקופה, מזמין מה שאתה רוצה (ממש כמו בארומה) ומקבל מין מכשיר מוזר והבטחה שהוא ירטוט כשהאוכל יהיה מוכן. כמה דקות מאוחר יותר המניאק הקטן מתחיל לרטוט כמו משוגע, אתה ניגש לדלפק (אחד אחר הפעם) ושם נותנים לך את האוכל. בדרך אתה יכול להתאמן על כישורי המלצרות שלך, לאזן את המגש על יד אחת גבוה מעל הראש או סתם לסחוב אותו כאילו אתה בחדר האוכל של הצבא. האוכל מפתיע בטיבו, במיוחד לאור המחיר המצחיק. האווירה נחמדה והקטע של השירות העצמי אמנם קצת מפגר (כי גם ככה מסתובבים במקום איזה 15 אנשי צוות) אבל מגניב.

בסוף הארוחה (או יותר נכון בתחילתה, כי אתה משלם עם ההזמנה) החשבון לתי מנות עיקריות ושתי כוסות שתיה עמד על קצת יותר (או קצת פחות, לא זוכר בדיוק) מ-100 שקל, שוב, לזוג.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תודה רבה על ההמלצות.

לגבי הקרוסל לפי הצצה בתפריט, יש שם בעיקר דגים, ואנחנו לא מהחובבים. אביט בו שוב יותר מאוחר נראה מעניין.

לגבי המסעדות באיזור ראשון לציון, תודה רבה על ההמלצה, נשמעות מסעדות מצויינות, לא בטוח שמתאימים לתוכניות הפעם, אבל שיהיה באיזור אשמח לנסות.

פורסם (נערך)

האמת, שבהתאם להרגלי האכילה/שתייה שלכם אפשר גם להגיע למסעדת שף.

למשל, תציץ בתפריט הערב של שגב בהרצליה או טאיזו בתל אביב [אסייתית פלצנית], שהן היותר סבירות במחיר, ותראה שאפשר להגיע לדברים נחמדים ב400-450 שקלים לזוג. בשתי המסעדות הללו האוכל מוקפד ועשוי ברמה גבוהה מאוד. שתיהן אגב, לא הכי שקטות, אבל גם לא רועשות סטייל דיקסי.

אם אתם לרוב יותר בקטע של בשר [כמוני], אז תדע שאני תמיד שמח להרביץ אנטריקוט/פילה/סינטה ב"רובינשטיין" בנתניה. אם מגיעים מספיק מוקדם, אז המקום שקט ונעים, המלצרים נחמדים, הבירה מעולה והבשר נמס בפה. המחירים סטנדרטיים [תציץ בתפריט]. אגב, גם יש שם המון מנות איטלקיות טובות כמו: לזניה, פסטות, חצי עוף על הגריל [אדיר] וכדומה.

יש לך חניה שעתיים חינם בחניון של היכין ליד, ומסביב כל האזור בכחול לבן/אפור וחניונים חינמיים. זה לא תל אביב פה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה על ההמלצה.

אכן זה כנראה הכיוון, אחליט מה אני מעדיף בין מסעדת שף לבשרים.

כאשר לגביי הבשרים יש אפשרות נוספת-מיט אנד ווין שהבנתי שמומלצת.

פורסם

יכול להמליץ לך על מסעדה שהייתי אתמול :-) אשתי אמרה לי, בוא ננסה משהו קצת שונה מכל הרפאל/שגב/מזללה/הרברט

וכד'. אז היינו בטייגר לילי. קודם כל המקום ממש יפה, עם ריחות קצת שונים, ואוכל קצת שונה.

אם אתה בקטע של בשר, פחות תהנה. אבל דגים ופירות ים, וכמובן נודלס וכד', ברמה גבוהה מאוד.

לעיקרית אכלתי שם דג, שחששתי מאוד שיהיה חסר טעם כי הוא מאודה. קיבלתי את אחד הדגים הטעימים שאכלתי אי פעם.

יצאנו עם חשבון של 270 שקל, למרות שאת הקינוח קיבלנו מתנה. כולל שתי ראשונות, שתיה קלה, כוסית ג'ק דניאלס,שתי

עיקריות, לא כולל הקינוח(35 שקלים), וטיפ.

פורסם

אושרי תודה.

האוכל שאני הכי אוהב בעולם זה אסייתי בכלל ותאילנדי בפרט. בגלל זה, אני מאוד שמח על ההמלצה שלך. בוודאות אנסה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לגביי מיט בר, תודה נלקח בחשבון.

אושרי,תודה, ממש אהבתי את התפריט.

והמחירים נראים סבירים מאוד.

אבקר בה שיהיה באיזור, ספיציפית הפעם לא מעוניין לצאת מהשרון.

פורסם

ד"א, לגבי מיט בר בהרצליה, אני הייתי שם פעמיים והיה מצוין, אבל דווקא כמה חברים שהיו, אמרו שלא היה משהו,

והיו הבדלים גדולים בין המנות השונות. כלומר חלק ממש טובות, וחלק מאכזבות.

לגבי מיט אנד ויין, קח בחשבון שהיא מסעדה כשרה. בנוסף, הייתי בה פעם אחת. לא יכול להגיד שהתאכזבתי,

כי באתי בלי יותר מידי ציפיות, אבל ממש ממש לא נפלתי. אוכל נחמד, עשוי לא רע, אבל זהו.

• תוכן חדש...